vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Kata megjött a Cd és már meg is néztem nagyon érdekes.Még egy párszor megnézném ha lehet meg a párom is szereté ha látná,aztán szólok az én galambomnak és visszarepítem.A receptes Cd -t még nem néztem de azt is megnézem.A Cd-n azt mondták hogy csak akkor adnak pumpát ha rossz az eredményem vagy ha van hajnali jelenségem vagy ha szövődményem van.Nekem egyik sincs úgyhogy lehet hogy még egy darabig penes maradok ,de nem akarnám elvenni a lehetőséget a nálam rosszabb állapotuaktól.Meli
Dehogy küldöd vissza, ezt neked küldtem öribe, mind a kettőt. Nekem van, ha valakinek kell, akkor lehet másolni.
Az igaz, hogy az elbírálásnál a szövődmények, vagy a problémák megléte "előnyt" jelent, de érdemes a kérvényt benyújtani, az OEP majd eldönti, hogy támogatja-e vagy sem. Az orvosod biztos javasolni fogja, és az is kell hozzá.
Inkább bízzunk benne, hogy megváltozik a szemlélet, és nem csak a diab súlyosbodásakor javasolják a pumpát, hanem megelőzés képpen is, pont azért, hogy ne súlyosbodjon az állapot, és ne alakuljon ki szövődmény.