somcsika
Aktív tag
Szegény postások nem győzik hordani azt a sok-sok csomagot amit kapsz.Tegnap csomagocskát kaptam valakitől a fórumról, aki nagyon kedves számomra.Azt csak Sidike tudja, hogy kitől
![]()
Már lehet pótlékot kapnak érte.

Szegény postások nem győzik hordani azt a sok-sok csomagot amit kapsz.Tegnap csomagocskát kaptam valakitől a fórumról, aki nagyon kedves számomra.Azt csak Sidike tudja, hogy kitől
![]()

A posta pénzet kap, amiből ki tudja fizetni :dr_28: az sok postást.Szegény postások nem győzik hordani azt a sok-sok csomagot amit kapsz.
Már lehet pótlékot kapnak érte.![]()

Tegnap csomagocskát kaptam valakitől a fórumról, aki nagyon kedves számomra.Azt csak Sidike tudja, hogy kitől
![]()
Arra azért mi is kiváncsiak vagyunk ám.Ma megyek a doktor bácsimhoz kontrollra, no meg besöpörni az dícséreteket.![]()
Nemá, mi meg csak lógassuk a zorrunkat?A lenagyobb örömöm találkoztam ma Borkával és Sándorral itt Egerben!![]()

A lenagyobb örömöm találkoztam ma Borkával és Sándorral itt Egerben!![]()

IGEN FORGATOK MA FORGATTAM!!!!Nemá, mi meg csak lógassuk a zorrunkat?No de majd a zegycseppen
Apropó, forgatsz rendesen?![]()

Rendes gyerök ez a Pumpás gyerök, én mindig tudtam...IGEN FORGATOK MA FORGATTAM!!!!![]()

Bizomány, és még Dinnyéssel is találkoztunk.A lenagyobb örömöm találkoztam ma Borkával és Sándorral itt Egerben!![]()

Ki szerettem volna váltani az Eszternek felírt gyógyszert. Kb. az ötödikben ismerték a gyógyszert, meg is rendelték volna, de azt mondták, hogy már nem írható fel támogatással, ahogy az a recepten van, így 14000 Ft. lesz. Hála istennek a diab. kapcsán az ember rászokott, hogy minden ilyennek utánajárjon, mentem tovább. És 3 patikával odébb ismerték, megrendelték, van rá a 70% támogatás is.![]()
![]()
Ügyes vagy! 
Na hát, tegnap hasonló esetem volt egy Alma patikában, ahol van Mery.Ki szerettem volna váltani az Eszternek felírt gyógyszert. Kb. az ötödikben ismerték a gyógyszert, meg is rendelték volna, de azt mondták, hogy már nem írható fel támogatással, ahogy az a recepten van, így 14000 Ft. lesz. Hála istennek a diab. kapcsán az ember rászokott, hogy minden ilyennek utánajárjon, mentem tovább. És 3 patikával odébb ismerték, megrendelték, van rá a 70% támogatás is.![]()
![]()

, Ne mááááá, 2.770 Ft a zára, az OEP oldalán és a többi patikában is. 

Na hát, tegnap hasonló esetem volt egy Alma patikában, ahol van Mery.
Egyik kolléganőm megkért, hogy vegyek neki cserével Mery cukormérőt, mert neki nincs gyakorlata (nekik csak biztonság miatt kell a cukormérő.) És milyen jó, hogy én mentem, nem ő.
Azt történt, hogy mondom a hölgynek, hogy Meryt kérnék, cserével. Mire ő: az akció már lejárt, nem lehet cserével venni, csak teljes áron. Na neeeee, hát az akció dec. 31-iga tart, mondom. Ezt meg honnan tudom, kérdezte, mondom hát a netről.
És láss csodát itt is, lett hamarosan csere Mery 1990 petákért. Azt mondja kedvesen, nyájasan, hogy hát a pénztárgép megengedi, hogy bevegye még az akcióba.
Kéne még csík is, persze teljes áron. Mondá a hölgy, hogy 3.385 forint.Mennyíííííííííííííí
, Ne mááááá, 2.770 Ft a zára, az OEP oldalán és a többi patikában is.
![]()
Közöltem a hölggyel, hogy akkor a csíkot megveszem máshol.
Nem fogjátok elhinni, a hölgy azt mondta, hogy háááát, van lehetősége a gépben "visszaárazni", és így 2.770-ért enyém lehet a csík.
Hát azért ez nagyon durva, hogy ha bemegy Józsi bácsi vagy Piri néni a kezében egy régi, rossz cukormérővel, hogy becserélje egy újra, akkor eladják neki teljes áron (8.000 Ft) a kütyüt, és a csíkért bezsebelnek 3.385 forintot? Mennyi meg mennyi embert, időset, tájékozatlant, naívat megszivatnak, inkább megfejnek. A kolléganőm tuti alászaladt volna a dolognak. Lehet, hogy nem veszi meg a kütyüt teljes áron, de akinek szüksége van rá, az lehet, hogy alászalad.![]()