Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

borka

Őstag
Sziasztok!
Borkáéknak eszébe jutott egy szuper ötlet! Csináltatnánk egyedi pólót az Egy csepp Világnapra, ezért kérek mindenkit, aki jönne, jelezze nekem privátban, hogy hány darabot (hányan jönnének) és milyen méretben (S, M, L, XL) szeretne kapni. Ez egy előzetes felmérés lenne a részemről, hogy sacc/kb hányan jönnétek, és ennek fényében mekkora összegbe kerülne az akció.
Kérlek titeket, hogy mihamarabb jelezzétek.
Köszönöm előre is a privát üzeneteket! :)
Szia Nofre !
Kérdezném,hogy lesz-e nagy létszámú találkozó? Vagy csak 1 páran leszünk?

somcsika

Aktív tag
Én szerintem elmegyünk. De addig még olyan sok minden történhet. Szokták mondani, hogy addig még sok víz lefolyik a Dunán.

somcsika

Aktív tag
Jelezni a jövést Nofrenak privátban!!!:)
Létszámot- poló méretet!!!;)
Na igen és majdcsak elfolyik az a sok víz és nem leszen útba...:rohog:

Elsőre is értettem, de még a naptárat sem néztem meg, apával pedig tegnap reggel óta nem találkoztam, így nem tudtuk megbeszélni. Ha már biztos lesz akkor írok privit. Talán a hét közepére eldől.

borka

Őstag
Sziasztok!
Borkáéknak eszébe jutott egy szuper ötlet! Csináltatnánk egyedi pólót az Egy csepp Világnapra, ezért kérek mindenkit, aki jönne, jelezze nekem privátban, hogy hány darabot (hányan jönnének) és milyen méretben (S, M, L, XL) szeretne kapni. Ez egy előzetes felmérés lenne a részemről, hogy sacc/kb hányan jönnétek, és ennek fényében mekkora összegbe kerülne az akció.
Kérlek titeket, hogy mihamarabb jelezzétek.
Köszönöm előre is a privát üzeneteket! :)
Csak azért idézgetem be többszörösen,hogy itt a PÓLÓ rendelésen van a hangsúly.Minél többen vagyunk annál olcsóbb,és nehogy kifussunk a megrendelés határidejéből.A pólót nem kell kifizetni,ez a Dr.Info ajándéka lenne,hogy nekünk is legyen egyen pólónk.:)

Oldal tetejére