A keresés eredményei

1. R

Vércukormérők

vércukormérő Sziasztok! Most hallottam egy amereikai ismerősömtől,hogy ott náluk kapható olyan vércukormérő készülék,amihez nem kell vér.Eléggé elcsodálkoztam rajta,hogy miképpen tudja így megmérni a vércukrot de ha ez igaz,akkor ez nagyszerű. Mindenesetre én meg vagyok elégedve az Accu...
  2. R

Vércukormérők

Az Accu - Chek készülékekhez tökéletesen megfelel a Dcont tesztcsík is,mivel mindekettőt a Roche gyártja.
  3. R

Vércukormérők

vércukormérő Sziasztok. Nem tudom,hogy nektek milyen vércukormérőtök van. Én nemrég kaptam egy Accu Chek készüléket,amit nagyon jónak tartok,legalábbis még nem tapasztaltam,hogy bármi hibája lenne. Én már gyerekkorom óta cukros vagyok,úgyhogy naponta háromszor, a fő étkezéseknél kell...
  4. R

Ujjszúró

Vércukormérés Én az Accu Cheket ismerem és nekem ez nagyon bevált,nagyon megszerettem,mert praktikus,pontosan mér, megbízható és az is nagyszerű benne,hogy elég hozzá egy alig cseppnyi vér,hogy pontosan mérjen.A ujjszúrók közül pedig most,hogy megkaptam a multiclixet nagyon megkedveltem, mert...
  5. R

Ujjszúró

vércukormérő Sziasztok. Ezen a fórumon mindenki Accu Chek készüléket használ? Akkor gondolom ti is megszerettétek,mert nekem nagyon bejött.Születésnapomra kaptam egyet és nagyon meglepett,hogy mennyivel egyszerűbb a használata és mennyivel kevesebb vércsepp elég hozzá,hogy pontos eredményt...
  6. R

Ujjszúró

Szerencsére már kapható a multiklix igaz,hogy sajnos nem valami olcsó de szerintem megéri venni mert sokkal kevesebb fájdalmat okoz,mint a korábbi ujjbegy szúrók.
  7. R

Ujjszúró

Sziasztok! Most hallottam,hogy megjelent a legújabb ujjszúró,a Multiclix azt hallottam,hogy ez sokkal jobb és kevesebb fájdalmat okoz mint a korábbiak,de nagyon érdekel a véleményetek róla,úgyhogy aki már használ ilyet,az kérem írjon nekem.
  8. R

Vércukormérők

Szerintem nem fontos,hogy a különböző márkájú vércukormérők ugyan azzal a fajta tesztcsíkkal mérjenek.Egyébként amiatt lehetséges ez,mert pl.a Dcont tesztcsíkját is a Roche gyártja,nem csak az Accu Chekét. Csak a Roche, elad tesztcsíkot a Dcontnak is. Nekem pl.Accu Chekem van,de nagyon meg...
  9. R

Vércukormérők

vércukor mérő Szia.Én 26 éve vagyok cukros,gyerekkoromban lettem diabéteszes. Naponta 3-szor inzulinozom magam és legalább napi négyszer mérem a vércukrom. Én Accu Chek Actve-ot használok,és nagyon bevált nekem, mert könnyen kezelhető,pontosan és gyorsan mér.Ráadásul elég csak egy kis vércsepp...
  10. R

mindenkinek

Sziasztok! Én 1-es típusú cukorbeteg vagyok,tehát még gyerekkoromban lettem azzá. Úgyhogy most már közel 40-évesen már azt mondhatom,hogy az életem részévé vált ez a betegség.Naponta háromszor,a főétkezéseknél inzulinozom magam és persze mérem a cukrom ami szintén nélkülözhetetlen a...
Oldal tetejére