vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Ez itt a bibi. A fizetett (érdek)vizsgálatok.Egészségügyi hatások [szerkesztés]
ugyanakkor tudományos vizsgálatok nem mutattak semmiféle káros mellékhatást.

Egyed, igyad, vegyed, vigyed.
Ez itt a bibi. A fizetett (érdek)vizsgálatok.Egészségügyi hatások [szerkesztés]
ugyanakkor tudományos vizsgálatok nem mutattak semmiféle káros mellékhatást.

Ez itt a bibi. A fizetett (érdek)vizsgálatok.
Egyed, igyad, vegyed, vigyed.![]()

Ez itt a bibi. A fizetett (érdek)vizsgálatok.
Egyed, igyad, vegyed, vigyed.![]()
Hiszen Te is termeled,hogy egyelek meg,![]()

Olvastad amit Misa Írt?
Ne máááá!De ne felejtsed el előtte egy kicsit sóban érlelni, hogy magasabb legyen a glutamát tartalma![]()

Hányan? 

Persze, termelem, annyit, amennyire szükségem van, minek az kívülről bevinni, ráadásul nem hínárból kivonva, hanem kémiai úton előállítva?Olvastad amit Misa Írt?
A Reál márkatermékek minőségellenőrzése során kiderült, hogy két termék, a Pick Szeged Zrt. által gyártott „Reál Párizsi szeletelt 150g” és „Reál Sonka szeletelt 100g” Listeria Monocytogenes fertőzöttsége magasabb az előírt határértéknél, így a két termék fogyasztása az egészségre ártalmas lehet, írta keddi sajtóközleményében a Reál Hungária Élelmiszer Kft. ...
...A fertőzésveszély kizárólag a Pick Szeged Zrt. által gyártott „Reál Párizsi szeletelt 150g” és „Reál Sonka szeletelt 100g” nevű termékek esetében áll fenn, a forgalmazott egyéb termékek biztonságosak ....
cikk itt (is)
Elég korrektnek tartom, ráadásul független. (Persze ma már semmi sem biztos.)Jó ez a táblázat! Hát, amit én szoktam venni, az nincs valami előkelő helyen...Vajon mennyire megbízható ez az értékelés?
Jó ez a táblázat! Hát, amit én szoktam venni, az nincs valami előkelő helyen...Vajon mennyire megbízható ez az értékelés?
Ezen a tejes cikken jót derültem. Tudniillik, hogy nem nagyon fogyasztok tejterméket, amióta rendesen főzök a tejallergiás fiamnak. Max 1-1 joghurtot eszem, de mégcsak sajtot sem. Risztejet, mandulatejet, zabtejet használok. És marha sok zöldséget eszem.
Hát ezt tök jó, össze sem beszéltünk, és mégis egy véleményen vagyunk (már megint).Ezen a tejes cikken jót derültem. Tudniillik, hogy nem nagyon fogyasztok tejterméket,
Nem tudom, ki ez a fickó, de szerelmes a tejbe![]()