Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Akitlosz témája a 'Tomboló' fórumban , 2008 Szeptember 23.

 1. Marcsi67

  Marcsi67 Tag

  Kedveseim!
  Én, mint 10 éve ingázó (Volán, MÁV, BKV) napi 2-2,5 órát "utazom" a munkahelyem és a lakásom között. A tényleges utazás kb:50-55 perc. A többi a csatlakozásra várással, építési területek kerülgetésével (KÖKI Terminál építése) stb. telik el. Ez naponta 2 db, mivel megyek és jövök. A BKV olyan összehangoltan működik mint a többi közlekedési társasággal, mind önmagával, hogy van, amikor a buszból nézem, ahogy a csatlakozásom szép lassan elmegy a megállóból, mivel a sofőr az ajtót nem nyithatja ki, hogy átszálljak, mert csak 1 busz állhat a megállóba be. Így 20-25 percet várok a köv. járatra. Ez rendszeres, már fel sem húzom magam rajta. Be van építve a menetidőmbe. ...Sokszor elgondolkodom: kéne egy jogsi, meg valami kis járgány.
   
 2. somcsika

  somcsika Aktív tag

  Ez az összeg nem egy, hanem 3 munkahelyen jön össze. Tehát nem egy, hanem 3 helyen kell megállnom a helyem és az itthonit még nem is számoltam. De ezt én keresem meg, míg a cikkben szereplő emberkéknek a rólunk dolgozó emberekről lenyúzott 3. bőrből futja.
  Talán ha én is Nokiás dobozban több millió forintnyi kenőpénzt adtam volna valakinek és börtönbe jutok akkor biztosan nekem is megcsinálták volna a plasztikai műtétet tb támogatásra, mert a böntönben töltött idő annyira megviselt volna, hogy bánatomban annyira lefogytam volna.
   
 3. somcsika

  somcsika Aktív tag

  Ja és fontos kiegészítés, hogy én bruttóban számoltam.
   
 4. borka

  borka Őstag

 5. nofre

  nofre Adminisztrátor Fórumvezető

Megosztás