A keresés eredményei

1. Beatty

Babázhatok

Mik nem történnek, míg nem vagyok itt!!!??? :-))) Nagyon sok szeretettel gratulálok Kmolli, és jó egészséget kívánok Nektek!!!
  2. Beatty

Babázhatok

Abban meg igazad van, h. a kórházban nem lehet rendesen karban tartani a cukit. Lehet, h. nekem is emiatt voltak gondjaim a cukorral, és nem kellett volna, h. megműtsenek idő előtt. :-(((
  3. Beatty

Babázhatok

Szerintem mindenképpen érdemes befeküdnöm, már csak a kis Brúnó egészsége miatt is. :-))) A protokoll miatt én sem maradtam volna bent (első NST-mrementem), de a szülésznő és a doki meggyőzött. Kristóf egészsége volt az első. Én is 20 percre lakom a kórháztól, de nem mentek bele, h. bejárjak...
  4. Beatty

Babázhatok

Szia Kmolli! Igaz, h. nem engem kérdeztél, de hónapok óta pont most sikerült feljutnom ide, és pont most kérdezel olyat, amire talán én is tudok válaszolni. Engem azért fektettek be, mert egyre többször hipóztam , főleg éjszaka. A doki azt mondta, h. ha ez így folytatódik, akkor meghahat a...
  5. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Nagyon örülök és gratulálok Molli! Velünk Hála Isten minden rendben, rendesen szopik, bár néha elkél még 1 kis tápszer pótlás gyanánt :-)A cukromra nem érek rá odafigyelni, de úgy veszem észre általában jók az értékek. A párom csinált 1 oldalt, ahol meg lehet nézni a képeket, majd...
  6. Beatty

Babázhatok

Röviden: 3 napig próbálták megindítani a szülést, de nem akart még kibújni a fiatalember. 13-án vasárnap aztán a császár mellett döntöttek. Azt mondták, hogy a baba érdekében teszik, mert az utóbbi időben sokat hipóztam, és ez annak a jele, hogy öregszik a méhlepény, tehát a baba veszélyben van...
  7. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Zsebibaba "kinti" neve Kristóf. Kacérkodtam a Nimróddal is, de az már foglalt volt :-)))) Nem volt egyszerű menet, de megérte! Most még elég fáradt vagyok, de majd ha lesz 1 kis időm leírok mindent részletesen.
  8. Beatty

Babázhatok

Sziasztok Beatty férje vagyok. Ma 11:25 kor megszületett a fiunk 2900gr al és 48 cm el. Mind a ketten jól vannak. Üdv: Zolly
  9. Beatty

Babázhatok

MINDENKINEK! Nagyon boldog, békés új Évet kívánok!
  10. Beatty

Babázhatok

Nagyon aranyosak vagytok, h. így nyugtadgattok! Előre is elnézést, h. nme válaszoltam hamarább, ill. h. ha nem írok, de Zsebibaba nem szereti az ülést!:-))) Tényleg nincs más problémám, csak a vizesedés. De azzal meg úgysem csinálnak semmit. Vízhajtót nem ajánlanak a baba miatt, itthon úgyis...
  11. Beatty

Mindenkinek - inzulinok

MINDENKINEK! Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
  12. Beatty

Babázhatok

El is vagyok keseredve rendesen, h. ilyen korán be kell feküdnöm! A vérnyomásomra már kaptam gyógyszert. Befeküdnöm azért kell (a doki szerint), mert nem tudják garantálni a baba, ill. az én egészségemet! Amúgy hála Istennek minden rendben van, semmi komplikáció! (ami van, az meg szinte...
  13. Beatty

Babázhatok

Addig is MINDENKINEK Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!
  14. Beatty

Babázhatok

Köszke, még 1ben vagyunk! :-) Kicsit ritkábban és kevesebbet tudok a net előtt ülni, uis a fiatalúr nem tűri, hogy anya üldögéljen. Már úgyis akartam írni, mert ma voltam dokinál, és 1 kicsit beparáztam! Azt mondta a doki, h. szilveszter utáni héten (36. hét) be kell feküdnöm a kórházba, aztán...
  15. Beatty

Penes problémák

Tímeácska! Megkaptam a csomagot, nagyon szépen köszönöm!!! Nagyon jókor jött!
  16. Beatty

Bazáár! (adok, veszek, cserélek)

Nem kell a Levemir senkinek??? Címet, nevet kérek, és küldöm!
  17. Beatty

Még megvan, nagyon szívesen elküldöm. Írd meg priviben a címed, és megy a csomag! :-)
  18. Beatty

Penes problémák

Köszke!!!
  19. Beatty

Felajánlanék 1 doboz (5 ampulla) Levemir inzulint, ha kell valakinek. A szavatossági ideje 2008.03 hó.
  20. Beatty

Penes problémák

Szia Tímeácska! Nekem jelen pillanatban jól jönne egypár plusz tű, mivel a baba miatt jóval többször kell szúrnom, mint előtte. Ha megvan még elküldenéd? Priviben elküldöm a nevem és címem. Előre is köszi!
  21. Beatty

Babázhatok

Pontosan nem tudom, mi alapján írtak ki! Mindenfélét felsoroltak, de az biztos, hogy azok a dolgok a terhességgel függenek össze (lábdagadás, vetélés meg ilyenek), mintsem a cukorral. Semmi mást nem mondott az orvos, csak azt, hogy 2 hét múlva menjek vissza, 1 hónap múlva pedig újra...
  22. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Tegnap voltam dokinál felülvizsgálaton. Sajna igazak a rémhírek! Egy főorvosasszony volt a felülvizsgáló, nagy nehezen össze tudtunk szedni annyi "tünetet", hogy maradhassak táppénzen. Az egy cseppet sem érdekli őket, hogy nem jó utazgatni, dolgozni IDDM-esen és terhesen! Egy főnök...
  23. Beatty

Babázhatok

SegÍtsÉg!!! Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Remélem valaki lesz olyan okos, (mint amilyen én nem ;)) tudja a választ a kérdésemre! Ma voltam a diabetológián, a dokim ajánlotta, hogy most már menjek el táppénzre. A munkahelyemen is szóltam már, hétfőn jön az új kolleganő, akit...
  24. Beatty

Lábápolás

A Sana lábkrém tényleg nagyon jó, "régóta" (kb. 1 éve) használom. Én a DM-ben szoktam venni, de a Tescoban is láttam már /ez nem reklám! :-)/ Gyógyszertárban még nem kerestem.
  25. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a választ. A terhesség előtt nagyon jól karban tudtam tartani a cukromat Levemir+NovoRapiddal. Az átállás után (Indulatard) is még elég elfogadható volt. Na de most! Egyszerűen nem bírok vele! Még csak a 20 hetes vagyok, de már híztam vagy 6 kg-t. Egyik...
  26. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a babának mennyire árt, ha hipózok? (rendes hipóról van szó, tehát 2,7; 2,3; 1,8 és ilyenek.) Sajna nem mindig érzem meg, és mikor "csak úgy" mérek egyet, akkor látom, hogy mennyi az érték! (Elég gyakran mérek a bébi miatt, kb 2 óránként). Nagyon féltem a...
  27. Beatty

A D-Cont Personal mérőről csak annyit, h tegnap reggel rám hozta a frászt! Ha nem vagyok észnél, akkor nagyobb bajt is csinálhattam volna!!! Uis reggeli méréskor 1,6!!!! -ot mutatott. (természetesen kézmosás + szárazra törölve) Szerencsére van 1 Accu Chekem is az már jó eredményt mutatott (3,4)...
  28. Beatty

Babázhatok

Nem volt vészes az első 3 hónap, csak 1szer hánytam. Émelygés persze megvolt. :( De "túléltük" :D Még dolgozok, kb. szeptember közepéig. Szerencsére olyan munkahelyem van, ahol elég kevés a stressz, és nagyon humánus a főnököm. Szeptembertől elmegyek táppénzre, de unatkozni nem fogok, mert megy...
  29. Beatty

Babázhatok

Sziasztok! Csak tudatni szeretném, hogy jelenleg a 13. hetet tapossuk az én kis Zsebibabámmal. Gondoltam megosztom Veletek ezt az örömhírt. (Csak azért most, mert hát ugye most léptük túl a kritikus 12 hetet.) Január vége, február eleje felé vagyok kiírva. A cukiértékek hála Istennek jók...
  30. Beatty

Penes problémák

Engem érdekelne, szólj légyszi' ha már tudsz vmit! Előre is köszi!
Oldal tetejére