Christina ez nagyon jó. Csak a metronikot nézitek meg? Tudom a Körner dr.-nő ezt javasolja, mert ezzel a céggel van kapcsolatban, nekünk is azt mondta hogy ez a legmegbízhatóbb. Itt a másik cégről is ugyanezt elmondják. Nagyon jó hogy elindúltatok, innen már ha bejön nektek, és a kisfiadnak, akkor biztos meglesz. Annyira más lesz vele az élet, pláne hogy most mennyi nehézségetek van az étkezés területén.
Az új időszámítás az biztos, és drukkolunk. Kíváncsian várjuk az élménybeszámolót. A talin meg tudod mustrálni a medtronicos pumpát.Remélem egy új időszámítás veszi majd kezdetét a pumpával. Drukkoljatok!![]()
Szia!2: néha rá tudok tenni vércukor mérőt és monitorozhatom 1 napig- ez szerintem jó dolog és tanulságos lehet
Hjaj, nagyon jó döntés volt váltani! Szabadnak érzem magam, és minden jól megy. 4 hónap alatt sokat tanultam, sokmindent megfigyeltem...Szia!
Elvileg a "bólus" nem csíphet... Lehet, hogy nem megfelelő helyen, ill. mélységben van a kanül? Hova tetted, és melyik/mekkora kanült?
Persze, ezt a "bólus nem csíphet", és hasonló sztorikat megdönteni látszom én is... Azzal a különbséggel, hogy nekem a "bólus" nem csíp...Ugye, érthető, amit mondani/írni akarok... Kinek így, kinek úgy, kinél így, kinél úgy... Hát, már rám sem lehet a "szokványos" dolgokat rámhúzni... Azaz, nem lehet általánosítani... ;-)
És milyenek a cukraid pumpa mellett? Megérte váltani?!;-)
Viszont nem sikerül híznom, pedig rengeteget eszem... 300 g szénhidrátot...
És ha eljönnél a szept-i talira? Garantáltan adnánk neked 350 g-ot is. Jófajta sűűűt szalonna, no sugár.
Szia!
Én is emmiatt választottam a MedTronic-ot.
Egyébként a szenzor éllettartama 3 nap, de amíg nem fogy ki a reagens, újraindítható. Rajtam elsőre kb 9 napig működött. (Mondjuk egy gyerkőc nem biztos, hogy jól viselné, 4-5 nap után azért már viszket a ragacs alatt, esetleg begyulladhat stb.)
És ha Te is megmutatnád a talin a szenzort? Persze ahhoz el kéne jönnöd a talira. Na? Szívesen látnánk.
Mi is főleg a szenzor lehetősége miatt valasztotuk a Medtronikos pumpát.Húha, ez valóban jó ötlet! Akinek van ilyen szenzora (Patriknak nincs?), az elhozhatna egyet mutiba... Én is kíváncsi lennék rá...