Sziasztok!
Új fórumozóként még nem vagyok annyira tájákozott, így lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topicba írtam először (az új, babavárásos-at találtam meg elsőre, de ahogy olvasgattam, inkább ebben merülnek fel azok a témák, amik mostanában legjobban foglalkoztatnak). Remélem nem gond, hogy ide is írok, nem szeretném "megszállni" a fórumot.

Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat az elejéről, de mivel sajnos dolgozom jelenleg (helyesebben a munkahelyemen vagyok:wink

, nem jutottam a végére.
ELőször is mindenkinek gratulálok, aki már manóval büszkélkedhet, aki pedig épp dolgozik rajta, annak pedig drukkolok!
Nekem is lenne pár kérdésem, ha már szóba kerültek, akkor bocsánat! (Ha pedig kissé csacskának tűnnek, akkor is....)
Én is a Péterfy kórházba járok, eddig minden rendben volt, bár a korábbi orvosomtól el kellett jönnöm és az utódjához kerültem, azért nem ugyanaz, de még mindig nagyon jó

Említettem neki, hogy szeretnénk babát, azt mondta ok, jobb HgBA1C kell, de semmi mást! Semmi új kúra, vagy ilyesmi. Így nekiláttunk kb 1-2 hónapja a próbálkozásnak. A kérdésem az lenne, hogy ha még nincs 2 hetes a baba (ha van egyáltalán),akkor van-e esélyem arra, hogy még minden rendben lesz, annak ellenére, hogy sajnos nekem is vannak kilengéseim, amik most is voltak....(a reggeli cukraimat nem lehet beállítani, így az orvos most legitóbb javasolta a pumpát, pénteken megyek "felvilágosításra"). NIncs már remény? Ha kiderül, hogy baba, akkor mit tegyek???????
3 havonta járok egyébként orvoshoz, jövő hónap végén megyek ismét, de tartok tőle, hogy az eredmény nem lesz 6 alatti...Ha most nincs baba és próbálkoznánk tovább, akkor nem elegendő tehát, ha mondjuk 1 hónapig normálisak a cukrok?
Elnézést, ha hülyeség a kérdés, azt hiszem a türelmetlenség is szól belőlem, persze tudom, hogy ez babavárás terén tilos

Előre is köszönom, ígérem nem szokom rá erre a telefonkönyvnyi mennyiségre