A mai napom apró öröme...

christina

Őstag
Hogy hol is? Horvátországban, pontosabban, Rijekában, Opátijában. És ennek környékén... És a tengerben, meg a tengerben, ráadásul a tengerben is... Sőt, a tenger mélyén is...

Na viszont most már nem kicsit irigykedem!:evil:

Még a múlt évszázadban amikor még Jugoszlávia volt, akkor töltöttem felejthetetlen 10 napot Opatijában. Azóta is vágyom vissza, hogy megnézzem most is olyan szép-e. Fotókat sűrgősen kérek plíííííííííííz!;)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mi 1983-ban (Jugó), és 2004-ben 2x voltunk. Fejlődni fejlődtek, de a szépség az változatlan, és felülmúlhatatlan. Szívesen visszamennék bármikor.

vighkata

Tegnap lecsót főztünk reggelire a dolgozóban. A mai ebédre még jutott egy adag, csak az zebédidő nem jön el soha.

borka

Őstag
Örülök neki.
De mikkor megyünk újabb bográcsdöntögetésre?????:twisted::twisted::twisted:
Nagyon alszik a téma:rolleyes:

borka

Őstag
Erős Antónia a tervezettnél néhány nappal korábban, császármetszéssel hozta világra ikreit . Szonja és Mátyás komplikációk nélkül születtek meg, egyikük 2200, másikuk 2400 gramm. Gratulálunk:razz:

Nagyon sok Boldogságot Erőt Egészséget kívánunk

vighkata

Örülök neki.
De mikkor megyünk újabb bográcsdöntögetésre?????:twisted::twisted::twisted:
Nagyon alszik a téma:rolleyes:

De ne legyen rajta később se ragtapasz ám! :-D
Nem viszem magammal az újat, a régi szemügét fogom vinni. A bordó-fehér is a régi szemügém volt, most a barna lett a régi, azt viszem. De nem szeretném ragtapaszolni, inkább nem borogatom bogrács. Rendeltetés szerű használat, étek fog benne rotyogni.

Talán, ha vége lesz a nyári szabadság-csavargásoknak, akkor mindenki gőzerővel visszazökken, és lehet pezsegni bográcsoló ügyben.

vighkata

Erős Antónia a tervezettnél néhány nappal korábban, császármetszéssel hozta világra ikreit . Szonja és Mátyás komplikációk nélkül születtek meg, egyikük 2200, másikuk 2400 gramm. Gratulálunk:razz:

Nagyon sok Boldogságot Erőt Egészséget kívánunk
Ez nagyon jó hír, örülünk az újabb diab-mamás bébiknek.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Befejeztem a zúúúújságot !!!! Megint lesz benne sok érdekes-izgalmas-hasznos olvasmány :) - csakhogy hencegjek - én már többszörösen el is olvastam az egészet.

vighkata

Befejeztem a zúúúújságot !!!! Megint lesz benne sok érdekes-izgalmas-hasznos olvasmány :) - csakhogy hencegjek - én már többszörösen el is olvastam az egészet.
Nekünk meg hadd likadjon a zooooldalunk, amíg meg nem kapjuk a sajtót(ot). Már várom a galambot.

blaci

Őstag
A mai napom apró öröme, hogy kisebb-nagyobb (inkább nagyobb...) szoftveres hibák után újra működik a gépem, úgy-ahogy...:mrgreen:

blaci

Őstag

De jó...! A mai napom második apró öröme!:rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci ...aki nagyon szereti "sok érdekes-izgalmas-hasznos olvasmány" - :mrgreen:

blaci

Őstag
Mai napom apró öröme:
Reggel horgászni mentem…megint…és mindig…! (…ha csak tehetem) :rolleyes:

A történet pedig az, hogy nemrég kinéztem magamnak egy netes horgászáruházban két új horgászorsót a mostaniak helyett, még 2002-ben vettem őket kicsit már "köhögnek"…
Nem rendeltem meg az orsókat mert valahogy szerettem volna megnézni őket "élőben" is, mielőtt esetleg megveszem. Már azt tervezgettem hogy mikor tudnék ellátogatni nagyfaluba, nálunk sajnos nincs olyan üzlet ahol kapható lenne, pláne polcról…
Erre ma reggel kimegyek pecázni és kb. 20 perc múlva mellém ült egy srác a nagyapjával aki pontosan olyan orsókat használ mint amit kinéztem magamnak…!!! Így aztán nem csak hogy megnézhettem a kiszemelt orsókat élőbe, ráadásul használat közben, de kicsit beszélgettünk és még korrekt véleményt is kaptam róluk, első kézből! Szuper…!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki alig hitt a szemének…!:rolleyes::mrgreen:

Asztaaaa :) és megrendeled? :)
Üdv.,
ildi ...aki sosem pecázott, de azért nagyon kíváncsi...:rolleyes::mrgreen:

Szia Nofre!
Még nem döntöttem el biztosan hogy ezt a típust választom, de tetszettek, szóval kicsit még nézelődöm aztán majd meglátom...:rolleyes:
Üdv.,
Laci ..aki már sokat pecázott, de azért nem kapkodja el...!:mrgreen:

A mai napom apró öröme hogy mégis megrendeltem a kiszemelt orsókat és ma meg is kaptam!:rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
De Kedves Vagy! Dicsekedhetek... Tiszta vagyok, mint a harmat :) persze voltak nehéz percek, pillanatok... 1x be is csábultam (tehát - ezek szerint - 6 hét alatt 1 szál bagó fogyott - meg is bántam, az sem kellett volna!), de épp ezért csak megerősített: NEM KELL nekem dohányozni :)

Oldal tetejére