orsika
Új tag
Szia.Szia Orsika!
Egy tipp: egészségpénztár!!! Ha van esetleg Neked, vagy a családodon belül Valakinek, akkor az Ő nevére (aki nevén a kártya van!) kérjed a számlát! Ha nincs senkid, akinek lenne ilyen kártyája, akkor szerintem itt az idő, hogy legyen Neked is! Ha pl. vállalsz havi 5-6 ezer Ft-os befizetési önrészt, akkor ez pontosan fedezni fogja a következő fél éves szerelékeid árát. És, ebben az eg.pénztárban az a pozitív, hogy jóváírják a bankszámládra a vásárlás összegét (vagyis, visszakapod), ha fedezi az eg.pénzt.kártya összege a vásárlás teljes összegét, akkor az egészet írják jóvá, ha kevesebb pénz van rajta, akkor meg annyit, amennyi rajta van. Pl.: 33700 Ft volt Mátém fél éves szerelék mennyiégének az ára, az én eg.pént.kártyámon volt mondjuk 39000, akkor így a teljes, azaz a 33700 Ft-ot jóváírják a számla ellenében a bankszámlámra. De ha csak 20000 Ft lett volna a kártyámon, akkor azt a 20000 Ft-ot írták volna jóvá! Azért, ez nem kis "segítség"!;-)
Egyébként, tudom javasolni Mindenkinek ezt az eg.pénztárasdit! Jó dolog!
Diab.egyesületen keresztüli fizetésről nem hallottam, erről nincs infóm!
Ezt úgy értsem, hogy én havonta 5-6 ezret bepakolok a pénztárba, és abból kijön a szerelék fél évente, plusz még a szerelék összegét jóvá is írják nekem? tehát ingyen van?:???:
Ebbe nekik mi az üzlet???