19.-én rakják fel,most tartok ott hogy elegem van! Elküldtek minden felé,hogy segítenek most meg nincs senki aki megmondja végre,hogy mit csináljak a bázisommal,mert nagyon nem jó! Már szinte ott tartok,hogy enni sem merek,pedig a dietetikus azt mondta a napi ch kötelező!bogesz tegyél szenzort és kérj segítséget olyan orvostól aki ért a pumpához!
Hát Laci én azt hittem jobb ha a kórházi kosztot eszem ch ügyileg ,de nem!
Hiába mondtam a ch bevitelemet mert nem számolták ki!
Mindenkinek úgyan annyit adtak de ch-t nem tudtak mondani pontosan!
Ma már kcsit jobban odafigyeltem!Vettem saját zsömlét meg gyümölcsöt meg paradicsomot!
egyébként a körözöttet kivéve egész ehető volt vagy nagyon éhes voltam!
A dietetikus rendes volt látta hogy napra kész vagyok és utána nem kérdezősködött csak hozott egy mérleget de főtt rizst nem tudtamleszámolni rajta meg a gyümölcslevesből sem jöttem rá hogy édesítőszeres vagy cukros!(Megmondni sem tudták tutira!)
Az orvosi ellátás tökéletes és hibátlan volt a kórházi külső belsőre jó sok zseton kéne de nincs!![]()

Ne izéjjé mán, aszittem te fogsz nekem bantu táncot lejteni, mert feltöltöttelek a zalbumba.Kata a képért júniusban dupla bantu táncot kérek!

Üdv itthon!!! Nagyon ügyi vagy, és szépek a cukraid. Hamarosan a finombeállításokkal se hipo, se somogyi.Sziasztok!Végre itthon!
Mai cukik:4,3. 5,1.5,0. 5,4. 5,6.
de 10 kor:8,8. majd 11,7. a tegnapi hypo somogyija a dokim szerint valószínű.
Délután:5,4. 7,3. 6,1.Délután nem megy fel!!!!!!!!!
Még szükség van finom állításokra de egyenletesebb mint pennel.
A bázisomat honap megírom meg hogy hogy alakult az éjszaka!
Nagy levegő, kifúj, nagy levegő, kifúj. Nyugi, a szenzor sokat fog segíteni.19.-én rakják fel,most tartok ott hogy elegem van! Elküldtek minden felé,hogy segítenek most meg nincs senki aki megmondja végre,hogy mit csináljak a bázisommal,mert nagyon nem jó! Már szinte ott tartok,hogy enni sem merek,pedig a dietetikus azt mondta a napi ch kötelező!
Bogesz, itt egy példa. Azt meg tudtam mondani, hogy jönni fog a hipo, de azt nem, hogy mikor. És nem azért tudtam, mert ez olyan baromi nagy tudást igényel, hanem mert szinte törvényszerű. És ha törvényszerű, akkor nincs miért kiakadni.megjött a hypo!!!!!!!!!hagyjam utána 120-on?
Na ez az, amihez te kellenél, mármint te saját magadnak, a tudásoddal.megjött a hypo!!!!!!!!!hagyjam utána 120-on?
Hát én is eztet írtam.A bázis ment csak a bólus maradt ki!
Persze hogy van kedvünk, érdekes téma, és köszi, hogy átirányítottál.Többiek! Mit szóltok Ti ehhez…?! Nálatok, hogyan ment az átállás?! Kíváncsi lennék rá!
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv.,
Laci …aki, a mai napom apró öröme, hogy sikeresen vetted az első "akadályt"…!
Ui.: Javaslom, menjünk át pl. az "Inzulinpumpa" topikba és vigyük át a témát, persze csak ha van kedvetek beszélgetni…![]()
szia! Azt nem gondoltam,hogy egy óra alatt 15-ből 3 lesz,úgy hogy még eszek is. Mikor már éreztem ettem egy rudit,szerintem az nem sok,aztán mikor elindult felfelé 120%-on,1 órát ment,lekapcsoltam 100-ra mert nem láttam értelmét 14-ig ment. Aztán elaludtam!most megint 14,2!na ez az, amihez te kellenél, mármint te saját magadnak, a tudásoddal.
Hogy hagyd-e 120-on? Valószínű nem. De ennek annyi minden lehet a hátterében.
Pl. Mitől volt hipo? Volt egy vacsi, amihez sok volt az inzulin? Akkor hipo rendezése után mehet 120-on.
Vagy mégis inzulinfelhalmozás volt és a szervezetednek már elég lett volna a 100%? Akkor nem mehet tovább 120-on.
Ilyenkor a legcélszerűbb 100-ra venni, és lehetőleg kevés ch-val rendezni a hipot. Szükséges lehet 2-3 óra is (cukorméréssel együtt), hogy el lehessen dönteni, hogy 100-on, vagy 120-on menjen.
De megmondom őszintén, baromira nem tudom megmondani innen a távolból, hogy mit kéne tenned. Nem tudom mennyi volt a hipod, mennyit ettél rá, és mennyire lett erős a somogyid. Sejtésem van, de csak a somogyira. Jó erős lesz. Vagy további jó erős hipo, ha túlinzulinoztad magad.
Láthatod, hogy mennyire esetleges ez az egész. Te vagy magaddal a nap 24 órájában, neked kell megtanulnod mindent. Nem állhat melletted egy doki, vagy valaki, aki látja mit eszel, mennyi a cukid, és megmondja, hogy éppen mennyi bólust adj, vagy mennyivel változtasd a bázist.
Miért kapcsoltad le 100-ra? Ha közben felfelé ment a cukid... :shock:aztán mikor elindult felfelé 120%-on,1 órát ment,lekapcsoltam 100-ra mert nem láttam értelmét 14-ig ment.
azért mert nem fogta meg,és féltem hogy utána sok lesz az inzulin!miért kapcsoltad le 100-ra? Ha közben felfelé ment a cukid... :shock:
Szuperek a hétvégi továbbalvások.Ma végre sokat alhatok vagy többet mint eddig!Hurrá!