A keresés eredményei

1. lizzi

A mai napom apró öröme...

Ma elkészítettem életem első diabetikus birsalmasajtját,remélem jó lesz!!! melegen finom:)
  2. lizzi

Christina nagy-nagy gratula nektek!!!!
  3. lizzi

Bogesz! Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz!!!sok tejcsit ,boldogságot,egészséget nektek!!!!
  4. lizzi

Babázhatok

Tápszerek:ezt nagyon sokan mondják a peptire ,hogy a legrosszabb ,de kinek????ha a gyereknek ízlik akkor nekünk nem mindegy milyen íze van??? Karola lassan 3 éves lesz és még mindig imádja a peptit:)és örülök is miután Timi is írta ,hogy a Blatniczky szerint akinek a családban cukros felmenője...
  5. lizzi

Babázhatok

Gyerekeknek édesítő:én Karolának már a legelejétől fogva mézzel édesítem a teáját ,cukrot csak az édességekben eszik ,de azt szerencsére nem sokat:)én ezt találom a legtermészetesebbnek ,persze ha jó forrásból be tudom szerezni,édesítőt nagyon -nagyon ritkán kap ha csak én eszem valami olyant...
  6. lizzi

Babázhatok

Bóbita nem vagy egyszerű helyzetben:( de tényleg azt kell végiggondolnod ,hogy ezt bírod csinálni még hosszú hónapokon keresztül? tudom nehéz a döntés és ilyenkor féltjük is a babát nagyon és nem csak mi vagyunk a fontosak ,de ez így kemény lesz.... és Túri dr.-nő nem venne át téged???egy...
  7. lizzi

Babázhatok

Jézusom:O Bóbita ettől a nőtől menekülni kell(ha van hová)....hogy lehet így semmibe nézni egy beteget(várandós nőt???)undorító ... akkor téged sem kedvel ha így kezel...és nem is fog soha ,tapasztalat sajnos ezek a cukrok ebben az időben nem borzalmasak és ezt így ezzel a módszerrel nem is...
  8. lizzi

Babázhatok

sziasztok! hú, jó sokat írtatok ,nem tudom konkrétan kinek mit akartam(kicsit még nyaralok:) )de azért leírom:) szóval én majd megőrültem amikor mondták ,hogy kórházban kell maradni ,nagyon utálom és tudtam ,hogy nem sűrűn tudnak hozzám jönni:( de ma már nem bánom ,bár bevallom sok rossz volt...
  9. lizzi

Babázhatok

Kicsidodi szurkolok nektek nagyon és gondolok rátok sokat és kívánom ,hogy minden rendben menjen!!!!
  10. lizzi

Babázhatok

Szia ergé! én is eltoltam 10! évet baranyinál és ez volt életem legrosszabb időszaka .... én is majd 35 évesen szültem és nekem még szövődményeim is vannak és mindenki jól van!!! másik doki kell neked és jöhet a babó!!!!!szurkolok neked!!!
  11. lizzi

Insulinpumpa

Ditti! mintha Karoláról írnál ,csak nem a pumpa miatt küzdök vele! ez most egy ilyen időszak ,beszéljétek meg a dokival és ,,pihenjetek" kicsit!!! pelusról való leszokáshoz kitartást kívánok neked!!!mi lassan 2 hónapja küzdünk és én már párszor feladtam ,de aztán újrakezdtem ,mert Karola is...
  12. lizzi

Babázhatok

Dodi és Gajdi gratulálok a fiúkhoz!!! most csak irigykedem rátok ,mert én úgy néz ki nem vállalok több babót:( nekem nem akar szülni valaki egy fiút?:):):) nekem is az volt mindig az elképzelésem ,hogy nem akarok egyke gyereket ,de az élet átírja a vágyainkat...most már azt kívánom ,hogy...
  13. lizzi

Babázhatok

Mantanya! igen ,ezt már én is megszoktam ,hogy mindent magunknak kell megtanulni ,olvasni,érdeklődni.....engem sokan hülyének néztek,néznek ,hogy Karola ilyen tápszert kap és ,hogy nem adtam neki tejet ,az elején bosszantott ,de most már le..arom:)
  14. lizzi

Babázhatok

Hát igen :) Mármint úgy értem ezt ,hogy ha valaki már ezzel fogalakozik és valamit megvon vagy átgondol és azután adja akkor ha a gyerek elfogadja és a szíve is úgy diktálja akkor tegye ,ha nem ....akkor jönnek a többi variációk:)
  15. lizzi

Babázhatok

Timi: Bogi most teljesen tejmentes diétán lesz,van?
  16. lizzi

mindenkinek

Pumpás! A ,,mogyorós híreden" most mosolyogtam ,mert valami okból én már kb. 2 hónapja napi szinten kívánom és eszem mogyorót....fura ,már gondoltam keresek valami magyarázatot,erre itt van ,biztos van valami oka,hogy kívánja a szervezetem:) most még meg is nyugodtam ,hogy hízni nem fogok tőle...
  17. lizzi

Babázhatok

Én úgy tudom ,hogy a már savanyított vagy erjesztett tejtermékek mehetnek ,mert ott már más formában vannak a fehérjék... Timi nektek mit mondott a doki erről ?
  18. lizzi

Babázhatok

Én azt hiszem ,hogy a mai táplálékainkból semmiből nem lehet azt a bizonyos elegendő mennyiséget megenni ,inni ,mert nem olyan már a tápértékük és vitamintartalmuk mint régen. És ha pl egy gyerek nem akar enni sok(több)zöldséget,gyümölcsöt vagy akár húst ,netán tejterméket akkor mit tudunk...
  19. lizzi

Babázhatok

Szia! érdekel a SOM ,kipróbáljuk...én már nem csak tisztán a tápszert adom ,hanem most kb 1 hónapja kezdtem el adni neki rendes(nem bolti)tehéntejet és csak magában nem hajlandó meginni ,ezért vegyítem:)nektek miért nem a milumil pepti plus 2-t írták fel?Bogi elmúlt már 6 hónapos:)vagy volt ,van...
  20. lizzi

Babázhatok

Nincs -e véletlenül valakinek felesleges Milumil pepti plus 2 tápszere??? Szívesen átvenném !!!
  21. lizzi

Babázhatok

Szandimon! Karolával is jártunk Dévény tornára 1 évig.Én 5 hónapos korában vittem el csak úgy magamtól Dévényre és aztán neurológushoz is.Karola is szinte végigüvöltötte az órákat de mindig szinte már aznap csinált valamit miután hazajöttünk ,szóval nekünk bevállt ,bár az elején nagyon nehéz...
  22. lizzi

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Edelino elsősorban nem szabad erre gondolni!!!tényleg! ne aggódj,nagyon formás és jóltáplált az a kisfiú:)Karola mindig is keveset evett és keveset hízott ,de attól még egészséges ,most divat a duci baba de inkább legyen ,,normális" testalkatú és egészséges!!! max. néha ha úgy gondolod mérj neki...
  23. lizzi

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Timi!de jó is lenne ilyenkor az xy dokinő orra alá nyomni azt a görbét!!!:)megnézném az arcát....
  24. lizzi

Kipróbált édesség receptek

Poe!te bírod enni a nádcukrot vagy barnacukrot?(már nem emlékszem mit tettél a bulgurba:) )a cukrod hogyan reagál rá?
  25. lizzi

Marcsi!én évek óta teszek el dolgokat édesítővel.Idén először vettem nyírfacukrot elég elfogadható áron(2700 ft/kg.),mert arra gondoltam ,hogy ha ezt megveszem ennyiért akkor is jobban jövök ki mintha az üzletből vennék diétás lekvárt 500-700 ft/üveg áron,és ebben nincs tartósítószer meg minden...
  26. lizzi

Én most szörpöket úgy készítettem ,hogy összeturmixoltam a gyümit xilittel és tettem hozzá vizet ha túl sűrű volt ,aztán beletöltögettem jégkockakészítő zacskókba és be a mélyhűtőbe,így nem kell bele tartósítószer és gyors is.
  27. lizzi

Szövődmények

Sziasztok! megpróbálom összeszedni a gondolataimat ,de nem ígérem ,hogy a dátumok pontosak ,ugyanis nem szeretek visszaemlékezni ezekre a dolgokra,évekre és nem is akarok ezért sok mindent ,,töröl" az agyam és ezért nagyon hálás vagyok !!!! valamikor '91 környékén találtak valamit a szememben...
  28. lizzi

Insulinpumpa

Meli nagyon jó nyaralást kívánok nektek!!! Puszi
  29. lizzi

Szövődmények

Majd jövök és írok mindkettőről ,csak kis türelmeteket kérem ,mert csütörtökön volt szemműtétem és nem igazán bírja a szemem a fényt ,monitort most...
  30. lizzi

Babázhatok

Zsuzsa nektek is gratulálok a kisfiúhoz!!!
Oldal tetejére