Ünnepeljünk!

tímeácska

Őstag
Na, ahogy látom, éppen időben érkeztem... Már megint... :-D

Nagyon-nagyon boldog születésnapot, és sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánok Hannácskának!
Mátém külön csókolja -szó szerint... Ugyanis, Ők már ezen túl vannak...:oops::rolleyes::mrgreen:-

tímeácska

Őstag
Azért itt megjegyeznék valamit...
Születésnap alkalmával miért csak a szülinaposat köszöntik fel?! A szülőket miért nem?! Hiszen, a szülőknek is igencsak közük van a szülinapos ünnepléséhez... Mármint... Szóval... Úgyis értitek... :-D

Sok boldogságot kívánok Hannácska Szüleinek is, Gráciának, és Attilának is! Legyen a -még csak- 4 éves Nagylányotokkal rengeteg felejthetetlen, boldog pillanatotok (és természetesen Hédikével is)!
Puszi! T. & M.

dg

Őstag
Nagyon kedvesek vagytok!! Köszönjük! (azért mama is kapott egy kis finomságot, nem felejtettek el -- főként, mert szóltam is!! :mrgreen:)

orsika

Új tag
olyan jó titeket olvasni... Nagyon remélem, én is lehetek egyszer anya, és ebben a csodálatos élményben nekem is részem lehet...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Én már most izgulok :) Holnap Katalin nap lesz! Bocsánat mindenkitől, és hogy előre + a medve bőrére :) DE:

SZÍVBŐL KÍVÁNOK BOLDOG NÉVNAPOT EGYETLEN ÉS MEGISMÉTELHETETLEN VIGHKATÁNKNAK!!!

dg

Őstag

Boldog névnapot, Kata!!!

dg

Őstag
fatörpikus ezt, hogy csináltad??????

Hát a "részletes válasz"-nál, (de a "gyors válasz küldésénél" is) fölül a sok ikon között van egy olyan is, hogy "kép beillesztése". Kerestem egy Katához illő virágot, megadtam az elérhetőségét, és máris itt virít, teljes pompájában!

blaci

Őstag
névnapodra.jpg

Kedves Kata!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok !!!

U.i.: Bocsi a seprű miatt de ez a kaktusz az erkélyünkön nyílott, a képet meg én készítettem. Na, szóval...no komment...;):D:D:D

napocska

Őstag
Olyan jó ezt a sok szeretetteljes bejegyzést olvasni! Nagyon sok boldogságot kívánok én is Hannáéknak, és boldog névnapot, Kata!!! Kedves dr. infós "virtuális" barátaim, mindenkire nagyon sok szeretettel gondolok. Jó, hogy vagytok! Örülök, hogy köztetek lehetek.

blaci

Őstag
Ezt a képet pedig akkor készítettem mikor horgászni voltam eccer'. Teki, te mindenhol ott vagy...;):D:D:D

teki.jpg

Ja, és a Csigu is ott volt...;):D:D:D

csigu.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

borka

Őstag
Hát a "részletes válasz"-nál, (de a "gyors válasz küldésénél" is) fölül a sok ikon között van egy olyan is, hogy "kép beillesztése". Kerestem egy Katához illő virágot, megadtam az elérhetőségét, és máris itt virít, teljes pompájában!
Köszi, de sajnos ennyire nem értek a géphez, csak nyomkodom a billentyűket több kevesebb sikerrel. Még a betük sem mennek oda ahová szeretném.:oops:

Oldal tetejére