A keresés eredményei

1. Album : Diabeteszben eltöltött minimum 40 évesek találkozója Győr

Album : Diabeteszben eltöltött minimum 40 évesek találkozója Győr

Album Images 1
  2. [No title]

[No title]

3. [No title]

[No title]

4. [No title]

[No title]

5. [No title]

[No title]

6. [No title]

[No title]

7. [No title]

[No title]

8. [No title]

[No title]

9. M

Insulinpumpa

Sziasztok ! PindurBocs, hasonlókat élek meg én is, azért rontjuk el mert nagyon jól akarjuk csinálni. Nehéz megfogadni a tanácsot, amikor magas értéket mérünk, hogy nem szabad rákorrigálni, vagy legalább nagyon óvatosan. Ilyenkor egy aktív mozgással többre megyünk, de persze erre nem mindig van...
  10. M

mindenkinek

Kedves fórumozók!Kedves Kmolli! A barna rizs, azaz hántolatlan rizs glikémiás indexe is nagyon alacsony, ugyan az a helyzet mint a lencsénél. Én a fehér rizst szeretem és a glikémiás indexét lehet javítani egy nyers almával, mellé kockázni és együtt enni, vagy káposzta salátával, vagy bármi...
  11. M

Álmatlanság, éjszakai felébredések

Kedves Etele! Figyelem a tapasztalataidat és szurkolok neked, hogy sikerüljön gyógyszerek nélkül az alvás. Már nekem nem megy, én keményen az altatókra vagyok utalva. De azért kíváncsi vagyok, hogy lehetett volna e más módszer is? Írjál bővebben erről a témáról, mert sokunkat érint. Minden jót...
  12. M

Diabeteses gyermek lelki világa...

Kedves fórumozók! Ezeket az én kis lelki terheimet azért osztom meg veletek, hogy valóban leszűrjétek a tanulságot. Nekem már az is jó, ha ilyen visszajelzést kapok. Legyetek jók ha tudtok......... Az én telefonom így csörög. Magdika
  13. M

Kedves Zsu77! Nagyra értékelem, amit itt írtál nekem. Minden szavaddal egyet értek, ezért én nem is haragszom az édesanyámra. Sőt nekem az ő fájdalma is fáj és eltörpül mellette az enyém. Próbáltam neki bebizonyítani, hogy teljes értékű ember vagyok a másságommal együtt. Tud róla, hogy...
  14. M

Kedves anyuka! Ha már tudod a hibáidat, lehet, hogy azok nem is hibák. Ugye nem tartasz tolakodónak, ha érdekelnek engem ezek. Csak ha te is akarsz róla beszélni, szívesen meg hallgatnám, esetleg segíthetnék is, hisz én gyermekként is éltem meg a diabeteszt, te pedig anyaként. Lehet, hogy te...
  15. M

Kedves d g! Nagyon jól csinálod! Szerencsés lehet a kicsikéd, hogy ilyen anyukája van. Magdika
  16. M

Kedves Anyuka! Én a gyümölcsök közzül, csak a szőllőt és a sárgadinnyét számüztem mostanra. A többit be tudom illyeszteni a ch adagjaimba. A dinyét én is nagyon szeretem és eszem is, csak akkor gyakrabban mérek és adok hozzá gyors hatású inzulint. A tapasztalatom, hogy a görögdinyéből úgy...
  17. M

Insulinpumpa

De nem ám én is ennyit használok Magdika
  18. M

Insulinpumpa

Kedves Lafi! Valami ilyesmiről álmodom én 49 éve. ha már a gyógyulásról nem is merek. De ti még megélhetitek azt is. Magdika
  19. M

Insulinpumpa

Lafi! Így én is szoktam járni, pedig már öreg...... vagyok. Magdika
  20. M

Insulinpumpa

Bogesz! Engem is gyötörtek az epés rosszúllétek fiatal koromban. Iszonyú volt de a 40-es éveim közepénél elmultak. Azóta ilyen jellegű hányás nem volt. Még most is erzem azt a keserű ízt. Csak azért írom le, hogy tudd el fog múlni. Aztán ha szerencsésebb leszel akkor más nem jön helyébe. Nekem...
  21. M

Insulinpumpa

Kedves fórumozók! Ha van egy kis időm mindig bekukantok hazzátok, és most is így van. Érdekel minden amit írtok. Összehasonlítom az én gyerekkorommal amikor én 5 éves alig multam, és diagnosztizálták a diabeteszem. Havi egy vércukor mérés volt kötelező, de az egy jó nagy tűvel újhegyből...
  22. M

Insulinpumpa

Rends Nem válaszoltál nekem. Magdika
  23. M

Insulinpumpa

Elárulod nekem mennyi szövődményed van, és jelentkeztél a győri találkozóra Magdika
  24. M

Insulinpumpa

Lafi ez gyönyörü gratulálok magdika
  25. M

Insulinpumpa

igértem nektek, hogy ma orvoshoz megyek, de nem tettem meg, mert félek. valami rosszat érzek, iszonyatos hideg van. erre hivatkoztam a férjemnek, mire ő kivet néhány nap szabadságot és kocsival elvisz holnap. Igaza van nem halogatom tovább, de egyébként már a reggeli értékeim javulnak, ma...
  26. M

mindenkinek

Ügyes vagy! Nekem is kitöltötte a délutánomat. Jó, hogy közzéteszitek, mert magunktól, mi öregek nem biztos, hogy rátalálunk az ilyenekre. köszönöm Magdika
  27. M

Insulinpumpa

Sziasztok! Még én is kisérletezgetek, igaz nekem jóval nagyobb kockázattal jár, hisz a pennel, csak 1 E a minimális emelési lehetőség. Most már majdnem a duplája a megszokotnak, de attól tartok valami más is van a hideg mögött. A mandulám is begyulladt és még valami van. Hétfőm megyek orvoshoz...
  28. M

Insulinpumpa

Mindenkinek! Én penes vagyok, de így is iszonyatos most. Nem tudom megfogni én sem a cukrom, napok óta magas eget verő értékeket mérek ok nélkül, ilyenkor emelgetek és a következmény legtöbbször, vagy nem mozdul, vagy jön a hipó, de olyan nagyok, amiket épp, hogy csak ki tudok védeni. Azt...
Oldal tetejére