A mai napom apró öröme...

borka

Őstag
Az a mai napom nem is annyira apró öröme, hogy lejadtam a szakdolgozatomat... :p

Védés után közkinccsé teszem, merhogy az inzulinpumpáról szól. :)

Nem iszunk előre a medve bőrére,csak halkan írom (lábújhegyen ),hogy gratulálunk,és várjuk az eredményt,és a mielőbbi publikálást.

Sándor

somcsika

Aktív tag
Az a mai napom nem is annyira apró öröme, hogy lejadtam a szakdolgozatomat... :p

Védés után közkinccsé teszem, merhogy az inzulinpumpáról szól. :)

Gratuálunk hozzá, a nehezén akkor már túl vagy, eztán már csak védeni kell? És vége van? És mi leszel ha nagy leszel? Márint a szakdolgozat után?

poe

Őstag
Köszi! Hogy mi leszek? Ez érdekes... :)
Rehabilitációs szaktanácsadó leszek ezután. Ez valójában egy 4 féléves rehabilitációs szakmérnöki képzés, aminek az első éve után ilyen végzettséget kapunk. Építész vagyok, a rehab szakmérnökök feladata a középületek fizikai és infokommunikációs akadálymentesítése.
De tanultunk Támogató technológiák című tárgyat, nameg Ergonómiát is és én ebből választottam szakdolgozati témát, konkrétan az inzulinpumpa ergonómiai vizsgálatát.
A védés decemberben lesz valamikor.

bogesz

Új tag
Köszi! Hogy mi leszek? Ez érdekes... :)
Rehabilitációs szaktanácsadó leszek ezután. Ez valójában egy 4 féléves rehabilitációs szakmérnöki képzés, aminek az első éve után ilyen végzettséget kapunk. Építész vagyok, a rehab szakmérnökök feladata a középületek fizikai és infokommunikációs akadálymentesítése.
De tanultunk Támogató technológiák című tárgyat, nameg Ergonómiát is és én ebből választottam szakdolgozati témát, konkrétan az inzulinpumpa ergonómiai vizsgálatát.
A védés decemberben lesz valamikor.
:o:oEZ A KEMÉNY!:cool::cool:

tímeácska

Őstag
Gyanús... Tegnap nem voltam itthon. Amint kitettem a lábamat, megtisztultak a lópokrócok... Érdekes, mert ugyan ebben az időben kiszőrösödött a mosógép...:o Lehetséges, hogy a mosógépeket időnként meg kell beretválni?! :o:o

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Gyanús... Tegnap nem voltam itthon. Amint kitettem a lábamat, megtisztultak a lópokrócok... Érdekes, mert ugyan ebben az időben kiszőrösödött a mosógép...:o Lehetséges, hogy a mosógépeket időnként meg kell beretválni?! :o:o
Jajj, mit értesz te a világ dógaihoz? :o:o:o Lókefével kell néhányszor megsuhintani aztat a mósótekenyőt. :rohog::rohog::rohog:
Méghogy hormonkezelt? :rohog::rohog::rohog: Apropó, a ló milyen állapotban van? Szegény jószágot megmustráltad mán? ;););)

Oldal tetejére