A keresés eredményei

1. lizzi

Babázhatok

Poe gyönyörűek ezek a lányok!!!Gratulálok nektek és sok-sok türelmet és boldogságot kívánok!!!
  2. lizzi

Babázhatok

Bogesz nem kell erre folyton gondolni csak reálisan kezelni és elfogadni és meglátod mennyi erőt ad majd a kisbabád!!!!én minden tekinteteben még idősebb vagyok nálad és szövődményeim is vannak és köszönjük jól vagyunk:)!!!!vannak nehezebb napok de túléljük és csináljuk tovább!!!
  3. lizzi

Kipróbált édesség receptek

Szia! én drágábban vettem és ízlik és ne aggódj ,jó ez!!!csak ki kell tapasztalni mennyi kell belőle! régen én is a Kata által írtat használtam és olyant nem találok mostanában így már vettem olyant is amit én sem néztem meg ott és nem tiszta szirup volt ,hanem ,,fluid nova" na abból még több...
  4. lizzi

Babázhatok

Szandimon kérdezz a szövődményekről ,nekem is vannak ,szem is,talán tudok valami infót mondani! A férjednek és neked is sok erőt kívánok ,és kitartást!!!
  5. lizzi

Babázhatok

Kicsidodi tényleg merész a dokid! az én személyes véleményem is az ,hogy most ne rágódj ezen ,majd úgyis minden jól alakul!!!és biztos a doki is tudja majd ,hogy ott és akkor mit kell csinálnia:) érdekes ,hogy én sem vágytam soha a sima szülésre ,talán azért mert először is arra vágytam ,hogy...
  6. lizzi

Babázhatok

Hát igen abban talán előrébb vagyok ,hogy Karola egészséges,Hála Istennek!!! és igen valóban az első 2-3 nagyon nehéz hónap után tudtam már élvezni a babázást és én még a terhesség alatt sem paráztam(ez nekem is fura...) ,ezért nagyon hálás is vagyok!!!és igen sok mindent elhanyagolok talán...
  7. lizzi

Babázhatok

ha ez megnyugtat akkor én a két gyerekre irigy vagyok:)soha de soha az életben nem akartam egy gyerekes anyuka lenni,sőt talán picit le is néztem azokat akik csak 1 gyereket vállalnak...hát ilyen az élet ... de az igaz ,hogy lehet ,hogy én sokkal de sokkal jobban értékelem azt ,hogy van 1...
  8. lizzi

Babázhatok

én az utóbbi pár hétben jól alszom szerencsére,az alacsonyra felébredek ,a magasra nem mindig én nagyon hálás vagyok az Istennek ,hogy Karola jó alvó és hagy aludni:) mert én is zizi vagyok ha nem alszom ki magam és a cukrom az meg katasztrófa olyankor...
  9. lizzi

Babázhatok

ez így van ,hetek óta küzdök ezekkel a gondolatokkal és egyre jobban akarom ,de azt hiszem nem szabad!!!
  10. lizzi

Babázhatok

Molli a tegnapi napom ugyanez volt én 7,1 -el feküdtem és 3 órakor 16 volt a cukrom ,tehát valami volt:)
  11. lizzi

Babázhatok

hát most lehet sokan nem fognak megdicsérni érte ,de én inkább kialszom magam és nem kelek éjszaka 2 óránként ,hanem csak ha gond van akkor egyszer és mérek és korrigálok ,mert úgy érzem ,hogy sokkal jobban érzem magam ha kipihent vagyok ,de volt egy magasabb cukrom,én ezt így oldom meg:)
  12. lizzi

Babázhatok

Molli köszi a részletes írást! mostanában kezdem én is megérteni ,hogy miért mondta nekem is a doki miután megszületett Karola ,hogy ugye többet nem akar szülni?? és sajnos ,,én viszem a pálmát itt" a 30 év diabbal és szövődményekkel a hátam mögött, és még a legidősebb is én vagyok:(
  13. lizzi

Babázhatok

Kicsidodi ne aggódj!!szerintem senki nem vitának érzi ezt csak mindenki leírja a saját gondolatait és főleg tapasztalatait!!!:) én is vallásos vagyok(református) és valóban sokat segített átlendülni a nehézségeken csak amikor sorozatban jöttek akkor már a végén nehéz ,de túllendülök rajta és...
  14. lizzi

Babázhatok

Kicsidodi ! sajnos nem tudom milyen lett volna fiatalabb anyukának lenni (köszönhetem ezt egy dokinak!!!)de én nem érzem magam negatív gondolkodásúnak és szerintem sem Molli sem Tubi nem azok csak érezzük azt ,hogy milyen lett a szervezetünk a baba után 30 fölött és tudjuk milyen volt...
  15. lizzi

Babázhatok

Az is biztos ,hogy nem mindegy ,hogy ki hány éve cukorbeteg...mert én érzem magamon ,hogy pár évvel ezelőtt még sokkal többet bírtam(szellemileg -fizikailag),de a terhesség-szülés óta(után)sokkal több betegség,gyengeség fordult elő nálam mint előtte,és ha nincs az Édesanyám aki rohan 600 km-röl...
  16. lizzi

Cukorbeteg gyermek

a receptek:[URL="vhttp://www.nosalty.hu/sokgyumolcsos_muzliszelet_recept_29002http://www.nosalty.hu/sokgyumolcsos_muzliszelet_recept_29002 [URL="vhttp://www.nosalty.hu/zabpehelyfelfujt_mezesen_recept_15676
  17. lizzi

Cukorbeteg gyermek

Misamaci blogjában megtalálod a receptet és azt variálhatod, én készítettem már fele víz fele tej arányban is de én már készítettem zabpehelyből felfújtat is, Karola azt imádja és mi is!!sőt van már kipróbált müzliszelet receptem is ,nekem az sem emelt egyáltalán ,pedig van benne pici méz meg...
  18. lizzi

Cukorbeteg gyermek

tubi Ricsi nem eszi meg a zabkását ,tejben vízben?ez is jó lenne vacsinak vagy akár reggelire is van egy jó pogi receptem:[URL="http://http://www.nosalty.hu/juhturos_pogacsa_5._-_burgonyas_recept_40448
  19. lizzi

Insulinpumpa

Bármilyen fura és hihetetlen is ,de nekem most sokat segít ez az ,,eszmecsere" a későbbi döntésemben.... ugyanis nekem a következő pumpámnál nagyon fontos lenne a kisebb adagolás a bázisban és persze az ára is!! én is hallottam már az összes pumpáról ,cégről jót is rosszat is és az én pumpám is...
  20. lizzi

Tesztcsíkok

az én háziorvosom is kéri a javaslatot a Personalra is
  21. lizzi

Lábápolás

ez fizetős beavatkozás?csak mert ajánlani nem sok helyen ajánlják állami helyen.... én sem hallottam még róla,pedig volt problémám ezzel....
  22. lizzi

Lábápolás

Szeretnék érdeklődni hogy van-e itt valakinek csontkinövés a sarkán? és ha igen mit ajánlottak rá vagy mit használ ilyen esetben? köszi mindenkinek!
  23. lizzi

Lábápolás

umbra! nem tudom csak gondolom ,hogy Tökmagnak be van nőve a körme,csak mert én is ezzel küzdök már azt sem tudom mióta...és csak és kizárólag az segít ,hogy ha kivágom a benőtt részeket! tudom ,mindenki azt mondja ,hogy nem szabad ,de ez csak így oldható meg és aki nem érezte azt a fájdalmat...
  24. lizzi

Inzulin-problémák

Somcsika: én is 160 cm vagyok és hát én is voltam 62-64 kg., nekem akkor azt ajánlották ,hogy jó lenne 60 alá menni nem vészes szerintem ,de valóban jobb a 60 alatt lenni:) de majd alakul ez meglátod ,főleg pumpával!!! szurkolok nektek!!!
  25. lizzi

Babázhatok

hát sajnos engem sem vettek előre a Lászlóban tükrözésnél ,pedig előre szóltam ,hogy diabos vagyok ,(de sajnos elmondtam ,hogy pumpás) ezért sz.rtak rám és fél 1 órakor csinálták a tükrözést ,nem elég ,hogy teljesen ki voltam száradva és össze-.vissza ugrándozott a cukrom ,még bunkók is voltak:(...
  26. lizzi

Insulinpumpa

Tímeácska nekem is volt olyan kanül aminek a ragacsa alatt viszketett a bőröm nagyon , volt már olyan ,hogy az egész dobozzal olyan volt és amikor elfogyott és újat kezdtem elmúlt!!próba cseresznye:) addig is kenegesd shea vajjal ,csodákat tesz!!!!
  27. lizzi

Babázhatok

Bogesz miért nem próbálsz ki valamilyen természetes szert?persze csak akkor ha már jobban vagy és megelőzésképpen!! én most fokhagyma tinktúrát szedek ,Karola meg propoliszosat kap ,nekünk bevállt!
  28. lizzi

Babázhatok

Szandimon gratulálok a kisfiadhoz és sok boldogságot kívánok nektek!!!!
  29. lizzi

Újra együtt!!!

Sziasztok! remélem jól telt az ünnep mindenkinek,sajnálom ,hogy nem vagyunk többen itt:( mi tegnap este jöttünk vissza Erdélyből ,jó volt, csak rövid:)
  30. lizzi

Újra együtt!!!

te használod most a szenzort folyamtosan?bevállt?
Oldal tetejére