szandimon
Új tag
Akkor én is csatlakozok
Nálam meg egszerűen úgy van, h attól függően, h a nap melyik szakaszában van a hipó, "már tudom", h mennyit kell enni rá, h épp jó legyen a cukrom. Persze terhességen kívül..... most ez nem megy. Én kocka csokiban utazok, van, h elég 2 kocka csoki is, van, h 6-8 az adag, akkor inkább mást választok, csoki+cukros joghurt pl. A mozgás durván bejátszik, de terhességem alatt meg még jobban. Volt, h óránként nyomtam a 2-3 kocka csokit, mert mindig ment le, ment le, ment le, mire rájöttem, h ja, ma menni kellett ezer felé, tegnap meg sehol sem voltam 
Nekem is megesik hipó után 10-12-es cukor, néha 16os is van, mielőtt kiközösítetek, de az olyankor, amikor nem tudok mértéket tartani, és zabálok csokit, joghurtot, kekszet, almát, mindent. Én ezért gondolom, h ez nem Somogyi, hanem agyonzabálás. Nekem a gondozóban mindig azt mondják, h a Somogyi nem feltétlenül a cukorleesés után van 1-2 órával, hanem sokszor fél nappal a hipó után...... na ilyet meg pláne nem tapasztalok. Bár a gondozóban szoktak sok hülyeséget is mondani
Molli ha valaha voltál pumpás, most miért vagy mégis penes?
Nekem is megesik hipó után 10-12-es cukor, néha 16os is van, mielőtt kiközösítetek, de az olyankor, amikor nem tudok mértéket tartani, és zabálok csokit, joghurtot, kekszet, almát, mindent. Én ezért gondolom, h ez nem Somogyi, hanem agyonzabálás. Nekem a gondozóban mindig azt mondják, h a Somogyi nem feltétlenül a cukorleesés után van 1-2 órával, hanem sokszor fél nappal a hipó után...... na ilyet meg pláne nem tapasztalok. Bár a gondozóban szoktak sok hülyeséget is mondani
Molli ha valaha voltál pumpás, most miért vagy mégis penes?
megint 3,8 remélem nem lesz belőle magas! kipróbálom hogy a túrórudira adok bólust,de mikor?