A keresés eredményei

1. poe

Cukorbeteg gyermek táborozása

Zsuzsa néni for president! :cool:
  2. poe

Kipróbált édesség receptek

Szemre raktam bele, de megkísérlem leírni. A bulgurt felraktam főni, kb 2,5-szeres tejben, csempésztem bele kis tejszínt is. Én barna cukorral édesítettem, de persze lehet mással is. Került bele egy kis vanília és fahéj. Nagyjából tíz perc alatt megfőztem, (kicsit még ropogott), majd lefedve...
  3. poe

Kipróbált édesség receptek

Tegnap csináltam "tejbebulgurt" szederszósszal, finom lett. :)
  4. poe

Cukorbeteg gyermek táborozása

Én meg, ha nagy ritkán eszem, mascarpone-val "hígítom, az íze kb marad, krémesebb lesz, kevesebb CH-val. Az előzetes kalkulációnál mindenképp vedd figyelembe, hogy feszt rohangálni fognak, hőségben is, kaja után közvetlenül is... ;) És ne aggódj, Máté simán megoldja, nem lesz gond! :cool:
  5. poe

Babázhatok

Köszönjük mindenkinek. :dr_24: Nagy valószínűséggel nem egypetéjűek.
  6. poe

Babázhatok

"Babázhatok" Most már én is.... :) Adél és Liza csókoltatja a nagyérdeműt... ;)
  7. poe

Paleolit táplálkozás

Egyetértek a cikkben leírtakkal. ;)
  8. poe

Insulinpumpa

Szia! Tényleg az a legfontosabb, hogy ne parázz- Előtte, utánna mindenképp mérj, ha hosszabb, vagy szükséges akkor közben is lehet. A %-os módosítás egyénfüggő, illetve attól is függ, van-e dolgozó bólus a szervezetedben. Ha nincs, a 60-70% jó kiindulás lehet. Én a víz mellett 100 %-os...
  9. poe

Insulinpumpa

Jól mondod, távol áll. Bár én Medtronic pumpát használok, majd mindegyik céggel voltak már jó és rossz tapasztalataim egyaránt. Marha sokat számít az "ember", akivel beszélsz, aki megkeres... Erről elég sommás a véleményem: aki alapvetően menedzser, kereskedő típus, annak ez nem való (legalábbis...
  10. poe

Insulinpumpa

Persze, nem. Úgy is írhattam volna, hogy az "érdekeltek". És persze azok akiket befolyásolnak a marketingdumával. Ha csak a Roche képviselőt hallgatom meg, akkor az a világ legjobb pumpája, ha csak a Medtronicost, akkor meg az. De ez majd mindegyikre igaz. Tisztelet a kivételnek! :dr_24:
  11. poe

Insulinpumpa

Nyugi. ;) Én meg épp azt érzem, hogy sok doki, szakember a Roche irányában elfogult... :) De ez engem valójában egyáltalán nem érdekel. Számunkra nem a márka, a gyártó a lényeg, hanem a használhatóság. Az hogy a gyártók, forgalmazók hogy, s mint acsarkodnak egymásra, szerintem ne legyen témája...
  12. poe

Insulinpumpa

Mondjuk én az idősebbek esetében meg óriási hibának tartom az angol nyelvű menüt, még akkor is, ha vannak mellette piktogrammok.
  13. poe

Insulinpumpa

Láttam, fogdostam. Szavahihető emberek szerint tudja amit kell, de engem a minősége nem győzött meg. Szerintem inkább 2-es típusúaknak alternatíva.
  14. poe

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Ezt én nem vitatom és az is igaz amit Molli írt. Csak azt jeleztem, hogy ez felvet egyéb, morális, illetve pszichológiai problémákat. Borzasztó lenne olyan abortuszról hallani, amit ammiatt hajtottak végre, mert a magzat jó eséllyel diabos lesz.... :(
  15. poe

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

A miértek a mi (mármint a már diabosok) szempontunkból nem igazán számítanak. Ennek inkább a "megelőzés", elkerülés lehetőségeinek a kutatásában van szerepe. Nem hiszem, hogy bárkinek is jó lenne az, ha pl azt mondanák, hogy igen, XY édesanyja/édesapja/akárki tehet arról, hogy diabos lett... Én...
  16. poe

Insulinpumpa

Szia Zsuzsi! A többiek már szinte mindent elmondtak, úgyhogy én most rövid leszek. ;) Most fejezd abba ezt a "diabos lettem, de nem szólok senkinek" hülyeséget! Egyrészt ezek a mérések valóban nem alkalmasak diagnosztizálásra, azt a dokira kell bízni. Neked meg önmagadban és a jó eredményben...
  17. poe

Ünnepeljünk!

Timi, Móni, boldog névnapot nektek! :hurra:
Oldal tetejére