Mai cukrok:
RE: 5,4
RU: 5,4
10: 8,2
EE: 5,5
16: 4,4
VE: 5,9
20: 5,8
Akik ismernek tudják h ez nekem mekkora siker. Juppi!!!!!
Gratulálok, laffi!
Csak 1 nem odavaló érték van, ( ami persze nálam is elő szokott fordulni.....)
Nagyon ügyes vagy!
Ahogy fentebb írtam
1-2 tized NE és 1-2 óra ide-oda tologatásával
Viccet félretéve: örülnék neki ha ez így maradna, de sztem nem vagyok én olyan szerencsés.
Ez a szörnyű furcsa jelenség úgylátszik nagyon sokunkat érintett. Aki érzékenyebb az insulnra,mind ahogy vagyunk egy páran, azoknál hosszabb lefolyású volt mindenféle korrekciók ellenére is. Nálam ahogy jött ,úgy el is ment.Ezekre az érzésekre, amit átéltünk,erre mondják ,hogy az ellenségemnek sem kívánom.Akik ezeket az érzéseket nem élte át az el sem tudja képzelni ,hogy mi ez.
Laffi!Ez csúcsszuper!!!!Hú de jó!!!
![]()
Szevasztok!
Nem akartam senkit lebeszélni a pumpa használatáról, de nekem, ne mondja senki, hogy azzal, hogy lelehet venni a pumpát, de viszont akkor kézzel a pennel kell beadni az jobb, mint ha naponta négy alkalommal pennel adom be. Nem beszélve arról, hogy a hallomások szerint aki pumpát használ annak illik legalább naponta 8-10 alkalommal vércukrot mérni, hát ez sem kényelmesebb mint amikor naponta két alkalommal, havonta pedig egyszer 7 alkalommal kell megnézni.Most 28.-án lesz 49 éve, hogy diabos vagyok, ebből az első 2 évben kaptam 3x or a szurit, de azért, mert akkor még nem volt hosszúhatású inzulin. 1959-1986-ig napi egy alkalommal reggel, 86-tól az idén júliusig napi 2x reggel és este, július óta reggel 2 szuri, délben 1, délután 1, este szintén 1, Én ezt még mindig kényelmesebbnek tartom mint a pumpát.
A Jagerről le ne mondj, semmi garancia arra hogy ilyen maradok.Na ehez fel kell kötnöm a gatyám ha ilyet akarok!Akkor asszem lekell mondanom a jager-röl:cry:
Ha tudnád én milyen boldog lennék, ha csak ezek között az értékek között ingadoznék. Akkor talán nem is kellene napi 8-11x mérnem. Csíkfaló vagyok.Köszi mindenkinek h örült az eredményemnek. Utópia hogy ez nálam ilyen szép marad, de legalább tegnap volt egy jó napom. Egyébként napok óta nem mértem 10-nél magasabbat.
Vighkata! A vasárnapi napoddal bármikor kiegyeznék én is (9 mérésből 2 rosszabb érték van: 10,2 és 9,4.)
A hétfői nap már nem az igazi, biztosan sok stressz ért a mhelyen. (?)
Imádom a müzlis joghurt maradékot, én is bebuktam volna. Szinte nem is lehet jól megítélni a CH-t, mert nem lehet tudni, hogy abban a maradékban hány szem mazsola áztatta bele a CH-ját.Beszívtam... 12 felett volt ebéd előtt. Milliószor megfogadtam már h nem leszek konyhamalac. Megettem az egyik gyerekem után a müzlisjoghurt maradékot, és alábecsültem a CH-t .
Azok voltak ám a durva dolgok! 20-as cukrok nap mint nap!De még az a szerencse...hiszen ez azt bizonyítja, hogy a bázis adagod jól van beállítva. Minden g Ch-t figyelembe kell venni...de akkor is szabadabb így az élet...ultragyors inzulinnal és pumpával, mint anno még pennel, ill. még anno fecskendővel beadott állati eredetű inzulinnal.![]()
Elárulod nekem mennyi szövődményed van, és jelentkeztél a győri találkozóra
Magdika