A keresés eredményei

1. M

Insulinpumpa

Kedves Timeácska! Én az ilyenkori eseteket úgy próbálom megoldani, hogy gyakran mérek és gyorshatásu inzulinnal korrigálok. Nem vagyok pumpás, így aztán annyiszor szúrok. Ezt nagyon óvatosan szabad, mert előfordulhat, hogy túl adagoljuk, úgyhogy erre is mindig fel kell készülni. Egyébként van...
  2. M

Insulinpumpa

Szia Sani! Én 48 éve vagyok diabéteszes, azóta inzulinos, jelenleg Lantusz és Apidra Penes. A tapasztalatod, hogy a hideg évszakokban tobb inzulint kell adjál természetes. A meleg évszakokban többet is mozgunk, és az inzulin is gyorsabban szívódik fel. Ezt egyébként télen is megfigyelheted, egy...
  3. M

Insulinpumpa

Vigh Kata Kedves Kata! Milyen készüléked van? az enyém csak 25-ig mér. Ha ettől magasabb HI... Magdika
  4. [No title]

[No title]

5. Album : biroek2@gmail.com

Album : [email protected]

Album Images 1
  6. [No title]

[No title]

7. [No title]

[No title]

8. [No title]

[No title]

9. M

MINDENKINEK!!!

Köszönöm , hogy felhívod a cukorbetegek figyelmét a kiírt pályázatra és jó egészséget kívánok Magdika
  10. M

Insulinpumpa

A viselésre értettem.
  11. M

Insulinpumpa

A viselésre értettem.
  12. M

Insulinpumpa

Én csak olvasom, és meg vagyok döbbenve, rajtatok. Az én Diabeteszem 1960-ban diagnosztizálták, akkor valóban más volt (sokkal nehezebb) a diabetesz kezelés. De amióta lehetőségem van a vércukromat mérni, minden étkezés előtt és inzulin adás előtt mérek, sőtt ha nincs biztonság érzetem, akkor...
Oldal tetejére