A keresés eredményei

1. napocska

Szólánc

terjedelmes
  2. napocska

Cukorbeteg kamasz

A szemüveg manapság már valóságos sikk :-). Olyan klassz keretek vannak, hogy öröm köztük válogatni! Próbáld úgy megbarátkoztatni vele, hogy nem kell mindig hordani, csak ha szükségét érzi. Gondolom nem lehet túl erős a dioptriája. Pluszos, vagy mínuszos lencse kell? Én rövidlátó vagyok...
  3. napocska

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot minden Zsuzsának!
  4. napocska

Szólánc

almáspite :-)
  5. napocska

Szólánc

óriáspalacsinta
  6. napocska

Ünnepeljünk!

Boldog szülinapot kívánok én is!!!
  7. napocska

Tesztcsíkok

Ismerős a probléma, szerencsére a gyógyszertár, ahol veszem, már felismerte a különbséget Optimum és Optium közt :-)
  8. napocska

Asszociációs játék- Gondolattársítás

no megállj csak
  9. napocska

Szólánc

nyúltáp
  10. napocska

Insulinpumpa

Nekünk is úgy tanították, hogy ne vegyük le a régi kanült rögtön a csere után, várjunk amíg be nem bizonyosodik, hogy az új kanül rendben van. Aztán volt, hogy később meg elfelejtettük teljesen a régi kanült, és ott maradt. Másnap Daninak úszása volt, és úszás után a régi kanülre rakta vissza a...
  11. napocska

A mai napom apró öröme...

És ami nagy öröm még, hogy Dani már jobban van. Hangja nincs a lelkemnek, de legalább csönd van :-)
  12. napocska

Jó volt ismét veletek!! Akitől nem köszöntem el, elnézést kérek, és imígyen küldök minden jókat, mert a végén rohanósra sikeredett az indulás.
  13. napocska

Te is korizol?
  14. napocska

Insulinpumpa

Attól véleményem szerint egyikünknek sem kell tartanunk, hogy belesüppednénk a sötét közömbösségbe, vagy bármiféle ingoványba :-). Az, hogy az ember örül annak, ami van, nem jelenti azt, hogy nem is vágyik jobbra. Itt mindenki figyeli az újdonságokat, és igyekszünk megragadni minden lehetőséget...
  15. napocska

Cukorbeteg és lisztérzékeny gyermek

Linus, hogyan vettétek észre?
  16. napocska

Insulinpumpa

Én, ami engem illet, hálás vagyok a magunk "féltéglányi" pumpájáért is, mert tudom, hogy nélküle mennyivel nehezebb lenne az életünk. És már az is boldoggá tenne, ha abban biztos lehetnék, hogy ezt a pumpát, ezen az áron biztosítják számunkra, és nem kell attól rettegni, hogy...
  17. napocska

Ünnepeljünk!

Én is odatolakodnék a sor végére! Isten éltessen sokáig, drága Borka!!!
  18. napocska

A nap vicce

A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi sofőr áll és cigizik. - Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon sohasem hagynak! A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom - de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz...
  19. napocska

Fórumfrissítés - Január 31 este 10

A jelszavam újra érvénytelen lett, de kértem újat, és ezzel most műxik. Nem szabadultok tőlem :-)
  20. napocska

Insulinpumpa

;)Van valami, amit nem értek Az étkezés után 1,5 órával kell cukrot mérni, azt javasolják. Ez azért van így, mert ennyi idő alatt felszívódik a megevett kaja? De az inzulin hatástartama kb. 3 óra. Ha azt látom, hogy mondjuk a cukor evés után másfél órával 6, akkor az azt jelenti, hogy a még...
  21. napocska

Cukorbeteg gyermek

Én a múltkor a csaknem 20 éves nagyfiammal ordítottam úgy, mint egy sakál, és szégyen gyalázat, nem nagyon tűrné a nyomdafestéket, amiket kikiabáltam magamból. Gondoltam is utólag, hogy valszeg a fél utca hallotta, és biztos azt mondták magukban, hogy ez a (látszólag) kis kedves asszonyka milyen...
  22. napocska

Nem semmi...
  23. napocska

Egyszer én is átéltem egyet 1984 körül, a Balcsi mellett. Rázkódott az ágy, csilingeltek a szekrényben a poharak, és csörömpölt a csillár. Buli volt! Sőt, pár éve volt egy kis földrengés itt Pesten is, és Dani komolyan azt hitte, hogy attól lett, hogy ő olyan nagyot ugrott előtte :-)
  24. napocska

;)Földrengés volt felétek?
  25. napocska

Paleolit táplálkozás

:-) A legújabb kutatások alapján ... 1. A büntetésvégrehajtási intézetekben fogva tartott elítéltek több mint 98 %-a kenyérfogyasztó. 2. A kenyérfogyasztó családokban felnövekedö gyermekek 50 %-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesíti. 3. A XVIII...
  26. napocska

Szólánc

sün
  27. napocska

Cukorbeteg gyermek

EKKORA Máté??? Dani hasonló paraméterekkel rendelkezik... Kilóra pont ennyi, magasságra tán még kisebb is. Nem csoda, hogy csak úgy dobjátok kifele a nadrágokat :-).
  28. napocska

Cukorbeteg gyermek

Köszönöm! Én is leírom Dani kajálását. Reggeli 20-30, tízórai 25-30, ebéd 40-50, uzsonna 25-30, vacsora 30-40, utóvacsi 10-20. Akkor a napi háromszori kajálás nem jellemző senkire sem, ha jól látom.
  29. napocska

Cukorbeteg gyermek

Kedves diabos-gyerekesek! Írjátok le legyetek szívesek, hogy a ti gyereketek hányszor eszik egy nap, és mennyi szénhidrátot eszik egy-egy étkezésre kb. Köszönöm előre is!
  30. napocska

Szólánc

alakformálás
Oldal tetejére