A keresés eredményei

1. lizzi

Babázhatok

és jobbnak találja a picit magasabb értékeket inkább? naponta vannak hipóid? a diétán én nem változtatnék ,inkább az inzulinon talán ,korrigálnék ha kell óvatosan vagy emelnék
  2. lizzi

Babázhatok

Szandimon a diab dokid ezekre mit mond?vagyis nem próbál változtatni az inzulin adagokon ,hogy ne legyenek ilyen ingadózások? nekem a legvégén voltak durva hipóim, az már szerintem a lepény elöregedését jelezte,de ebben az időszakban mint neked nem volt ilyen sűrű ,úgyhogy okosat nem tudok...
  3. lizzi

Babázhatok

Bogesz nagy -nagy gratula!!vigyázz magatokra!!! furi a cukrod ,de remélem helyreáll és mindenképp menj a dokidhoz(diab) minél hamarabb ,hogy megoldjátok!
  4. lizzi

A mai napom apró öröme...

Csiguék és Teki!!! úgy alakult ,hogy holnap István is itthon van ,így elfuvaroz minket:)tehát ez azt jelenti ,hogy nem kérünk hónalj alá csapást ,de majd legközelebb igen:)!
  5. lizzi

Insulinpumpa

hát igen ,sokszor megfordul a fejemben ,hogy az én utamról már könyvet írhatnék :) lenne belőle jó sok vita ,döbbenet meg sírás....de a vége jó ,azt hiszem:)
  6. lizzi

Insulinpumpa

ezzel én is így vagyok ,mert akik régen ismernek és tudják a hosszú utamat azok tudják,hogy honnan hová jutottam el ,de azért még toporzékolhatok és ácsingózhatok :)? de visszaveszek és annak is örülnék ha megmaradnék pumpásnak és ki tudnám fizetni majd ha kell......
  7. lizzi

Insulinpumpa

Somcsika ezt én sem értem.... és nagyon boldog lennék ha egyszer valaki elmagyarázná nekünk ,de tényleg!!!!!
  8. lizzi

Insulinpumpa

én is toporzékolok !!!!! mikor lesz nekünk ilyen?????
  9. lizzi

Ünnepeljünk!

Ajajj megint én kullogok a sor végén.... Drága Borka nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!! sok puszi!!!!
  10. lizzi

Insulinpumpa

érdekes milyen mások vagyunk ebben is:) én is csak úgy leteszem magam mellé éjszakára a pumpát és elég jól elvagyunk egymással:) mostanában viszont nappal beleraktam a fekete kis bársonyos tartójába és hát így nem igazán kényelmes hátul a fehérneműben....eddig csupaszon használtam ,de most...
  11. lizzi

Cukorbeteg gyermek

Szia Umbra! ne izgulj ezen, nálunk is volt ilyen ,és lesz is még szerintem :),de elmúlik nemsokára ,hidd el és mindenkinél elszakad a cérna néha ,csak nem mindenki vallja be:) órákig tudnék mesélni a mi kis akaratos kislányunkról... de hát mindketten azok vagyunk ,milyen legyen a gyerek????:D
  12. lizzi

Insulinpumpa

Hú Laffi ez igen...és még a 3 gyerek is ,nem semmi ... Kitartást!!!
  13. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága egyetlen Katánk!!!! Mi is nagyon -nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!Sok puszi!!! Lizziék:)
  14. lizzi

Insulinpumpa

Szia Laffi! ezek szerint maradsz pumpás?miért döntöttél így? én úgy tudom ,hogy már nem kell a receptet elküldeni az Oep-hez,de szerintem hívd fel a céget ahonnan rendeled a szereléket ,ők biztos megmondják ,hogy most mi a legújabb:)
  15. lizzi

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Tényleg igazatok van:)
  16. lizzi

hát azt hiszem kitartásom az van ,főleg ha Karoláról van szó ,de néha úgy érzem ,hogy lelki erőm az már nincs ,hiszen én ugye ,,magammal" mentem végig sok mindenen ami sajnos nem mindig jól végződött ,de mostanában amikor öszegyűlnek a bajok ,betegségek akkor már lassan azt érzem ,hogy...
  17. lizzi

Tímeácska te tudsz valamit..... és irigylem az erődet és kitartásodat,nem tudom én hogyan bírtam volna ki ezt ép ésszel ????
  18. lizzi

Insulinpumpa

Hajrá Szandi!!!! Somcsika ez akkor majd sokat számít ha már a pajzsát rendbe rakják akkor a cukra is jóval jobb lesz! húha jól megfogalmaztam magam:):):)
  19. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Tímeácska!mint mindig picit megkésve :),de nagyon -nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!
  20. lizzi

Babázhatok

Gajdi gratulálok neked az újabb kisfiúhoz!!! Sok boldogságot kívánok az egész családnak és sok tejcsit a babának!!!
  21. lizzi

Insulinpumpa

hogy te miket nem csinálsz:)???? nem is tudtam,hogy ilyen kis konyhatündér vagy:) gratulálok!!!!
  22. lizzi

Ünnepeljünk!

Békés ,boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!!!
  23. lizzi

Kipróbált édesség receptek

én is most kevertem össze egy adagot ,igaz ezt cukorral csináltam és azonnal fogyasztható lesz ,az ígéretek szerint:)
  24. lizzi

a No salty-n találtam én is egy nagyon jó receptet,nincs benne liszt és szuper könnyű és finom,a neve csokis -diós kocka,érdemes megnézni ,kipróbálni:)!
  25. lizzi

Misamaci és milyen lett a mézeskalács :)?
  26. lizzi

Babázhatok

Tímeácska nekem még most sem érez a hasam a császár miatt,és csak idén kb. nyár körül lett szép ,most alig látszik valami ,de addig nagyon csúnya és ilyen girbe-gurba volt mint te írod és csomós is ,tehát majd 2 év kellett ahhoz ,hogy szép legyen,remélem nálad is jól alakul majd később,szurkolok...
  27. lizzi

mindenkinek

Kedves Zsuzsi (Somcsika)! sajnálom ami történt Szandival és el tudom képzelni mit élsz át ,mivel az én édesanyám is ilyen aggódós meg tanácstalan volt annak idején ,csak egy sokkal egyszerűbb és szűkősebb világban ,de mindent megtett értem és nagyon hálás vagyok neki ezért !!! hidd el Szandi is...
  28. lizzi

Babázhatok

Szandimon először is gratulálok és nagyon sajnálom ,hogy ezen keresztül kell menned:( én a te helyedben kérnék utazási igazolvány vagy micsoda most a neve ,tudom macerás ,de egyszer megéri kérni ,kitölteni és majd az oep vissza fogja neked fizetni a pénzt!én így csináltam amikor a terhességem...
  29. lizzi

mindenkinek

ha ez segítség akkor vércukornaplót minden diabetológián tartanak ,ott érdemes kérni kártya meg régen volt a 77 elektronikás gépekhez,talán van nekik külön is ,meg kell kérdezni őket
  30. lizzi

mindenkinek

milyen vércukornaplót és milyen kártyát??bővebben?:) talán segíthetek:)
Oldal tetejére