A keresés eredményei

1. lizzi

Újra együtt!!!

Szia! én tegnap voltam szemészeten ,sajnos kb. 2 hónap múlva lesz egy műtétem ,szürkehályog,nagyon félek már most:(
  2. lizzi

Újra együtt!!!

halihóóóó! végre ma szép idő van itt felénk:) annyi munkám van azt sem tudom melyiket csináljam ,takarítani kellene ,egy falvédőt kellene készítenem csuhéból,kertben dolgozni ,áááá nem tudom hol kezdjem?inkább itt ülök :)
  3. lizzi

Újra együtt!!!

Szia! örülök!! remélem a többiek is csak a hétvége miatt nem jöttek még, és hamarosan itt leszünk újra, együtt, egymásnak!!
  4. lizzi

Babázhatok

Szandimon! remélem minden jól alakul és szorítok nagyon nektek!!:)
  5. lizzi

Újra együtt!!!

Sziasztok! végre-végre!!!
  6. lizzi

Babázhatok

Szandimon!én a kórházban egy szobában voltam olyan anyukával aki nem volt cukros és mindhárom gyereke macrosomiaval született ,szóval az ő génjei ezt hordozták,és mindhárom egészséges ma is, szóval csak semmi pánik!!! nekem is magas volt a vérnyomásom és fehérjeürítésem is volt-van ,és mindezek...
  7. lizzi

Babázhatok

Gratulálok Bogesz ,ez nagyon jó hír:)
  8. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Sünike boldog szülinapot kívánok neked!!!
  9. lizzi

Ünnepeljünk!

Köszi csajok!!!
  10. lizzi

Cukorbeteg gyermek

Zsuzsa minél hamarabbi felépülést kívánok a nagyfiúnak és többet soha ilyent!!!
  11. lizzi

Insulinpumpa

Köszi Erika ! Megnéztem és újra rádöbbentem ,hogy mennyire elrepült az idő,és milyen régi motoros vagyok.... Mindkét doki kezelt engem anno, amikor a szüleim egy jobb kezelés vagy netán gyógyulás reménynében elhoztak ide engem és megkeresték a legjobbakat,és akkor még mindkét doki nagyon -nagyon...
  12. lizzi

Insulinpumpa

Először megnézem ,hogy nekem van-e olyanom:)? én úgy emlékeztem ,hogy azt mondtad ,hogy az zavaró ,hogy fémből van és jobban érzed ,hogy benned van ,nem jól emlékszem? mert én már gondolatban is irtózom ,hogy fém legyen bennem.... de most csak látatlanban(próbálatlanban) írok egyenlőre:)
  13. lizzi

Insulinpumpa

Timi hozzád lenne egy kérdésem:a múltkor írtad ,hogy te is szereted és talán használod is a fém merőleges kanült,ez most már valami új fejlesztés vagy a legelső(kb. 4 évvel ezelőtti)ami volt a pumpával a kezdőcsomagban is?csak mert arra úgy emlékszem ,hogy egyszer még a legelején azt mondtad...
  14. lizzi

Szólánc

angyal
  15. lizzi

Ünnepeljünk!

Ja és persze Goyonak is boldog névnapot kívánunk!!:)
  16. lizzi

Ünnepeljünk!

Sándorunknak boldog névnapot kívánunk:Lizziék:)
  17. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Ildi nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! és nem késtem el :)vagy le:)
  18. lizzi

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

és én ehhez még hozzátenném azt ,hogy pl. nekünk 50 km.-ről is olcsóbb még a drága üzemanyaggal is utazni mint busszal ,vonattal, bkv-val!!! a menet- jövet jegy (egy személyre)1890 ft. és akkor még kb. 6 db. bkv jegy ,na az mennyi is???erről miért nem beszélnek???és az időről akkor még nem is...
  19. lizzi

Ünnepeljünk!

hűha én megint lemaradtam... bocsánat Ildikók ,én már csak ilyen vagyok:) de ezennel boldog szülinapot kívánok én is Boginak és az Ildikóknak meg boldog névnapot!!!
  20. lizzi

Babázhatok

Szandimon nekem is több volt a magzatvíz,picivel.... de óriási pocakom volt és Karola még csak nem is volt nagy baba,tehát van ilyen is, olyan is:) de nem hiszem hogy ez problémát jelent ,legalábbis nekem egyik doki sem mondott ilyent ,és Karola is egészségesen született:)
  21. lizzi

Insulinpumpa

Nekem mostanában nem lesz másik pumpám:(nem telik rá:( mondtam is nekik tegnap ,hogy bevállalom így ,hogy megy amíg megy ,aztán az lesz a nyerő, aki ha telefonálok, akkor máris hozza az új pumpát:) ez van.... enyém pumpa még 4 évig jó kéne ,hogy legyen:)
  22. lizzi

Insulinpumpa

Engem is hívtak tegnap a Roche-tól ,hogy szóljanak nem sokára lejár a pumpesz... most akkor már kapható a Combo?
  23. lizzi

Vércukor érték HbA1c

Szia SÜNIKE! nagyon örülök ,hogy ,,látlak"!!! és nagyon ,nagyon ügyesek vagytok ,gratulálok!!!
  24. lizzi

Insulinpumpa

Kata hogy neked mik vannak:)??
  25. lizzi

Babázhatok

Timi és a pumpát nem állítod le?
  26. lizzi

Babázhatok

Timi te nagyon ügyes vagy !!!főleg azért mert be tudod tartani,hogy hipora mindig ugyanazt edd!én sajnos nem tudom ezt megtartani és biztos azért mert én már régi diabos vagyok és ezért nem mindig érzem ha hipozom és akkor csak amikor már nagyon alacsony akkor veszem észre ,na akkor van nálam...
  27. lizzi

Babázhatok

Timi te ezt hogyan csinálod??már ha te hipozol egyáltalán??:)
  28. lizzi

Babázhatok

Bogesz te ha hipod van akkor eszel rá . és utána???? nem adsz rá inzulint? én ezt úgy csinálom ,hogy amennyi ch-ot megettem arra elnyújtva 2-3 órára beadok x mennyiségű inzulint ez általában műkődik ,igaz nem mindig kerül el somogyi de azért nem mindegy meddig megy fel!
  29. lizzi

Insulinpumpa

umbra próbálj meg csak sima gyógyszertári alkoholt használni fertőtleníteni ,nekem az jön be:)
  30. lizzi

Mindenkinek - inzulinok

Meli ezek jó hírek!!!örülök és drukkolok nektek!!! Puszi;)
Oldal tetejére