A mai napom apró öröme...

moncsi

Új tag
Kisebbik fiam (elsős) írt a Télapónak - amolyan elsős formán. Vettünk borítékot, bedobta a postaládába. Tegnap mamitól hazafelé a kocsiban bámul ki az ablakon, és megjegyzi:
-Hm, már biztosan a repülőn van a levelem a Télapónak, és nemsokára odaér az Északi-sarkra.

Annyira édes volt, alig bírtuk megállni, hogy ne nevessünk. Sikerült higgadtan "megnyugtatnom", hogy már tuti repül az a levél.
Mostanában a fogtündér volt gyakori látogató nálunk (potyognak a fogacskák, mint az őszi levél), de most a Télapóra kell koncentrálni...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Amikor a fiam pici volt, mi is bedobtuk a postaládába a Télapónak írt levelet. Biztos a postások is mosolyognak ezeken a leveleken, ahol a cím csak ennyi: Télapó

tímeácska

Őstag
Sikerült a zautós torta... :-D Pedig ma reggel még nem tudtam, hogy milyen tortát fogok csinálni Mátémnak a délutáni kisebb családi ünnepségre... :) Majd rakok fel képet róla...

vighkata

Sikerült a zautós torta... :-D :) Majd rakok fel képet róla...

Képet akarunk, képet akarunk!!!! Hangos zörgéssel a zünnepeljünk topikban már meg is reklamáltam.
Hadd örömködjünk mán mi is a tortajárgány látványában.:rolleyes:;)
Meg hát nagyon aggódom Sidikéért, még felfalja valamellik kuty-mutyát. Na az nem fog neki örülni. :cool:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Képet akarunk, képet akarunk!!!! Hangos zörgéssel a zünnepeljünk topikban már meg is reklamáltam.
Hadd örömködjünk mán mi is a tortajárgány látványában.:rolleyes:;)
Meg hát nagyon aggódom Sidikéért, még felfalja valamellik kuty-mutyát. Na az nem fog neki örülni. :cool:

Sziasztok :) jelentem jutottam táplálékhoz, így a kuttymuttyok megúszták :rolleyes: egyenlőre :)
Nagyon sokat dolgoztam az elmúlt napokban, igyekeztem be-benézegetni, jelentem hiányoztatok nagyon :) Mai napom apró öröme, hogy most lesz pár "lazább" napom :)

borka

Őstag
Kedves Sidildike !

Örölünk,hogy tudtál ránk szakítani egy kis időt,mert most legalább pihensz egy kicsit.
A kuttyokat pedig hagyd meg nehezebb időkre.:mrgreen::mrgreen:;)

tímeácska

Őstag
Kedveskéim! Meg lesz a kép, ne aggódjatok! :cool: Csak történt egy kis (?) malőr, elromolta magát a fényes képezős gépes, de Kispapa telefonjával megörökítettük a járgánytortát! :-D Tehát, délután Szorgos-dolgos hazaéri Magát, és pakolom fel a kép(e)t! ;-) Kitartás, kitartás! :-D:mrgreen:

vighkata

Örömmel osztom meg veletek a kolléganőm legújabb mézeskalács csodáit.

Csatolások

• szán1.jpg
    szán1.jpg
    65.2 KB · Olvasás: 9
  • szán2.jpg
    szán2.jpg
    64.6 KB · Olvasás: 3
  • szán3.jpg
    szán3.jpg
    62.7 KB · Olvasás: 3
  • szán4.jpg
    szán4.jpg
    60.5 KB · Olvasás: 2

vighkata

Nagyon szépek! Ezek ténylek csodásak!
A bal oldali képen látszik, hogy "csámpás" a rénszarvas szeme. Kiderült, hogy nem direkt lett csámpás, hanem a szembogár lenmagból van, és elcsúszott, attól ilyen mókás. Kibányászni már nem lehetett, mert akkor meg a szemfehérje nyomódik szét. :D
Azt hiszem ez így lett pompás mű. Ott egy 6 éves kissrác örülhet neki.

dg

Őstag
A bal oldali képen látszik, hogy "csámpás" a rénszarvas szeme. Kiderült, hogy nem direkt lett csámpás, hanem a szembogár lenmagból van, és elcsúszott, attól ilyen mókás. Kibányászni már nem lehetett, mert akkor meg a szemfehérje nyomódik szét. :D
Azt hiszem ez így lett pompás mű. Ott egy 6 éves kissrác örülhet neki.

Olyan, mintha egy kicsit bepityókázott volna! :D

tímeácska

Őstag
Nem kis örömöm: Mátém megkapta reggel 8-kor a mumus oltását (Di-Ter-Te), és semmi probléma nem jelenkezett... Ezért délben haza is jöhettünk! Szuper!

Oldal tetejére