A keresés eredményei

1. napocska

Insulinpumpa

Csak egy tipp, hátha... Egyszer itt a fórumon írta valaki, hogy amikor a tűt kihúzzuk belövés után a már belőtt kanülből, akkor le kell szorítani a kanült, mert visszahúzhatja kihúzáskor a kis teflonszárat, ami aztán nem tud ismét visszailleszkedni, hanem elgörbül.
  2. napocska

mindenkinek

Sziasztok! A János kórházban ismer valaki jó belgyógyászt? Ha igen, kérlek Benneteket, adjátok meg a nevét! Esetleg ördögharapta fű gyógynövény lelőhelyet tudtok? (egy kollégám kért segítséget a fentiekkel kapcsolatban) Köszönöm Kriszta
  3. napocska

A mai napom apró öröme...

Nagy gratula, éljen az ifjú pár :-)
  4. napocska

Insulinpumpa

A bólus beadással kapcsolatban, először mindig a kéthullámút használtuk, 50-50 %-ban, aztán 70-30 %-ban, majd egy szenzoros kaland után úgy láttuk, hogy nekünk jobban bejön a sima, egyben beadott bólus, vagy kaja előtt, vagy evés után. Attól is függ, hogy mennyi az induló cukor érték, meg hogy...
  5. napocska

Insulinpumpa

A pumpa viselés első nyarán én is gyakran úgy éreztem, hogy sokkal rosszabb lett a helyzet, mint Mixtarddal volt. 16-os, 20-as cukrok, sosem fordultak elő korábban. Nincs hosszúhatású inzulintartalék a szervezetben, így ha bármi nem stimmel, akkor képes nagyon durván felmenni a cukor. Nekem Kata...
  6. napocska

Szólánc

nekem
  7. napocska

Insulinpumpa

A termék szám: 154 (Radio Microphone case), az általad linkelt oldalon inzulinpumpa tokként fut, itt a magyar oldalon az Mp3 cuccok közt, de ugyanaz a kettő.
  8. napocska

Insulinpumpa

Hát, az tuti, hogy olyat nem érdemes választani, amelyiken nem megy át a vezeték :-) De biztos, hogy van nekik olyan, amin át lehet vezetni, még Te linkelted be korábban egy angol nyelvű leírásukat, hogy inzulinpumpákkal tesztelték, és mérték, hogy a csövön mennyi inzulin tud áthaladni, mikor a...
  9. napocska

Insulinpumpa

Tényleg van a Medtronicnak, és a linkje most tényleg nem működik, gondolom, átmeneti hiba lehet. A másik lehetőség honlapja itt van, böngésszétek, főleg az Mp3-hoz való tatyók lehetnek érdekesek: http://aquapac.hu/flashindex.html
  10. napocska

Nagyon kis titokzatosak vagytok :-)
  11. napocska

Az épp nem használt szenzorokat pedig tartsd hűtőben. (Nekem nem mondták, én pedig nem voltam olyan okos, hogy magamtól rájöjjek erre.)
  12. napocska

Asszociációs játék- Gondolattársítás

szeles idő
  13. napocska

Szólánc

alumínium
  14. napocska

A nap vicce

Kiszivárogtak a nyugdíjreform lehetséges útjai :-): 1. Felosztó-kirovó rendszer helyett sorsolásos - aki nyer, az nyugdíjas lesz, aki nem, az dolgozik tovább. 2. Testvérnyugdíjas program - minden dolgozónak kisorsolnak egy testvérnyugdíjast, akit el kell tartania, ezzel párhuzamosan a...
  15. napocska

Szólánc

malac
  16. napocska

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Gólyakukkoló :-) Annyira aranyosak! Remélem hamarosan a kis fiókák is megérkeznek :-) http://golya.mme.hu/golyakamera/kamera.php?c=halasz
  17. napocska

Miben fog többet tudni, mint a Spirit? Rákerestem a neten, de nem ismerem nagyon ezt a típust, így nem tudom, mi a különbség.
  18. napocska

Ünnepeljünk!

Kedves Sándor és József, alias Goyo, boldog névnapot kívánok, és lenne egy privát kérésem: hozzátok léccilécci a meleget! :-)
  19. napocska

Ünnepeljünk!

Boldog szülinapot, Sidike!
  20. napocska

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

További lehetőségek: 1. Elvesztette a cukimérőjét a nagy izgalmak közepette :-) 2. Elromlott az ámítógépe, és nem tudja megszerkeszteni 3. Ez utóbbi esetben szerintem nézzük meg bármelyik korábbi táblicskuját, tetszés szerint, hiszen mind ugyanolyan úgyis :-P
  21. napocska

Vércukor érték HbA1c

Naaaaagy gratula!
  22. napocska

Ünnepeljünk!

Sok boldogságot Sidikének és Bogikának!!!
  23. napocska

Nagyon számítunk Rád, úgyhogy vigyázz magadra :-)
  24. napocska

Paleolit táplálkozás

Sajnálatos, hogy a paleo táplálkozás, ami állítólag annyi betegséget képes meggyógyítani, a hülyeség ellen teljesen hatástalan...
  25. napocska

Jó, hogy túl vagy a kórházon, remélem, minden okés, nincs semmi gond! Szépeket és jókat Nektek!
  26. napocska

Kedvenc irodalmi idézete(i)m...

Minden másképp van. Bővebben: http://members.iif.hu/visontay/ponticulus/rovatok/humor/karinthy_tanar5.html
  27. napocska

Szólánc

ajtótok
  28. napocska

És hol voltál eddig, Sünike? (Már ha publikus)
  29. napocska

mindenkinek

Az, hogy nem célszerű valamit belélegezni, nem biztos, hogy azt is jelenti, hogy a fogyasztása is káros. Találtam egy munkavédelmi leírást az aszkorbinsav (C vitamin) kezeléséről. Elég rémisztően hangzik, mégsem hiszem, hogy ettől fogva el kellene kerülni a C vitamint nagy ívben. Idekopizok pár...
  30. napocska

A nap vicce

http://gyoritukor.hu/tukorszilankok/1153,a-koronazasi-tanacs-ulese.html :-D :-D
Oldal tetejére