A keresés eredményei

1. Nyafi

Edukáció

Nehogy azt hidd,Tímeácska hogy az én eredményeim sokkal szebbek!De bízzunk benne hogy ez a pumpacsoda segíteni fog!;)Hiszen eddig mindenkinek bejött...és gyógyulgatsz már? Máté eredményei előtt le a kalappal.Szinte sosincs hypoja,ezt hogy csináljátok?
  2. Nyafi

Edukáció

Köszi,kösziii!:)21.-én fexek be...:-|Már nagyon kíváncsi vagyok! Éjszaka mikor megfordulok az ágyban,mindig vigyázok,mert már azt hiszem hogy rajtam van...:) Tímeácska,jobbak mostanában az eredményeid?És Máté jól van?
  3. Nyafi

Edukáció

Tímeácska,írtam Neked privit!;)
  4. Nyafi

Edukáció

Tímeácska,dehogy uncsik!!Hiszen ezért van ez a fórum. Igen,látszik rajtam hogy szeretek élni,ezt mindenki észreveszi,és ezt nem a szuper eredményeimnek köszönhetem,hanem annak hogy annyi szeretetet kapok,hogy ezért érdemes élni!És küzdeni nap mint nap.
  5. Nyafi

Edukáció

Hát,én néha érzem ha elmondom vkinek.Úgy néznek az emberre,olyan sajnálattal,mintha élő halott lennék-pedig nagyon nem!!:D Gondolom amiatt is van,hogy nem tudnak hogy reagálni és kedvesen sajnálnak-azt hiszik,ez jó így.Meg aztán a kezelésről annyit tudnak hogy szurkálás,no cukor,és tudnak sokan...
  6. Nyafi

Edukáció

Számomra a szemem világa a legfontosabb.
  7. Nyafi

Edukáció

Az én "semmi-sem-érdekel" időszakom nekem is kamaszkoromban volt...cukrot cukorral ettem és gyűlöltem az egészet...na nem mondom hogy most szeretem,de legalább már tudom hogy ha szeretnék gyereket ,szeretném látni az unokáimat akkor mégiscsak kell az az önkontroll...(bár utálom ezt a szót!!:))...
  8. Nyafi

Edukáció

Szia Lizzi! Én ugyanez a típus vagyok mint Te-nehezen változtatok és újítok bármit is!Pedig amikor "túlléptem" magamon és ki mertem próbálni egy-egy olyan dolgot amit tanácsul kaptam és új volt,azt általában nem bántam meg. Szóval teljesen megértelek,és én is figyelek arra,hogy el tudjak néha...
  9. Nyafi

Insulinpumpa

És az ember azt hiszi,hogy a gyümölcs az biztos hogy "ártatlan"!De nem szabad róla lemondani akkor sem. Szerencsére én inkább zöldséges vagyok,azokkal pedig tényleg nincs gond.
  10. Nyafi

Insulinpumpa

Az előző üzit Lizzinek írtam,csak elfelejtettem beidézni,bocsi. Majd tájékoztatok mindenkit milyen inzulint kaptam bele.De már most sokkal okosabb lettem.;)
  11. Nyafi

Insulinpumpa

Köszönöm,meglesz!:) Neked is!!
  12. Nyafi

Insulinpumpa

Így van,állítólag eldugítja(?) az Actrapid a pumpát-tegnap ezt mondták. Szóval Neked se vált be?! Most még nem tudom NovoRapidot vagy Apidrát kapok-e,de mindegy csak szabaduljak az Actrapidtól..a Lantust viszont szerettem.
  13. Nyafi

Insulinpumpa

Igen, a tapasztalat sokat számít ,és annyi mindent ki kell tapasztalni!! Nemcsak számolgatni a ch-okat.. Merthogy itt a hormonok,időjárás stb is számítanak,és ezek jól meg tudják kavarni a cukikat..de már nagyjából tudom h pl.melegfrontnál lejjebb megy,hidegnél fordítva,ha megjön az első...
  14. Nyafi

Insulinpumpa

Köszi Lizzi,köszi Tímeácska! A megtanulás miatt nem is izgulok,ez menni fog.És remélem hamar "beállok" vele!! Általában mindenben optimista vagyok,nem is értem miért adtam magamnak Nyafi nevet...:D Szóval idő kell a jó cukihoz....Köztetek van olyan aki Novorapidos? Jó a tapasztalat vele?És volt...
  15. Nyafi

Insulinpumpa

Na ennek örülök! Én nem vagyok egy pc bubu,de majd csupa fül leszek és igyexek mindent bevésni az agyamba!!!Először az optipen is egy mumusnak tűnt...:D Ja,én is hallottam vkitől hogy reggel félkómásan húzza maga után...ebben én sem leszek más..:roll: Tényleg ,tudtok vele normálisan öltözködni...
  16. Nyafi

Insulinpumpa

Hát,fura lesz...nem olyan ez mint egy hűséges kutya,megy az ember után? Már éjjel ezzel álmodtam. Na mindegy,majdcsak megszokom.Hamar meg lehet tanulni a kezelését?
  17. Nyafi

Insulinpumpa

Ja,hogy milyen fajta pumpa? Hááát,azt hiszem Roche-féle...óóó de gáz nemtom a nevét! Azt tudom hogy Accuchek vc-mérő gép jár hozzá...:oops:
  18. Nyafi

Insulinpumpa

Szia Tímeácska! Nem én döntöttem így,mert én azt hittem hogy egyszerűen átállítanak Actrapidról valalmi gyorshatásúra (mondjuk Apidra...).DE NEM! Mivel elég kis termetű és könnyű súlyú vagyok(szerencsére..:)) az Actrapiddal hihetetlenül sokat szenvedtem,mert vagy túl kevés volt vagy túl sok...
  19. Nyafi

Insulinpumpa

Sziasztok! Képzeljétek,pár hét múlva én is pumpás leszek...:shock:
  20. Nyafi

Ujjszúró

Én is tudom hogy muszáj és költök is rá,szerencsére nem sokszor fordult elő hogy nem maradt rá pénzem!Mostmár inkább hó elejéb bevásárolok belőle. Örülök hogy nem vagyok egyedül! Sani,mostanában velem is volt hogy nem éreztem a "leesést",ráadásul pont lefekvés után,csak úgy kíváncsiságból mértem...
  21. Nyafi

Ujjszúró

Egyébként nálunk is a tesztcsíkban van a biznisz,mert ugye gépet nem vesz minden hónapban az ember,míg tesztcsíkra muszáj költeni..:???: Ha igazán precíz akarok lenni a vc-mérésben havi 6-7000 Ft-ot pluszban rákölthetek a personal tesztcsíkra.Mert 3 doboz nekem nem elég,nemtom Ti hogy vagytok vele.
  22. Nyafi

Ujjszúró

Hát,Dániába nem sűrűn megyek mostanság..:) Azért köszi!
  23. Nyafi

Ujjszúró

Sziasztok! Nem tudja vki hol lehet ilyen multiclix-et hol lehet beszerezni? Tetszik,amiket Bogácsa írt róla.:)
  24. Nyafi

Lantusz-aki már használja és aki még nem

Kösz Kmolli,ezt meg fogom próbálni-mármint a Ch-csökkentést! Kár,hogy a personal tesztcsíkból csak 3 dobozzal írhat fel a doki. Komolyan mondom 10 dobozzal el tudnék használni havonta...
  25. Nyafi

Szia Kmolli! Már biztos olvastad a Saninak írt válaszomat.:) Szóval csütörtökön kiderül hogy mit mond a kezelőorvosom...:?: Az esti Actrapidot 18:00-kor adom...talán előbbre kéne hozni?Merthogy este 10-kor még javában hat,sőt... Na, a lényeg hogy most egy hétig extrán oda fogok magamra...
  26. Nyafi

Igen,én is erre gondoltam,mármint az Apidrára, mert jókat hallottam róla... Hát,csütörtökön megkérdezem a dokimat mindenképpen.:roll: Nem vettem észre hogy hajnalban feljebb kúszna a cukim mint egyébként! Köszi,Sani.
  27. Nyafi

Sziasztok! Rendszeres olvasótok vagyok és szinte irigykedve olvasom a jobbnál jobb értékeiteket...:oops: Szeretnék én is ilyeneket,jelenleg Actrapid-Lantuson vagyok...Jó magasak az éjszakai cukijaim.:((már próbáltam emelni a Lantust-->éjszaka semmi,másnap délelőtt hypo...esti...
  28. Nyafi

Új munkahely

Sziasztok! Bár én nem hallottam erről az "adókedvezmény" dologról,de Pusimelu,arra csak bíztatni tudlak hogy bátran fogj neki az álláskeresésnek,én pl.irodai(na jó:banki:)) munkát végzek és annyira jófejek a kollegáim-főnökeim,semmi gondom nincs a cukim ellenőrzésével,diétával stb.Nagyon...
Oldal tetejére