A keresés eredményei

1. Nyafi

Insulinpumpa

Köszi szépen,ki is nyomtattam!Közben eszembe jutott hogy szerintem tegnap nem szúrtam megfelelő szögben,eléggé bőr alá ment a kanül ,és még éreztem is mikor odanyúltam,hogy hol van a kanül...:???: Mikor nem ilyen felszínesen szúrtam,jobb volt...ma este cserélek!
  2. Nyafi

Insulinpumpa

Nem tudom,milyen hosszú...Tenderlink,csak ennyit tudok...:( Maga a kanül sztem olyan 1,5 cm lehet...Kb.
  3. Nyafi

Insulinpumpa

Tenderlinket használtam eddig,de van Flexem is,legközelebb kipróbálom azt. Igen,vörösödés van,de érdekes,szúrás után fáj egy darabig,aztán elmúlik,és akkor kezd el érzékenykedni újra ha mozog a cső,pl.ha öltözködök,megyek,szóval ha dörzsölés éri. Most például nem fáj-ülök a monitor előtt mint...
  4. Nyafi

Insulinpumpa

Szia Sani! Nekem is az oldalamban a legjobb,úgy tűnik,de sokszor ha hozzáér a pólóm vagy meghúzódik a cső,akkor nagyon kellemetlen.Aztán ha érzem hogy fáj,nem akarom kihúzni,mert spórolok a szerelékkel...:oops: valaki szokta combba szúrni?A pent oda szúrtam leggyakrabban.
  5. Nyafi

Insulinpumpa

Nagyon köszönöm Kata,ezt örömmel fogadnám!Mert én csak úgy szúrok hasba,oldalra,de van hogy fáj mozgás közben és nem tudom hogy ez az én hibám-e vagy hozzá kell szokjak mert esetleg természetes...
  6. Nyafi

Insulinpumpa

Sziasztok! Újra itt vagyok.:D Megkaptam a pumpát,beállítottak.Azt tudom mondani,hogy ez egy szuper találmány.Már az első nap végén a kórházban rendeződtek a cukijaim,éjszaka még voltak galibák,de azóta az is normalizálódott nagyjából.Néha még fel-felmegy 10 fölé is,főle amikor nem találom el a...
  7. Nyafi

Insulinpumpa

Köszi Kata,a biztatást,és természetesen jelentkezem hamarosan az eredményekkel... Lehet hogy még addig is megjelenek majd...de most sietek haza a munkából,juhéjjj!!:D
  8. Nyafi

Insulinpumpa

Méghogy normális-e? Én 3 éves pumpa használóként ugyanolyan büszke vagyok rá, mint az elején. Szuper,annyira jó hogy Ti vagytok!!!:D Mostmár azért kicsit kezdek izgulni,hogy közeleg a hétfő...:roll:
  9. Nyafi

Insulinpumpa

Tímeácska,hogy Máté nagy barátságban van a kütyüvel,szerintem csak neked köszönheti...:)Tudod,egy gyerek még nagyon befolyásolható.. És grat a szép HgA1c-hez!!!
  10. Nyafi

Segítség, cukorbeteg lettem!!

Szia Pusimelu!! Állítólag van most valami vírus...:???: Jobbulást kívánok neked,majd írj hogy hogy alakulsz! A vacsorát -tapasztalatom szerint-akkor sem szabad kihagyni (max csökkenteni) ha magasabb a cuki,nemhogy akkor ha normális!
  11. Nyafi

Insulinpumpa

Jaaaa,bocsi,hétfőn!:) De izgi...
  12. Nyafi

Insulinpumpa

Huhh,akkor normális vagyok!! :) Természetesen jelentkezem majd az eredményeimmel Ors!ka,és Te is tedd meg,jó?
  13. Nyafi

Insulinpumpa

Ööööö úgy értem a büszkeséget hogy a penhez képest!
  14. Nyafi

Insulinpumpa

Köszi Ors!ka a választ,azt hiszem maradok a Tenderlinknél,nekem már az első próbánál bejött! Én még nem viselem a pumpát,csak ki kellett próbálnom egy éjszakára a kanül viselését hogy "szokjam." Igazából már egy óra után megszoktam,csak nagyon óvatosan mozogtam,nehogy hozzáérjen valami :D De nem...
  15. Nyafi

Insulinpumpa

Köszi Sani,sejtettem hogy Orsika már elszelelt.:) Egyébként így biztosnságosabb érzés nekem,meg vsz hogy a dokim figyelembevette az eddigi instabil ch-egyensúlyomat. Más : Ti melyik kanült szeretitek jobban,a Flexlinket vagy a Tenderlinket? Mert a kezdőcsomagban mindkettőből volt egy csomó...
  16. Nyafi

Insulinpumpa

"Ma találkoztam a pumpás pasival. A Roche cégtől jött. Spirit pumpám lesz. Nem is bánom. Jövő hét szerdán megyek be a korházba, ott elindítjuk a gépet, megmutatnak rajta mindent, amit még nem tudok, és jövök is haza. Nem kell befeküdni sem." Szia Ors!ka! Meglepve olvastam az utolsó...
  17. Nyafi

Edukáció

Ez engem nagyon megnyugtat hogy otthon lehet kezelni a terhességet cb-ként...amikor én lettem cb,akkoriban még úgy volt hogy nem lehet végigvinni a terhességet otthon...engem ez kicsit visszariasztott,mert ki szeretne hónapokig kórházban feküdni?!De ma már talán nem így van és nagyon-nagyon...
  18. Nyafi

Edukáció

Szia Kmolli! Sajnos ismerem az érzést...igen,nálam is van,és hallottam már mástól is.:( és ezért van,hogy az ember ilyenkor azonnal elkezd(ha tud) enni,enni... Mert élni szeretne! Hogy vagy mostanság?Mikor fogsz szülni?
  19. Nyafi

Edukáció

Ez aranyos !!!! :D
  20. Nyafi

Edukáció

Én is ezt akartam valahogy megírni,csak Lizzi jobban összehozta.:) Szóval egyéni megérzéseink vannak,meghát nemcsak vércukrunk hanem pl.vérnyomásunk is van és összevissza szaladgáló hormonaink is,az érzéseket ezek is befolyásolhatják,szóval a biztos a cukimérés. De minden elismerésem azoknak...
  21. Nyafi

Edukáció

Szia Mindenki! Én bizony nem vagyok már kezdő diabos(közel 20 éve...:(),de kedves Pusimelu,képzeld,a magas(odó) cukikat én sem szoktam igazán érezni! Jó,nem a 15 felettiekre gondolok,de bizony mondjuk egy 10-12-es cukival olyan csudajól tudom érezni magam,mint soha máskor!:DSajna.... És...
  22. Nyafi

Insulinpumpa

Szia Ors!ka! Én tegnap kaptam meg a pumpámat,de még nem használom,csak ismerkedünk.:) Ez a Roche Spirit pumpája,engem úgy tájékoztattak,hogy 3 hónapra kapom kipróbálásra,s ha beválik(eddig mindenkinek bejött,úgyhogy reménykedjünk;)) akkor utána 130ezer Ft az ára...részletfizetésről nem...
  23. Nyafi

Edukáció

Sani,Tímeácska! Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek!!!;)
  24. Nyafi

Edukáció

Egyszer az IKEÁ-ban voltam a nővéremmel.Kicsi lehettem,kb 11 éves.Miután fizettünk a pénztárnál,neki vissza kellett szaladnia egy ottfelejtett dologért,én pedig vártam rá a kassza előtt.Rengeteg ember volt aznap ott,a nővérem sokára jött vissza,én pedig közben behypoztam,de nagyon.Csak néztem a...
  25. Nyafi

Edukáció

Nem,de nem baj,az a lényeg hogy itt vagy!!:D Milyenek az eredményeid? Én azon filóztam mostanában hogy miért van az hogy éjjel legtöbbször jó alaposan lemegy a cukim...igaz,magasról kezdem az éjt,de reggelre legalább 6-8-cal lejjebb megy...szóval ezt nem értem,mert mindenki a "hajnali...
  26. Nyafi

Edukáció

Szia Tímeácska! Neked milyen napod van?
  27. Nyafi

Edukáció

Szuper! Köszi mindenkinek!Alig várom már...:rolleyes:Ma kapom meg a kütyüt és mehetek haza gyönyörködni benne...:)
  28. Nyafi

Edukáció

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek! Most volt egy hypóm...fúj de rossz érzés...:mad: Itt ülök a gép előtt és iszom a kakaót...még szerencse hogy kevés a munka...:-| Én is nagyon szeretek aludni és az lenne a kérdésem Hozzátok,Tapasztalt Pumpások:-D hogy pumpával lehet-e hétalvóskodni...mert...
  29. Nyafi

Babázhatok

A képen is látszik hogy egy gyönyörű,huncut Manó!!!:D Nagyon örülök hogy én is most leszek pumpás,így talán van esélyem arra hogy 1-2 év múlva már nekem is szülessen gyerekem.
  30. Nyafi

Edukáció

Lizzi! Le a kalappal előtted,sok sikert kívánok és SOHA ne add fel! Ami nekem legtöbbet segít,ha már így szó van róla,az a Biblia. Minden nap,minden helyzetben.
Oldal tetejére