kicsidodi
Új tag
Pumpát nem kaptam, de nem is szerettem volna. Az igazából azoknak jó nagyon, akik sokszori actrapidon vannak, mert úgy valóban könnyebb az élet. De én Lantus-Humalogon maradhattam, és áldom érte az eget, mert nagyon-nagyon jó. Nem vagyok beszabályozva! Persze többnyire tartom a kaja időpontjait, és 6* eszem, de nem azért mert muszáj. A terhesség előtt is ugyanekkor keltem (8-9), és feküdtem (11-12), és kb. akkor ettem, mint most. Az étkezések pedig azért gyakoribbak, mert az minden kismamának egészségesebb, ráadásul elmúlik a hányinger;-)! De pl. hétvégén semmi nem akart lemenni a torkomon, ami terhesen megesik, mégsem kellett az inzulin miatt megerőszakolnom magam, csak annyit ettem, amennyi jólesett, és ahoz adtam be a megfelelő mennyiségű inzulin. A cukromon meg sem látszott a hétvégi rosszullét-maraton:-D! Ja, és Lantus-Humaloggal tökéletes értékeket tudok produkálni (3,4-7,5), míg a Humulinnal nem teljesen ment (2,8-10,2).
Gyakorlatilag pesti vagyok, 25km-re lakom onnan. Az Istvánba járok Vörös doktorhoz, aki nem sokat kérdez, da ha gáz van, segít, de szerencsére nincs gáz, és minden rendben:-D!
Gyakorlatilag pesti vagyok, 25km-re lakom onnan. Az Istvánba járok Vörös doktorhoz, aki nem sokat kérdez, da ha gáz van, segít, de szerencsére nincs gáz, és minden rendben:-D!