A keresés eredményei

1. napocska

Fizikai sport/aktivitás

Annyira szeretem az ilyen sok-mozgásos napokat! Szinte alig kell inzulin, és rengeteget lehet enni :-) Amikor meg nincs mozgás, nem győzzük emelgetni az inzulinadagokat, aztán mégsem jó... Akartam is már kérdezni, hogy más a lusta napokon, időszakokban mennyivel használ több inzulint, mint az...
  2. napocska

Babázhatok

Zsuzsa, Poe! Gratulálok a babákhoz, sok örömet, jó egészséget kívánok! Kriszta
  3. napocska

Comment by 'napocska' in album 'Album : 2011.06. diabtali'

Album Images 3
  4. [No title]

[No title]

5. [No title]

[No title]

6. [No title]

[No title]

7. [No title]

[No title]

8. napocska

Comment by 'napocska' in album 'Album : 2011.06. diabtali'

Album Images 2
  9. [No title]

[No title]

10. [No title]

[No title]

11. [No title]

[No title]

12. [No title]

[No title]

13. Album : 2011.06. diabtali

Album : 2011.06. diabtali

Album Images 1
  14. [No title]

[No title]

15. napocska

Fizikai sport/aktivitás

Nem érzi :-(
  16. napocska

Fizikai sport/aktivitás

Ma Dani kézimeccsre ment, és bármennyire is a szájába rágtam, nemhogy a plusz szénhidrátot, de még a szokásos uzsiját sem ette meg. Vagyis úgy kimaradt az uzsonna, hogy közben délután 2-5-ig sokat mozgott, több meccsük is volt. Mikor hazaért 6 körül, cukrot mértünk, és 20 fölött volt kicsivel...
  17. napocska

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Miért gluténmentes? Remélem, nem vagy lisztérzékeny...
  18. napocska

Cukorbeteg gyermek

Szerintem mérj meg 2-3 szem epret, és legközelebb már tudod, hogy hány gramm szénhidrát lehet benne. A pogi, lángos, gofri, palacsinta és társai szerintem akkor nem lesz olyan magas GI-jű, ha teszünk bele teljes kiőrlésű lisztet is. Monjduk 500 g lisztből 100-150 g barna kiszt, a többi fehér...
  19. napocska

Insulinpumpa

Ha nagyon lassan mész a biciklivel, vagyis kb. 10-12 km/h-val, akkor szűk egy óra biciklizésre számíthatsz. Ha kicsit rákapcsolsz, fél óra alatt odaérsz. Szerintem kb. egyenértékű megterhelést jelent egy óra tempósabb gyaloglással, vagy egy nagybevásárlással a piacon, cipekedéssel egybekötve...
  20. napocska

Insulinpumpa

A csatolt képen a két pumpafelhasználó teljes egyetértésben tanulmányozza egyikük Roche-os, másikuk Medtronicos pumpáját. Jelentem, semmi ellenérzés nem volt tapasztalható egyikükben sem :-)
  21. napocska

Országos Diabétesz Programok

Mi is voltunk annak idején, még Döbröntén. Nagy élmény volt, és nagyon hasznos volt, én is ajánlom mindenkinek!
  22. napocska

MÁK - Hatósági Igazolvány

Én is múltkor azért hurcoltam Danit végig a városon, mert ő volt a "bérletem". :-)
  23. napocska

Tesztcsíkok

Sziasztok! Ha a háziorvos írja fel a tesztcsíkot és az inzulint, mindkettőhöz szükséges a szakorvosi ajánlás, vagy csak az inzulinhoz? Köszi!
  24. napocska

Inzulin-problémák

Te hogy vagy, múlnak a foltok?
  25. napocska

Levemir inzulin

Azért tette fel Csigu a lovacskás képet biztos, hogy azzal meg visszacsalogasson bennünket :-)
  26. napocska

A mai napom apró öröme...

De gyönyörű :-)
  27. napocska

Insulinpumpa

Hát, egy ébredési 6,2-nél még tuti, hogy nem gondolnék diabra, bár én is eléggé hajlamos vagyok rémeket látni állandóan Egyszer olvastam egy jó pólófeliratot :-) "Hypochondria is the only disease I don't have." (a hipochondria az egyetlen betegség, amim nincs :-))
  28. napocska

Insulinpumpa

A Medtronicnak van a 45°-os kanülhöz is belövője, bár elég bonyinak tűnik a szerkezet, de mégsem kell kézzel szúrkodni, aki nem szeretné.
  29. napocska

Filmajánló

Már megy a moziban ez a film: <object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RGWyilZPsxI?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed...
  30. napocska

A mai napom apró öröme...

Ma délután Dani atlétika versenyen volt, és nagyon ügyi volt. 25 méterest dobott a kislabdával, futáskor meg csak egy elmosódó csíkot láttam belőle :-) Ő az ott a kék pólóban :-)
Oldal tetejére