Köszönöm szépen.

Nem tudnál bővebbet a gondozásról?
Ez anno ugy zajlott,hogy volt Baranyi Főorvosnő,3 nőgyógyász és egy szemész orvos.És minden hétfőn menni kellett.Diab+ nőgyógy mindíg,havonta,vagy panasz esetén a szemészet.Ez most,hogy zajlik?Ott az AEK-ban szülész orvos esetleg?Vagy Mert ugye ott van most a Főorvosnő?
És Te a délpestiben szültél?
Én nem a délpestiben szültem,mert én nem Baranyis vagyok és a Csákány doki csak Baranyival vállalt volna el, én meg ragaszkodtam a diabetológusomhoz... Voltam 2x is az első terhességem elején a délpestiben Csákánynál, de nem ment bele,hogy más diabetológussal vállaljon. Az 1-es nőin szültem és nekem ez tökéletes is volt, végülis találtam egy szuper szülészt, de ő nem team-ben van és a diabetológusom sem team-ben dolgozik, tehát nekem más volt nagyon.
Tényleg csak zárójelben jegyzem meg, meg nagyon magánvélemény, de terhességi cukrosként a hetenkénti diab és nődoki.... Jézusom.... teljesen felesleges. De ha ezt kívánja a doktornő és te megbízol benne, akkor ez van, megértem, hogy ha a bizalom kialakult, nem akarsz váltani, ez teljesen helyén való.
Én nem tudok más szülészt, AEK-ban senki sem ismerek, sajnálom... de Csákány nagyon jó. Szerintem a neten sok infot találsz róla, szokott közösségi oldalakon is tanácsot adni (pl babanet) meg újságokban is sokat kérdeznek tőle. De azt is megértem, ha nem akarsz másik kórházba menni szülni, az AEK is jó kórház. Amúgy te hogy szültél, természetes úton?
Zsuzsa, én is szeretnék neked gratulálni és drukkolok, hogy most már minden rendben menjen odabent! Úgy lesz, biztos