misamaci
Aktív tag
Hű, milyen sajtot találtam az ajánlott oldalon http://www.termelotol.hu/termelo/bukki-kezmuves-sajt
már megint éhes lettem.
![]()
Ez nem ér!!! Megnéztem .... már én is

Hű, milyen sajtot találtam az ajánlott oldalon http://www.termelotol.hu/termelo/bukki-kezmuves-sajt
már megint éhes lettem.
![]()

Bocs, de akkor hogy lehet tőlük ételt kapni? És az árakról, jól látom, külön fel kell venni a termelőkkel a kapcsolatot, hogy megtudjunk valamit?
Valamelyik nap majd benézek hozzájuk...Na, jól besajtoztunk!![]()

Én is így értelmeztem, hogy ez az oldal inkább csak arra szolgál hogy megtaláljuk egyáltalán a termelőket, a többi már a mi dolgunk ... sőt sok termelő alapból írja is, hogy árusítás a telephelyén, vagy küldi csomagban stb ... de legalább 1 (vagy több) telefonszám ott van mindenhol, szóval ezt az infót nem kell vadászgatni (láttam már ilyet is)
Megelőztél, még jó, hogy végigolvastam az oldalt, épp most akartam beilleszteni a honlapját.
Nem nézek, csak veszek, meg eszek...Poe, előre is köszi, ha utána nézel a dolognak.
A diab talira pedig hozhatsz is egy-két karikával. Persze nem hozzájárulásként, hanem beszámítva a közös kajaköltségbe.Nem nézek, csak veszek, meg eszek...
Na jó, kicsit nézek is.![]()
Most már nem tudja, lebukott, de egy karika sajttal jóváteheti.Nem csak a bükki víz híres,hanem a bükki sajt is.Pumpás idáig titokba tartotta.
A talira meg akar lepni minket 1 nagy gurigával.
S.

Megyünk, vagy megyek, ha egy mód van rá, csak mostanában elhalálozni sincs időm, így nem tudtam nyomonkövetni a talis dolgokat...A diab talira pedig hozhatsz is egy-két karikával. Persze nem hozzájárulásként, hanem beszámítva a közös kajaköltségbe.
Mert ugye jöttök, csak még nem jelentkeztél?![]()

Megyünk, vagy megyek, ha egy mód van rá, csak mostanában elhalálozni sincs időm, így nem tudtam nyomonkövetni a talis dolgokat...
Jövő hétre tán egy kicsit csendesülnek a dolgaim, akkor megkereslek ezügyben.![]()

erre gondoltam:
Kutyákkal való kísérlet kimutatta, hogy 100 mg xilit/kutya kg, tehát egy 20 kg-os kutya esetében napi 2 gramm alacsony vércukrot (hypoglycaemia) váltott ki, ami bizony életveszélyes is lehet. Az alacsony vércukorszint szédüléssel, zavarodottsággal, eszméletvesztéssel majd halállal jár, esetünkben a xilit elfogyasztása után 30 perccel.
Ez egy kicsit gyors, nem? 30 perc!!