Insulinpumpa

PindurBocs

Új tag
De Drága, meg kell őrülni, hogy milyen KisHerceg:...persze, hogy nem mindegy milyen a "fegyvertartó" erszény:)

Kaptunk mi is még nem láttam anyukámnál van, de kapott, köszönöm szépen. Tibikém annyira ragastkodik ehhez a sport öves megoldáshoz, már a harmadikat kérjük a cégtől, mert olyan hamar kibolyhosodik, nem tapad rendesen a tépőzárja, de éjjel nappal ezt hordja, most mondtam hogy hoz a mami egy újat egy másikat, háát, nem volt osztatlan öröm, hogy ettől megválljon, mondtam kipróbállja, megnézzük, a pumpának nagyon kényelmes lenne, és fontos hogy ő is jól érezze magát, majd meglátjuk, nem könnyű már ez a 4 éves korszak, már az sem mindegy milyen alsó gatyót készítek ki neki, azt fogadja el feltétel nélkül ami az ő ötlete, amit én mondok, az meggondolandó.

christina

Őstag
Kedves Ors!ka!

Köszönöm-jük az övtáska észrevételedet!

És most nem ér röhögni!
Vettem egyet én is (az utolsót! abban aboltban ahol jártam ma de.), de még pumpánk nincsen!
De majd lesz!!! Tudjátok a kabáthoz a gombot!!!! :)
Autót is így veszünk majd (és nem kell kölcsön autóval menni a talira mint a múltkor!), az ülést már megvettük 1,5 hónapja! :)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Ors!ka!

Köszönöm-jük az övtáska észrevételedet!

És most nem ér röhögni!
Vettem egyet én is (az utolsót! abban aboltban ahol jártam ma de.), de még pumpánk nincsen!
De majd lesz!!! Tudjátok a kabáthoz a gombot!!!! :)
Autót is így veszünk majd (és nem kell kölcsön autóval menni a talira mint a múltkor!), az ülést már megvettük 1,5 hónapja! :)

Bocsesz, sajna most fogom a hasamat a röhögéstől, mert nem tudom kitalálni, hogy a vonathoz először mit vesztek meg. Mert a múlkor már a vonatnál tartottunk. Szóval tök jó ez az előre vásárlás, ez is ösztönöz.

vighkata

Különben is én már azt várom, hogy Mrobit láthassuk 10 percig rövid gatyában, fehér térdzoknival, köténnyel, és láncfűrésszel.

ildikó

Új tag
Sziasztok!

Nem tud valaki küldeni nekem olyan Rossmannos táskát??? Nem járok mostanában Rossmann felé, és nagyon tetszik!!!

christina

Őstag
Bocsesz, sajna most fogom a hasamat a röhögéstől, mert nem tudom kitalálni, hogy a vonathoz először mit vesztek meg. Mert a múlkor már a vonatnál tartottunk. Szóval tök jó ez az előre vásárlás, ez is ösztönöz.

Hogy hogy mit!? Hát a sineket! Aztán lefektetjük, háztól házig! És akkor nem érdekes a sztrájk sem! :)

zsuzsa

Új tag
Egyébként nagyon jól tettétek hogy vettetek, mert amikor majd szükségetek lesz rá, tuti hogy nem kapnátok sehol, mi is így jártunk.Lényeg hogy ez már van, aztán majdcsak kerűl is bele valami.

tímeácska

Őstag
Sziasztok!

Nem tud valaki küldeni nekem olyan Rossmannos táskát??? Nem járok mostanában Rossmann felé, és nagyon tetszik!!!

Szia!
Megint net elé kerültem... :) Ma délelőtt olvastam erről a táskáról, és már küldtem is a Rossmannba az otthon maradottakat. Hoztak is be nekem egyet, az egyébként 6-ból... Jól betáraztak... Pedig én csak azt kértem, vegyenek Máténak, meg nekem is egyet... Úgyhogy, Ildikó, én tudok -majd- küldeni, csak jelen pillanatban nem tartózkodom otthon... Vagy, ha esetleg SMS-ben elküldöd a címedet, postáztatok egyet az otthoniakkal! Vagy, ha ráér kb. 1-másfél hét múlva, akkor én adom postára! Ne itt válaszolj, hanem SMS-ben!

(Zárójelesen jegyzem meg Mindenkinek, lehet pár napig nem leszek megint fórum közelben... (Sőt...) Telefonon leszek csak elérhető, azon is inkább az SMS-en keresztüli kommunikálás lesz kivitelezhetőbb! (06-30/281-4584))

PindurBocs

Új tag
Sziasztok!

Mától én is beléptem az aktív pumpahasználók körébe és nagyon megynyugodtam...kicsit olyan mintha visszakaptam volna valamit...talán egy kicsit biztosabban érzem magam a saját bőrömben is.

Köszönöm mindenkinek, aki akár a fórumon, akár privátim segített a tanácsaival.

Remélem, tudom viszonozni!

zsuzsa

Új tag
Örülünk hogy sikerűlt, legyél itt velünk, oszd meg a tapasztalataidat, és akkor együtt tudunk örülni, vagy tapasztalatokat cserélni.
Az övtáskánk amit vettünk, csak félig volt jó, és mostmár még annyira sem, mert túl nagy volt nekünk, csak az első erszénye kellett volna, anyuka mit csinált? Körbevágta, jól is működött volna, tetszett neki hogy nem tépőzáras, hanem csatos, de sajnos szétfoszlott, és most nincs, de eltettem, és ennek mintájára, a tesóm aki jó varrónő varr egy ilyen kis erszényt, és rávarrja ennek a pántját, kicsit átalakítjuk, mert a kis hasát beborította volna az eredeti, olyan nagy. De így már jó lesz, és majd nézünk valami mintás anyagot, pókember és társai jöhetnek szóba.

vighkata

Hogy hogy mit!? Hát a sineket! Aztán lefektetjük, háztól házig! És akkor nem érdekes a sztrájk sem! :)

Hát ez nagyon állat, de ha már fektetünk, akkor mindannyiunk házát kössük össze. Akinek pedig még nincs háza, az először vegyen egy ajtó kilincset, aztán nála is fektetünk. ('má megint nem bírok magammal!)

vighkata

Sziasztok!

Mától én is beléptem az aktív pumpahasználók körébe és nagyon megynyugodtam...kicsit olyan mintha visszakaptam volna valamit...talán egy kicsit biztosabban érzem magam a saját bőrömben is.

Egy nagy-nagy gratula a pumpához, és üdv a táborban. Remélem mindenki egyre közelebb kerül a megvalósításhoz.
(A vasbótban kéne árulni az ajtó kilincsek mellett, hogy mindenki megvehesse.)

vighkata

Örülünk hogy sikerűlt, legyél itt velünk, oszd meg a tapasztalataidat, és akkor együtt tudunk örülni, vagy tapasztalatokat cserélni.
Az övtáskánk amit vettünk, csak félig volt jó, és mostmár még annyira sem, mert túl nagy volt nekünk, csak az első erszénye kellett volna, anyuka mit csinált? Körbevágta, jól is működött volna, tetszett neki hogy nem tépőzáras, hanem csatos, de sajnos szétfoszlott, és most nincs, de eltettem, és ennek mintájára, a tesóm aki jó varrónő varr egy ilyen kis erszényt, és rávarrja ennek a pántját, kicsit átalakítjuk, mert a kis hasát beborította volna az eredeti, olyan nagy. De így már jó lesz, és majd nézünk valami mintás anyagot, pókember és társai jöhetnek szóba.

Zsuzsa, én szívesen megnézem, hogy nálunk van-e még, és veszek. Én is láttam, hogy elég nagy, főleg egy kissrácnak, de hát hátizsák is kell annak gyerkőcnek. Az hogy nagy, arra is jó lehet, hogy ne csak a pumpa legyen benne, pl. ha elmegy bicajozni, hanem a kulcs is, meg egyebek. Ne feledd, hamarosan "egyedül járós" nagysrác lesz a kis Tibikéből.

zsuzsa

Új tag
Köszönöm Kata megvan a táska, csak átalakításra vár. Sajnos hiába vennék másikat az is nagy lenne, de abban igazad van, hogy hamarosan felveszi a hátizsákját, és elmegy a heverokkal biciklizni, de akkor már ő megoldja mit hova hogyan akar elrendezni magán. Én már annyi táskát és tartót vettem hogy mostmár leállítom magam. Amúgy táska, és doboz mániám van. A műanyag dobozokat gyűjtöm, amibe az elemózsiáját szoktam csomagólni, teljes menüsor, a verdástól a pókemberes dobozig mindegyik van, választhat hogy melyikbe legyen a tízórai, ebéd, uzsonna. Már megvettük az oviba is a táskáját, amibe mindenét beleteszi, külön a felszerelésnek Tomasos táskát, aztán innivalós üvegek, szóval már lassan külön konyhát nyitok a felszerelésének.

zsuzsa

Új tag
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan gyógyúlnak a sebeitek? Ilyen kis karcolásokra is gondolok, Tibikének elég csúnya elhúzódó, pedig a cukrai nem magasak, úgy hallottam a magas cukortól lehetnbek sebgyógyulási problémák, de nem magasm mégis, elesik, és a horzsolások is vastag heggel, sokáig váladékozva gyógyúlnak.

orsika

Új tag
Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan gyógyúlnak a sebeitek? Ilyen kis karcolásokra is gondolok, Tibikének elég csúnya elhúzódó, pedig a cukrai nem magasak, úgy hallottam a magas cukortól lehetnbek sebgyógyulási problémák, de nem magasm mégis, elesik, és a horzsolások is vastag heggel, sokáig váladékozva gyógyúlnak.
sziasztok!

Nekem a munkámból kifolyólag, sok a "sebesülés", de nekem ilyen problémám soha sem volt... Sem a piercingjeim, sem a tetoválások gyógyulásával... De Tibikének még ilyen gondjai egy darabig nemigen lesznek... :-D:D:-D:D:)
Sőt, ha szerencsés anyuka vagy, akkor talán soha nem lesz neki...;)

tímeácska

Őstag
Nekem a cukorbetegség előtt is lassan és nehezen gyógyultak a sebek... Nálam a 7 napos műtéti heg is képes volt kinyílni varratszedéskor... Pech... De már gyermekkoromban is csúnyán gyógyultak a bibik... Szerintem ennek alkati kérdése is van... Asszem...

vighkata

Zsuzsa!
Én is azt gondolom, hogy a sebgyógyulás is alkati kérdés. Nekem is mindig gyorsan gyógyult minden sebem. A tetoválásom is pár nap alatt úgy gyógyult be, hogy még csak ki sem vörösödött, egy hetesen nem hitték el, hogy nem egy éve van fent. Varratszedés??? Na azt meg megoldottam magamnak, kiszedtem, igaz, csak két öltés volt, de én vissza nem mentem a kórházba.
Véletlenül a fiamnak elszóltam magam, hogy anno a varratot én szedtem ki magamnak. Több se kellett neki, bement a fürdőszobába, és kiszedte magának 4 nappal előbb, minthogy a kórházba vissza kellett volna mennie.

Szóval Zsuzsa, a legtöbb, amit tehetsz, hogy bármilyen sebet gondosan fertőtlenítesz, és óvod a további sérüléstől, mint pl. hogy egy horzsolás felrepedjen.

Oldal tetejére