Ünnepeljünk!

blaci

Őstag
Hurrá, hurrá! - :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A Jézuska idén sokkal ügyesebb Mikinél. Ezentúl nem kell nélkülözzük Katát se este, se hétvégén, se az ünnepek alatt...:rolleyes:

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Én is szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni!
Sok jó husit, halat és kevés CH-s sütiket kívánok ezentúl mindenkinek :D

blaci

Őstag
A Királyok méltósága, az Angyalok tisztasága, a Pásztorok egyszerűsége, ragyogja be Karácsonyotokat, és adjon erőt az Újesztendőhöz! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

blaci

Őstag
"Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyerekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a Szeretet fénye lángol, és a gyertya fényénél még a csillag is táncol!
Mikor a fenyő illata megérinti szívünk, ezen az estén kicsit az álmokban is hiszünk. Nem szeretnénk mást csak boldogok lenni, és másokért a szokottnál is többet tenni.
A rohanó világban megkoptak a fények, halványak a hitek, és halványak a remények. Nem szeretnénk mást, csak hinni a szóban, őszintén szeretni, és bízni a jóban!
Őrizzük meg a karácsonyunk fényét, s őrizzük a szeretetben való hitünk reményét. Hisz ma este mi is gyermekek vagyunk, s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk!"

Ezekkel a szavakkal szeretnék nektek és családotoknak Nagyon Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni.

U.i.: És ezen ünnep alkalmából legyünk újra egy kicsit gyerekek!

tímeácska

Őstag
Így utólag... : Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Jaj, olyan furin érzem magam... Annyi mindenből kimaradtam... :-( De jó látni, hogy Ti itt voltatok mindvégig, és jó ide újra visszajönni... ;-)

Zsu77

Új tag
Boldog Karit neked is!Így utólag,de végülis:még áll a fa!;)Ééééés:
BUÉK!!!!
neked is és mindenkinek!!!!:D

tímeácska

Őstag
Boldog Karit neked is!Így utólag,de végülis:még áll a fa!;)Ééééés:
BUÉK!!!!
neked is és mindenkinek!!!!:D

:rolleyes: Igen... Végül is, még áll a fa... :rolleyes:
:mad: Én nem vagyok hajlandó még bujékolni... Azt majd 31.-én... Mert én akkor is itt leszek... És holnap is, meg holnap után is, meg azután is! Nahát! Szóval, részemről majd csak 31.-én lesz bujékolásos... ;-):cool:

Zsu77

Új tag
Nem baj!Jobb később,mint soha...izé...az egy másik szitu.Akkor:Jobb előbb,mint soha!:D
Nem biztos,hogy van ilyen mondás...:roll:
Mindegy!A lényeg:a lényeg!:cool:

tímeácska

Őstag
...Hmm... Nincs ilyen mondás?! Akkor találjunk ki egyet... :-D Őőő... Már van is egy tippem: jobb holnap egy Csigu, mint kettő... :lol::lol::lol: Vagy ez sem vág ide?! :rolleyes: :lol::mrgreen:

Zsu77

Új tag
Megteszi!!!:lol:Bár hozzá kell tegyem,hogy én napok óta,kb.amióta valahol,valamerre belebotlottam,egy másik beszólásodon röhögök egy bizonyos banya-tanya-bakony összefüggésben,miszerint is tényleg nem mindegy...khm...:lol::rolleyes:

Oldal tetejére