A keresés eredményei

1. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Sidikénk nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! Lizziék
  2. lizzi

Vércukormérők

sziasztok! ha valaki használt hosszú ideig AC Active gépet Personal csíkkal ,tapasztalt esetleg olyant ,hogy a csík nem akar ,,bemenni" a helyére ,vagyis tartanom és nagyon tolnom kell ,hogy végre elfogadja a gép.... néha nem is sikerül betuszkolni és akkor hibaüzenetet ír ki ,majd próba újra...
  3. lizzi

Országos Diabétesz Programok

Kérlek szépen titeket, akiknek sikerült elmenni írjatok egy kis beszámolót! Köszönöm!
  4. lizzi

MINDENKINEK!!!

Van egy nagyon jó cikk ,fb-n megosztottam de nem tudom ,,idehozni" légyszí akinek sikerül tegye ki ide is! Érdemes elolvasni ,hosszú ,de megéri!!!!
  5. lizzi

Cukorbeteg gyermek

Anyukák! ti bíztok ezekben a szintetikus vitaminokban?szerintetek hatásosak? én is adtam Karolának béres cseppet ,,vigantolt,cebiont ,stb. ,de kb. 1 éve már csak természetes összetevőkből álló vitaminokat kap és azóta még nem volt beteg,nem tudom van-e összefüggés de az biztos ,hogy a...
  6. lizzi

Cukorbeteg gyermek

Tubi! Bár Karola nem cukorbeteg ,de nagyon -nagyon tudom miről beszélsz!nekem már kb. 7-8 hónapos kora körül megmondta több ember is(doki,gyógytornász,stb.)hogy nem lesz egyszerű vele ,hát nem is volt.... De :jön majd a jobb korszak is,hidd el ,és a sok küzdelemnek amit most folytatsz vele meg...
  7. lizzi

mindenkinek

Gyors leszek ,mert óvodás lett a lányom és ingázom az ovi és itthon között!!!:hurra: szóval akkor mégiscsak igazam(igazuk)volt sajnos:( arra nem tudok pontos választ adni ,hogy ki ,mit miért tett vagy írt fel ,de :évek óta ezt az inzulinmennyiséget kapom 3 hónapra és úgy emlékszem ,hogy úgy volt...
  8. lizzi

mindenkinek

nem tudom váltott-e már idén ki valaki inzulint ,én igen ,de majdnem rosszul lettem ,pedig nem kellett volna:) szóval a recepten 10 ampulla inzulin szerepelt ,novorapid,3 hóra..beüti a gyógyszertárban a nő ,erre csak néz és odahívja a másik gyógyszerésznőt,aki azt mondja: igen ezek szerint ...
  9. lizzi

Ünnepeljünk!

Kedves Meli! Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!
  10. lizzi

Influenza elleni védőoltás

Hűha ,titeket olvasva elkezdek lassan aggódni.... én merészen(?)nem adatom be soha ,ugyanis évekig beadattam és évekig fulladoztam tőle hónapokig ,most szerencsére idén még nem voltunk betegek ,nem tudom ,hogy a természetes vitaminoknak ,étrend kiegészítőknek köszönhetően vagy csak mert...
  11. lizzi

mindenkinek

Békés ,Boldog Karácsonyt kívánok minden fórumozónak!!!!
  12. lizzi

A mai napom apró öröme...

Akkor megnyugodtam:) azt hittem ,hogy valami csoda stabil cukrokat várnak, ami nekem talán csak a terhesség alatt volt....:) most kb. 1 éve stabil 7 az eredmény:( de a régi 9 helyett ez már sokkal jobb!!!! iszonyatos durva somogyijaim vannak mostanában és az esetek 90%-ban nem érzem a hipot...
  13. lizzi

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

És nem utolsósorban(nem a reklám helye ,de évek óta használok tőlük dolgokat)tiszta és jó termékeik vannak ,talán a bioboltokban kapható cuccok közül is ők árulnak ezt -azt legolcsóbban!És sok magyar termékük is van !!!!
  14. lizzi

Micsodaaaa???akkor én tuti nem kapnék új pumpát most ,a cukraim megbolondultak és lassan én is..... Gratula nektek!!!!
  15. lizzi

Insulinpumpa

nekem ugyanez a bajom a spirittel!!
  16. lizzi

Insulinpumpa

Ez még nekem is izgi most!!várom a beszámolót!!!2 héttel ezelőtt még semmit nem tudtak ,de akkor már ezek szerint haladunk:)szurkolok!!!
  17. lizzi

Ünnepeljünk!

Drága Kata! Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!! Puszi:Lizziék
  18. lizzi

Ünnepeljünk!

Köszönöm szépen mindenkinek aki gondolt rám!!!
  19. lizzi

Babázhatok

Azért váltottunk dévényest mert az első fizetős volt és messze tőlünk(mindig valaki el kellett vigyen minket autóval ,mivel én nem vezetek) és tőle megtudtuk ,hogy hozzánk közelebb van az sztk-ban ingyenes és az csak heti fél óra volt ,de ingyen!!!!és akkor ez nekünk nagyon sokat számított...
  20. lizzi

Babázhatok

Szandimon és mit mond a neurológus???? mi Karolával hónapokig magán dévényeshez jártunk minden héten ,és kb. ennyibe került mint nektek,tudom miről írsz és nem volt egyszerű amikor mindenki már mondogatta ,hogy az ekkora ygerekek ezt meg azt csinálnak és ő még semmit nem csinált és hidd el...
  21. lizzi

Paleolit táplálkozás

Molli! és a tejtermékeknél a savanyított cuccok is lehetnek ,,ártalmasak" szerinted?és a rostok milyen formában jobbak?én sok helyen azt olvasom ,hogy a friss rostok jobbak mint pl. a teljes kiőrlésű lisztek ,azok is jók ,csak a zöldségekben ,gyümölcsökben fellelhető nyers rostok a gyomornak és...
  22. lizzi

Babázhatok

Szandimon Karola 8,5 hós volt amikor igazából tudott már mindkét oldalra fordulni és kb. 1 évesen kezdett el mászni! ha vannak kérdéseid nyugodtan írj prvit!!!
  23. lizzi

Babázhatok

Nyugi!!!!én Karolát 5 hónaposan kezdtem el dévényre hordani és néha nagyon látványos volt a javulás ,már a torna után elkezdett valamit csinálni aztán hetekig semmi ,aztán ahogyan 18 hónaposan elindult minden lemaradást behozott,a dokinő is csodálkozott:)ti ,,csak" dévényre jártok vagy...
  24. lizzi

Babázhatok

Szandimon szurkolok nektek!!!!és bátrak vagytok ,én nem merek már 30 év cukor után második babát vállalni....
  25. lizzi

mindenkinek

most irigykedem és mérges vagyok ,mert mi nem lehetünk ott:( holnap kereszteljük a húgom kislányát jó szórakozást mindenkinek !!!
  26. lizzi

Babázhatok

Mantanya sok -sok erőt és kitartást kívánok nektek!!! megőrülök ettől ,hogy a háziorvos ilyen eredmények láttán semmit nem csinál......
  27. lizzi

Kipróbált édesség receptek

az antalvalis oldalon találtok sok-sok féle növényi és tejhelyettesítő receptet,érdemes megnézni!!!és talán árban jobban megéri:) én is tervezem majd kipróbálni
  28. lizzi

Isteni finom lett a birsalmasajtom!!!!
  29. lizzi

Kata elég nagy mennyiség volt ,így lett belőle befőtt,2 üveg lekvár (még mielőtt átalakult volna sajttá) és sajt is!és sok lé ,amit betettem a hűtőbe mivel nincs benne tartósítószer. A sajtot úgy csináltam ,hogy mosás,darabolás, magház kivágás után feltettem főni annyi vízzel ami ellepi ,aztán...
  30. lizzi

Először is megmosod ,majd szépen elvágod és kiszeded a magházát és isteni finom befőttet főzöl belőle pár perc alatt ízesítve pár szegfűszeggel és egész fahéjjal ,ha nem elég édes akkor dobsz bele valami édesítőt is!Hidd el megéri:)a leve is isteni finom !
Oldal tetejére