Mikrofont szerelünk Rád, és ki leszel hangosítva.:mrgreen:![]()
Szerintem sokan örülnének neki![]()
:mrgreen:Egy cseppet se aggóggy!!!! :shock: Lesz attól rosszabb is. Sidikével nótázást tervezünk.Jesszus, Borka! Miért akarsz Te a Többieknek rosszat?!![]()

Pumpás bükkije után. A többiek hálásak lesznek, ha túlharsogsz. A mai napon megszületett a lányomEz talán enm is "apró" öröm, nem?
![]()
A mai napon megszületett a lányomEz talán enm is "apró" öröm, nem?
![]()
Ha felfelé találsz egy lefele gombot, vagy lefelé találsz egy felfele gombot, akkor sikíts.:idea::idea:Annyira örülök, hogy ma végre a felső szinten kicserélik a radiátorokat, én pedig talaríthatok... (Lent is, fent is, mert ugye, lentről viszik fel a csövet...) Megint... Én ezt annyira, de annyira... Imádom!
Ha felfelé találsz egy lefele gombot, vagy lefelé találsz egy felfele gombot, akkor sikíts.:idea::idea:
Tudom én aztat, de hát őt nem csomagoltad be? Mondjuk, hogy megtaláld, és sikíthass. Micsoda öröm lenne (a családnak)Hajj, ne is mondd, úgy hiányzik a kicsike...De Ő már nem itt hagyódott el... Esélyünk sincs az újra egymásra találásra... :cry:
Tudom én aztat, de hát őt nem csomagoltad be? Mondjuk, hogy megtaláld, és sikíthass. Micsoda öröm lenne (a családnak)
Nyomj oda egy rágógumit. Na, okos vagyok? Esetleg írd rá, hogy fel, vagy le.Hát még nekem... De még szerencsétlen lapostopomnak... :mrgreen:
Nyomj oda egy rágógumit. Na, okos vagyok? Esetleg írd rá, hogy fel, vagy le.