Szia Lina,
Az együtt evés nem mindig valósul meg, persze törekszem arra. nagyon türelmetlen, sokszor rágás nélkül nyel és mér kéri is. Ordít, ha nem adom! Ha pedig külön ennék, adok én neki más falatkákat, CH nélkülit, de nem hülye gyerek!! Oda van a pékárurt!!

Az viszont, legyen bármi, borzalmasan dobja a cukrát. Meglátja a kenyeret és kéri.
3 hétig otthon voltunk a szülőknél vidéken. Jövés-menés, hol papa evett volna, hol az Öcsém, hol Apa értkezett meg később, mindig evett valaki.
Szegénykémet mindig csaltuk ki a konyhából.
Lina, te hogy tudsz ilyen nyugodt lenni? Neked nincsenek
eseteid, amik lelkileg megviselnek? Biztos, te is tudnál mesélni vagy csak erős vagy lelkileg?
Tudod, mondtam, hogy megyünk a Balcsira. 2 hete volt, tök jó idő, mire leértünk, Tökmag beteg lett, egész éjjel vizesruháztuk, 39 fokos láz. Ezért is nem kerestünk meg Benneteket, bár jó lett volna találkozni.
Mindegy, hála isten, 2 nap alatt túlment rajta, hétfőn lett beteg, szerdán már jól volt. Maradt 2 nap a nyaralásból fürcsizni.
Story:
ELSŐ FÜRCSI a Balatonban, pumpa le, cuki jó, szerelék nem leragasztva (pedig vettem tapaszt a fórumtársaink tapasztalata miatt, de Apa azt mondja nem kell az) Tükmag nagyon élvezi a vizet, lubickol, sikoltozik, szuper és boldog 1 óra, ha nem a legboldogabb a diab kiderülése óta.
Este 23

o-kor
18-as cuki. O.4 korr. bólus, cuki még fentebb megy.
Jön az elkeseredés. Az én fiam miért nem fürüdhet egy jót a Balcsiban??
Én gyerekkoromban, akkor és annyit fürüdtem, amikor akartam.
Ő ezért az 1 óra boldogságért is megszenved??? Tudom, a szülei a hibásak, hogy nem ragasztották le, de.....
Ez legyen tapasztalat másoknak is! Ahogy már Fórumtársaink is írták korábban,
le kell ragasztani a Balcsiban a szereléket, legalábbis a Medtronicosat igen!!