Szeretném tőletek megkérdezni, hogy hogyan gyógyúlnak a sebeitek? Ilyen kis karcolásokra is gondolok, Tibikének elég csúnya elhúzódó, pedig a cukrai nem magasak, úgy hallottam a magas cukortól lehetnbek sebgyógyulási problémák, de nem magasm mégis, elesik, és a horzsolások is vastag heggel, sokáig váladékozva gyógyúlnak.
Zsuzsa!
Én is azt gondolom, hogy a sebgyógyulás is alkati kérdés. Nekem is mindig gyorsan gyógyult minden sebem. A tetoválásom is pár nap alatt úgy gyógyult be, hogy még csak ki sem vörösödött, egy hetesen nem hitték el, hogy nem egy éve van fent. Varratszedés??? Na azt meg megoldottam magamnak, kiszedtem, igaz, csak két öltés volt, de én vissza nem mentem a kórházba.
Véletlenül a fiamnak elszóltam magam, hogy anno a varratot én szedtem ki magamnak. Több se kellett neki, bement a fürdőszobába, és kiszedte magának 4 nappal előbb, minthogy a kórházba vissza kellett volna mennie.
Szóval Zsuzsa, a legtöbb, amit tehetsz, hogy bármilyen sebet gondosan fertőtlenítesz, és óvod a további sérüléstől, mint pl. hogy egy horzsolás felrepedjen.
Pindurbocs!
tök jó! akkor gondolom ismerekedsz vele egy darabigmilyen pumpád is van? Már biztos írtad, csak most nincs időm visszakeresni. gondoltam egyszerübb megkérdezni.. Egy picit híg az agyam
![]()
Hú, de bátor vagy! Én biztos nem merném kihúzni a varratot. Még attól is be voltam sz..va amikor a doki szedte ki nekem...
Kedves Gretta!
Én is nagyon örülök neki, még a könnyeim is potyognak néha, annyira örülök neki, mert újra visszakaptam a biztonságot és nem érzem állandóan kudarcnak a testem és ez a lelkemnek is nagyon sokat segít.
Dehogy híg, ne butáskodj! S ha megnyugtat én sem tudom, hogy a fórumba is írtam-e vagy csak privát üzenetbe...:???: De Medtronic (Lujzinak külön köszönet!!!)
Miért Te milyet használsz?
Csakhogy fényezzem magamat milyen tömöragyúkatácska vagyok, én kérdeztem, milyen pumpád van. El is szontyolodtam, hogy nem Spirit, de pumpa, az pumpa.
Extraként akár metálfényezéstis szívesen...abszolút megérdemled....ráadásul hátha segít, hogy elmúljon a szontyi...mert hát egy SPIRIT pumpával a lélek is kiegyensúlyozott kell hogy legyen...nomen est omen
......duplán is: Ugye ugye Kedves VÍGH Kata?
![]()
Metálfényezés??? Ez jól hangzik, valami ződes árnyalatot kérnék. Bár a cukrom is olyan kiegyensúlyozott lenne, mint a lelkem.
Kata! Ha Te zőőőőd leszel, akkor én piros szeretnék lenni... Olyan ... tüzes, pörgős... :-D Asszem... Vagy rózsaszín... Olyan ...nyugodt, kiegyensúlyozott... :-D A két véglet... Na, ez a Tímeácska... :-D;-)
A piros az oké, de rózsaszín???? 'Má bocs, de nem vagy te olyan rózsaszínes-macás-tímeácska! Brrrrrrrrrrrrr!!!
:mrgreen:Micsodaaaaa? Hogy én rózsaszínes-macás-tímeácskaaaaaa?! Na, ezt nem is hallottam/láttam... Grrrrrrrr!!! :twisted:
Pedig Tímeácskának szeretni rózsaszínet... :-D:mrgreen:
Na eztet mán szeressem. Az írásodon is átsütik, hogy jobban vagyol. Ezért megérdemelsz egy kis narancsos árnyalatot, hogy ne legyen olyan macás az a rózsaszín, így kreáltunk neked barackos árnyalat.
(Jól túl magyarítottam)
Hmmm... Barackos árnyalat... Hát, nem is tudom... Egy kukac, jó lesz az is! :mrgreen: De ha lehetne kérnem, akkor egy fincsi almazöldet is kérnék...
szívárványostímeácska-> színes egyéniség vagyok! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Demiértmacásarózsaszííííín???????
Elégedetelen, még alma is köllene a barackhoz?