A keresés eredményei

1. kmolli

Vércukormérők

Eszembe jutott, hogy akit érdekel, társulhatna hozzám, akkor csak 1 postaköltséget kell fizetni és eloszlik, ha 3-4 gépet veszünk, akkor kb 11-12 ezerből kijön egy gép. Nem szeretne más is rendelni egy Performa Nanot? Csak összehasonlításképpen: Ausztráliában egy Go kb 20-25 dollár, nálunk...
  2. kmolli

Vércukormérők

Nekem továbbra is teljesen alámér az Ideál. Pontosan ugyanúgy, mint a Personal és az Optimum (Partner). Számomra használhatatlan. Nem mindegy, hogy 4.1 vagy 5.1 a cukrom!!!!! Ez az elmúlt 2 napban 3x fordult elő (ha kishipóként kezeltem volna a 4,1-et, jól póruljártam volna!) és a méréseim...
  3. kmolli

Vércukormérők

Áruljátok már el, miért kell éveket várni egy hülye vc mérőre, hogy megvehessük, amit a világon máshol már régóta árulnak? A performára gondolok.
  4. kmolli

Vércukormérők

Újabb mérés: Ideál 11.5 Go 13.7 Az 10 fölötti méréseknél eddig érzésre is és a korrigálás hatására alapozva is a Go a pontos.
  5. kmolli

Vércukormérők

Hát egészen elképesztő eredmények születtek. Volt egy ilyenem: Ideál 8.7 Go készülék Go csíkkal 9.6 Go készülék Optimum csíkkal 9.8 Aztán ez, ami kiakasztott végleg: Ideál 12.5 Go kész. Go csíkkal 15.6 Go kész. Optimum...
  6. kmolli

Vércukormérők

Teljesen jogos, csak egészen idáig abszolút kompatibilisek voltak az AcchuChekek (több is) és a 77-es gépek, most először védték le tényleg a partizánkodást.
  7. kmolli

Vércukormérők

Jelentem, megvan az Ideál! Vettem hozzá 1 doboz csíkot is, nem adtak hozzá egy szálat sem! :mad: Egyelőre 4.9 körüli értékem volt csak, mértem agybafőbe, minden gépemmel, minden csíkkal, ebben a tartományban OK, bár picit alacsonyabbat mutatott, mint a többi (4.9-t mutatott, a többi 5.0-1...
  8. kmolli

Vércukormérők

Én már ott elhagytam a fonalat, hogy egy terhességi terheléses cukormérésnél általában ujjbegyből, sima kézi vc mérővel (általában Partner) nézik a terhelés utáni értéket és azt tizedre pontosan (!) határozzák meg, valahogy így: ha 7.8 alatt van, akkor nem cukros, ha 7.8 fölött van, akkor...
  9. kmolli

Vércukormérők

Kedves Mackoka! Ha új cseppel is ugyanazt tapasztalod, amit előtte, hogy ekkora eltérés van, akkor - ahogy írtam az előzőekben is - az egyik géped minden valószínűség szerint rossz. Itt nem 3-5 mmol/l liter hibákról beszélünk pontatlanság címszó alatt, hanem néhány %-ról, azaz 0.3-0.5mmol/l...
  10. kmolli

Vércukormérők

Mackoka, próbálj úgy kísérletezni, hogy nem ugyanabból a cseppből mérsz! A méry-nél tilos nagyon nyomni az ujjat, az első, kibugyannó cseppből lehet csak mérni, különben magasabbat fog mutatni. Nekem is van Mérym is és Accuchekem is, de nincs ilyen különbség köztük normál, első cseppes mérésnél...
  11. kmolli

Paleolit táplálkozás

Én azt gondolom, hogy annak egészséges, akinek semmilyen immunreakciót nem vált ki a tej a szervezetéből (akár emésztőszervit), tehát még csak tünetmentesen sem alakul ki érzékenység vagy allergia (sajnos az emberek jelentős részénél, kb a felénél kialakul). Akinél kialakul bármi érzékenység...
  12. kmolli

Babázhatok

Szandinom, tessék írni valamit emailen, jól eltűntél ;)
  13. kmolli

Paleolit táplálkozás

Igazából senki nem tudja, vannak irányzatok és hívők minden irányban, de objektív igazságot még senkinek sem sikerült felállítani.
  14. kmolli

Paleolit táplálkozás

A TRIGR meg az ellenkezőjét bizonyította be, nagyon klassz :)
  15. kmolli

Vércukormérők

Ma kaptam receptet rá, amint lehet, kiváltom (azaz, amint meghozza a patika). Csíkot valahogy szerzek hozzá, mert azt most nem lehetett íratni még, de ki akarom próbálni. Mindenképpen jelzem az eredményeket! Nagyon várom már, egészen izgatott vagyok...
  16. kmolli

MINDENKINEK!!!

Ez tényleg jó ötlet, de a legelterjedtebb penekre nem jó :( Nekem egyik penemre sem jó...
  17. kmolli

Cukorbeteg gyermek

Lizzi, nem volt náthás sem? Az én gyerekeim is csak taknyosak és évente 1-2x van más is (koppkoppkopp), amit az oviból hoznak haza, csak mivel egy panelben négyen lakunk, adjuk odavissza egymásnak és inkább mi, felnőttek nem jövünk ki belőle :( Én szedtem iszonyat árakon tisztán természetes...
  18. kmolli

Cukorbeteg gyermek

Egy ideig én is adtam a Vitacolant, de aztán találtam egy tablettásat, amit össze tudtam törni és sokkal kevesebb káros anyag volt benne, mint a Vitacolanban és anyagilag is jól kijöttem vele. Azt ugyan már nem hozzák be az országba, de helyette egy barátnőm ajánlotta ezt és most ezt adjuk és ez...
  19. kmolli

Cukorbeteg gyermek

Értem mindkettőtöket :) Pont három hete már voltunk bent, ennyi "járt" nekünk, hogy most ne kelljen újra bemenni...
  20. kmolli

Cukorbeteg gyermek

Timi, mi is bevetünk ilyen trükköket, mint ti a brokkolival :) De ehhez azért kell 2 gyerek is, mert a szülő nem konkurencia :D Az a baj, hogy ez nálunk csak úgy 3 éves korig ment, most, hogy 3.5 éves Brúnó, már fél éve biztosan átlát a szitán és nem megy bele ilyesmibe. Most éppen nem is jut...
Oldal tetejére