Babázhatok

tímeácska

Őstag
Éljen!!! Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget mindannyiótoknak!! Majd képeket kérünk :)

:dr_24: Köszönjük szépen! Képeket rakok majd fel, csak valahogy fel kell tornáznom a telefonomról a szgépre a képeket, mert az én piros fényképezőgépem eltűnte magát :)mad:) valahol a sürgősségi bel., az urológia a szülőszoba és a szülészet közt... Grrr!

tímeácska

Őstag
Hát nagyon remélem, hogy megkerüli magát az a piros fotómasina, de addig tudok két képet kőccsönadni. :cool::dr_31:

Szerintem az a pijos nem lesz már meg... :(
De a telefonom is rejteget ám képeket, csak, hogy az itthoniak meg az adatkábeleket rejtegetik valahol... Pedig van minimum 4 db. ... :mad: De ha hazaértek a lurkók, meglesznek a kábelek... Nincs más választásuk... Mármint, a gyerekeknek...:dr_21: ;):)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Drága Csigu!
Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok én is! Lehet kérni, hogy tegyél fel képet az albumokba a tündérkéről és a mamájáról?

tímeácska

Őstag
Drága Csigu!
Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok én is! Lehet kérni, hogy tegyél fel képet az albumokba a tündérkéről és a mamájáról?

:dr_24:Köszönjük szépen! Cupp!
Lehet kérni, amint valamelyik erősen kiskorú hazaér, és elővarázsol minimum 1 db adatkábelt, hogy át tudjam tölteni a képeket, oszt, ide fel... ;)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Tímeácska: Gratulálok a legkisebb családtaghoz és jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

poe

Őstag
:dr_24:Köszönjük szépen! Cupp!
Lehet kérni, amint valamelyik erősen kiskorú hazaér, és elővarázsol minimum 1 db adatkábelt, hogy át tudjam tölteni a képeket, oszt, ide fel... ;)
Off
Párezer forintért kapható kártyaolvasó, ami típustól függően szinte minden adatkártyát tud olvasni. Ennek a használata már csak azért is javallt, mert ha van valami gebasz, akkor nem a fotómasina megy tönkre, csak az olvasó. ;)

tímeácska

Őstag
Off
Párezer forintért kapható kártyaolvasó, ami típustól függően szinte minden adatkártyát tud olvasni. Ennek a használata már csak azért is javallt, mert ha van valami gebasz, akkor nem a fotómasina megy tönkre, csak az olvasó. ;)

Apukánál, irodában... :roll: Gyerekek hamarabb hazaérnek... Elvileg... ;)

borka

Őstag
Kedves Tímeácska !

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánunk az egész családnak.
Örülünk,hogy újra közötünk lehetsz,nagyon hiányoztál.
Sok-sok Puszka::dr_47::dr_47::dr_47:
Borka,Sándor

Oldal tetejére