tímeácska
Őstag
A sorszámot én akasztom ki minden reggel, és én szedem be minden este. Iccaka pedig zárva tart.:twisted:
Tyű, akkor mostanság nem menek hozzátok iccakára...
Nekem most bünti lenne, ha nem mehetnék ki iccaka (is...)! A sorszámot én akasztom ki minden reggel, és én szedem be minden este. Iccaka pedig zárva tart.:twisted:
Nekem most bünti lenne, ha nem mehetnék ki iccaka (is...)! Há milyen topik? Én úgy, de úgy örülök, asszem jó helyen vagyok? Vagy nem? Vagy megbeszéljük?:mrgreen:
Neked odaadom a kulcsot, de ha elárulod valakinek, akkor...., akkor.... asszem más is megtuggya.:-DTyű, akkor mostanság nem menek hozzátok iccakára...Nekem most bünti lenne, ha nem mehetnék ki iccaka (is...)!
![]()
Há milyen topik? Én úgy, de úgy örülök, asszem jó helyen vagyok? Vagy nem? Vagy megbeszéljük?:mrgreen:
Neked odaadom a kulcsot, de ha elárulod valakinek, akkor...., akkor.... asszem más is megtuggya.:-D

Fogjatok össze az érdekemben, sajna lépnem kell. Gépcsere, pardon, géphez tulajdonos csere vanik most.Hát, szerintem erről is beszélni kéne!![]()
Kicsit bizonytalan vagy! Vagy mégsem?![]()
Tudja a manó! Talán... Talán bizonytalanok vagytok! :mrgreen:
:mrgreen: De nem akarok erről beszélni...
:mrgreen::mrgreen:Fogjatok össze az érdekemben, sajna lépnem kell. Gépcsere, pardon, géphez tulajdonos csere vanik most.
:mrgreen:Már késő, most Neked lesz 2.Köszönöm kedvességed de itt is járt a galamb kicsit késett de nembaj.![]()
Köszönöm szépen!Meghálálom 1 rántottával.Már késő, most Neked lesz 2.![]()

Minden jó, ha jó a vége... akkor megkapta mindenki![]()
Én még nem.![]()
Gratula, ez tényleg örömünk, de én nem látom, hiába nyitom meg az oldalt.:cry:Mai napom öröme, hogy benne volt az oldalunk a szempont október 1-ei adásában
Csatolás megtekintése 622
44:05, nagyon meglepődtem, mikor észrevettem!