A keresés eredményei

1. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Kata mi is nagyon -nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!! Puszi
  2. lizzi

Ünnepeljünk!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!!!! Puszi:Lizzi Ui.:a tegnap először mondta Karola ,hogy ,,szejetlek Anya":) eddig ez így hangzott:,,szejeti Anyát:)" hát kell ennél szebb ajándék????
  3. lizzi

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Marcsi képzeld Karola azóta is emlegeti ,hogy a néni azt mondta: egyem meg a szívecskédet,nagyon megtetszett neki a szöveg:)
  4. lizzi

A mai napom apró öröme...

mai napom öröme:kaptam szenzort és a második még működik is:)!!!!
  5. lizzi

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Sándor köszi a képeket ! és bocsánat akiktől nem köszöntünk el eljövetelkor ,de Karola már el akart ájulni a fáradtságtól és még várt rám itthon torta diszítés meg szülinap ünneplés,szóval siettünk ,de nagyon örülök,hogy újra együtt voltunk:)
  6. lizzi

Amikor a cukorbeteg szteroidot kap

sokat gondolkodom mostanában az itt leírtakon... nekem kb. 10 éve van ,,valami" a kezeimen és eddig még konkrét dolgot(diagnózist) nem mondtak rá ,de ahogy nem használok valamit rá, akkor folyamatosan vannak tüneteim ez mindenkinél így van? vagy csak én vagyok ilyen peches? persze régen amikor...
  7. lizzi

Kata most egyenlőre kontrollra kell mennem ha sikerül valamikor és akkor majd meglátom mit mond a doki ...
  8. lizzi

a Halicar nekem sem jött be:( Kata nekem ugyanezek a tünetek ,de elvakarom és akkor brutális ahogy kinéz ,mindig azt kérdezik elégettem? de egy doki sem mondta rá ,hogy ekcéma...,érdekes és nekem sokszor hónapokig tart a viszketés is:(
  9. lizzi

ilyen sokunknak van ekcémája??? Molli majd elmegyek kontrollra ,meglátom mit mond a doki?
  10. lizzi

hát az elocomról én sem tudtam ,hogy szteroid tartalmú.... lehet ez áll az éjszakai magas cukraim hátterében?? ez jó:( na majd mostantól én is figyelek rá
  11. lizzi

mindenkinek

ja, mert te olyan sokáig fogsz élni ???:)
  12. lizzi

mindenkinek

Nofre szuper!!! így legalább én is elolvashatom ,mert hozzám nem jut el az újság:(
  13. lizzi

Szólánc

asztal
  14. lizzi

Vércukormérők

szia juju!üdv a fórumon! én is Erdélyben születtem:) tudod itt több a lehetőség és ezt ki is szeretnék használni az emberek,hogy a legjobbat kapják mi meg akik otthon anno üvegfecskendővel kezdtünk és semmi az égvilágon nem volt mi beérjük sokszor az egyszerűbbel is ,de az szerintem nem...
  15. lizzi

Szólánc

dolgozat
  16. lizzi

mindenkinek

szia bizonytalan!üdv a fórumon! milyen az az aránylag jó vérnyomás?
Oldal tetejére