Zsu77
Új tag
Siralmasan vicces az egész.
Az a siralmas,hogy ilyen trükkökre szorulnak a kórházak...Ez most nem a segítsük a külföldi beteget eset...
Siralmasan vicces az egész.
Igen, ez így teljesen logikus és elfogadható magyarázat…is lehetne. De tényleg inkább siralmas. Én nemrég elhatároztam hogy regisztrálni fogok az okmányirodában mert kíváncsi lennék hogy miket "vettem igénybe". Most kicsit úgy érzem hogy felesleges, úgyis mindent meg tudnak magyarázni amit csak akarnak és még hihető is lesz az biztos. Szóval talán jobb ha boldog tudatlanságba maradok ezzel kapcsolatban…
Üdv,
Laci... aki inkább megkíméli magát a bosszankodástól.:wink:
Zsu!
Neten olvastál ilyen "okos véleményeket"? Hol,
A strucc-politika működik
Ez szuper, köszönjük.<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <woNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h1 {mso-style-next:Normál; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-font-kerning:0pt; font-weight:normal;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color
urple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style>
Vezetékes telefonról ingyen lehet hívni, magyarul is. Lehet, és érdemes kérdezni:
00 800 6 7 8 9 10 11<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o><o></o>
Köszi György , eltettem a kedvencekhez.<LINK href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} h1 {mso-style-next:Normál; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; page-break-after:avoid; mso-outline-level:1; font-size:14.0pt; mso-bidi-font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-font-kerning:0pt; font-weight:normal;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {colorurple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE> A könnyebb tájékozódás végett. <O></O>
Megbízható hírforrás az unióból magyarul. Brüsszel üzemelteti, nem a mi külügyminisztériumunk. Rendkívül jó kapcsolattartási és infoszerzési lehetőség.<O></O>
Vezetékes telefonról ingyen lehet hívni, magyarul is. Lehet, és érdemes kérdezni:
00 800 6 7 8 9 10 11<O></O>
Itt biztos, hogy nem manipulálják a híreinket Én már csatlakozás előtt, kíváncsiskodtam náluk.
Az emilben feltett kérdésekre, kérésekre is gyorsan korrektül válaszolnak.<O></O>
Ajánlom mindenkinek: http://ec.europa.eu/europedirect/call_us/index_hu.htm<O></O>
Érdemes a teljes veblapot végignézni.
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><O></O><O></O>
Zsu!
Szerintem válogasd meg, hogy milyen műsort nézel és nem fogsz mérgelődni!![]()
Én rájöttem ,azzal ,hogy mérges vagyok ,azért amit nem is én rontottam el, nincs értelme nekem nem lesz jobb,viszont a cukrom normál tartományon belül marad,és a ráncaim is kisimulnak.(egyszer biztos)
Növénykével most privizünk egy nagyon hasonló esetről -amikor a patikus a szabályzatot lobogtatva néz hülyének minket-, hogy feltegyük-e a dühöngő topikba. Erre te majdnem ugyanazt írod, ami a mi ill. pontosabban az én problémám.Sziasztok!
Valaki találkozott már ezzel a dologgal mostanában?
Üdv.,
Laci
Ez egyre borzasztóbb. Rá fog férni a receptre, hogy mit akarnak vele kiváltani?Kérdés: meddig kell még tovább folytatni e reform folyamatot, hogy az a betegellátást teljes mértékben ellehetetlenítse?