Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!!!!
Puszi:Lizzi
Ui.:a tegnap először mondta Karola ,hogy ,,szejetlek Anya":)
eddig ez így hangzott:,,szejeti Anyát:)" hát kell ennél szebb ajándék????
Sándor köszi a képeket !
és bocsánat akiktől nem köszöntünk el eljövetelkor ,de Karola már el akart ájulni a fáradtságtól és még várt rám itthon torta diszítés meg szülinap ünneplés,szóval siettünk ,de nagyon örülök,hogy újra együtt voltunk:)
sokat gondolkodom mostanában az itt leírtakon...
nekem kb. 10 éve van ,,valami" a kezeimen és eddig még konkrét dolgot(diagnózist) nem mondtak rá ,de ahogy nem használok valamit rá, akkor folyamatosan vannak tüneteim
ez mindenkinél így van? vagy csak én vagyok ilyen peches?
persze régen amikor...
a Halicar nekem sem jött be:(
Kata nekem ugyanezek a tünetek ,de elvakarom és akkor brutális ahogy kinéz ,mindig azt kérdezik elégettem?
de egy doki sem mondta rá ,hogy ekcéma...,érdekes
és nekem sokszor hónapokig tart a viszketés is:(
hát az elocomról én sem tudtam ,hogy szteroid tartalmú.... lehet ez áll az éjszakai magas cukraim hátterében?? ez jó:(
na majd mostantól én is figyelek rá
szia juju!üdv a fórumon!
én is Erdélyben születtem:)
tudod itt több a lehetőség és ezt ki is szeretnék használni az emberek,hogy a legjobbat kapják
mi meg akik otthon anno üvegfecskendővel kezdtünk és semmi az égvilágon nem volt mi beérjük sokszor az egyszerűbbel is ,de az szerintem nem...
Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
A Diabforum.hu további használatával ezt elfogadod. Az adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 100+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát.