:-D oké!;-)
Na, de most komolyan... Megköszönöm, ha próbál segíteni Bárki egy lelkiismeretes orvost keríteni!
Újabb események:
Központos hölggyel beszéltem megint, aki szerintem már a hangomról megismer, és lehet, már a hideg rázza, ha meghallja..:-D Kértem, kapcsolja a gyermekosztályt, hátha megyek valamire... Kapcsolta is, ahol azt az infót kaptam, a kezelő orvosunk már nem is dolgozik abban a kórházban. És ehhez 2 nap kellett, hogy Valaki ezt megmondja... Mindegy. Kértem, ha van valami elérhetősége az orvosnak, adják meg, hát, sajnos, ilyennel nem tudtak szolgálni...

Oké, kértem, hadd beszéljek egy orvossal. Kaptam is a vonal végére egy "szimpatikus" hangot, akinek miután elmondtam, mi a helyzet a gyerekkel, rám förmedt, hogy hogy képzeltem én azt, hogy péntek óta a gyerek még mindig nem kap antibiotikumot, és miért nem csináltattam hasi UH-t, hátha veseköve van a gyereknek... Na, ezek után én is elővettem a "szimpatikus" hangomat, és közöltem az orvossal, hogy sajnos még nincs itthon ultrahang készülékem, amivel meg tudtam volna nézni a gyerek veséjét, és éppen üres receptem sincs, amin fel tudtam volna írni a gyerekemnek antibiotikumot. Egyébként közöltem Vele, hogy 2 napja próbálom elérni a gyerek kezelő orvosát, mivel ahol eddig 2 helyen jártam a gyerekkel dokinál, nem akartak beleavatkozni a dolgokba, és a kezelőorvos felkeresését javasolták. Nos, mivel 2 napja telefonon sem érem el a szakorvost, vagy akár a rendelőt, így honnan a csudából tudjam, ha elindulnék a gyerekkel, röpke 200 km-t utaznánk, hogy rendel-e egyáltalán az említett tisztelt kezelőorvosa?! És milyen "szerencse", hogy nem vágtam a hónom alá a gyereket, mert az említett orvos már nem is ott dolgozik...
Mindegy, igazából ugyan ott vagyok, ahol eddig... Csak legalább tudom, hogy holnap már nem kell telefonálgatnom a rendelőbe! Sok mindent nem értem el a mai napon sem, legfeljebb annyit, hogy a frekim megint közelebb van a 160-170-hez, mint a 80-90-hez... Hurrá! És most jár tovább az agyam... Hova tovább... :?: