Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Akitlosz témája a 'Tomboló' fórumban , 2008 Szeptember 23.

 1. Marcsi67

  Marcsi67 Tag

  Kedveseim!
  Én, mint 10 éve ingázó (Volán, MÁV, BKV) napi 2-2,5 órát "utazom" a munkahelyem és a lakásom között. A tényleges utazás kb:50-55 perc. A többi a csatlakozásra várással, építési területek kerülgetésével (KÖKI Terminál építése) stb. telik el. Ez naponta 2 db, mivel megyek és jövök. A BKV olyan összehangoltan működik mint a többi közlekedési társasággal, mind önmagával, hogy van, amikor a buszból nézem, ahogy a csatlakozásom szép lassan elmegy a megállóból, mivel a sofőr az ajtót nem nyithatja ki, hogy átszálljak, mert csak 1 busz állhat a megállóba be. Így 20-25 percet várok a köv. járatra. Ez rendszeres, már fel sem húzom magam rajta. Be van építve a menetidőmbe. ...Sokszor elgondolkodom: kéne egy jogsi, meg valami kis járgány.
   
 2. somcsika

  somcsika Aktív tag

  Ez az összeg nem egy, hanem 3 munkahelyen jön össze. Tehát nem egy, hanem 3 helyen kell megállnom a helyem és az itthonit még nem is számoltam. De ezt én keresem meg, míg a cikkben szereplő emberkéknek a rólunk dolgozó emberekről lenyúzott 3. bőrből futja.
  Talán ha én is Nokiás dobozban több millió forintnyi kenőpénzt adtam volna valakinek és börtönbe jutok akkor biztosan nekem is megcsinálták volna a plasztikai műtétet tb támogatásra, mert a böntönben töltött idő annyira megviselt volna, hogy bánatomban annyira lefogytam volna.
   
 3. somcsika

  somcsika Aktív tag

  Ja és fontos kiegészítés, hogy én bruttóban számoltam.
   
 4. borka

  borka Őstag

Megosztás