Insulinpumpa

tímeácska

Őstag
Nos, én Jámbor Tímea vagyok, Várpalotáról.
Megszervezem én a talit, de akkor Mindenkitől visszajelzést kérek, ki az aki benne lenne! Budapest lenne a legideálisabb talán, az mindenki számára elérhető lenne... Vagy egyéb javaslatokat kérek! Vagy ide, vagy privire, vagy a saját e-mail címemre: [email protected]

H

hypohonder

Vendég
Tímeácska, isten bizony nem is figyeltem. De most már az Isten se mossa le rólam, hogy direkt volt...pedig dehogy...

Nos, én vállalom, hogy aki befér a kocsimba, azt elviszem a világ végére is, ha lesz találkozónk. Kazincbarcika és Miskolc környékéről összesen öt embert tudok vinni, magammal együtt.

tímeácska

Őstag
Na, ezt tényleg nem fogod tudni lemosni Magadról! Szerintem árgus szemekkel lested, mikor ér már el a 999. üzenetig a fórum... :-D
Nos, úgy látom, Hypohonder már benne van a buliban... ;-)

H

hypohonder

Vendég
Nem akarom elvenni senki elől a helyet, és már a 101. oldalt írjuk, de úgy látom gyűlik a csapat... Csak bátran, nem fog fájni!

Sani

Új tag
A bulival kapcsolatban csak annyit, hogy lehetne a Balaton parton is.(És tudok egy jó zenekart!!!, akik a nyílt buli színterén csak nektek és csak akkor játszana nektek való, kérésekre reagáló dalt) Persze, csak ha megoldható a találka.
Gondoljátok át, és ha ok, akkor időpontot egyeztetünk.

pumpás

Őstag
Semmi jónak nem vagyok az elrontója.Minden buliba bennevagyok,vagyunk.Mi vagyunk 5-en az ország minden részéröl.Nekünk müködik a dolog legalább 10-éve.Rendszeresen összejárunk évente 2 hétvégére.Pumpások nem pumpások mindegy csak tartsunk össze valahogy.

H

hypohonder

Vendég
Igazatok van, nem csak inzulinpumpásokról van szó, hiszen mi vagyunk a törpe kisebbség... Talán valamivel szerencsésebbek vagyunk a többieknél, hogy időben (?), vagy inkább még jókor találkoztunk olyan orvosokkal, akik tájékozottak voltak ebben a témában. Viszont a terjesztésében, a lehetőségek megismertetésében nekünk sem elhanyagolható a szerepünk.

Hajrá, gratula az ötletért!

tímeácska

Őstag
Egyáltalán nem csak pumpásokról van szó!!! Aki erre fele jár, és szívesen összefutna az itteni emberekkel egy találkozó keretén belül, nos, azoknak szeretném a figyelmükbe ajánlani egy lehetséges találka ötletét! Csak arra kérlek Benneteket, minél többen (lehetőség szerint) jelezzétek, mi a véleményetek! De őszintén! ;-)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Most olvastam a legfrisseb kutatási eredményeket a diabetesonline.hu oldalon. Elég kecsektetők ezek az erdmények, igaz még várni kell rá jó pár évet, de szinte havonta olvasni újabb és újabb eredményekről. Ha valakit érdekel itt a link:http://diabetesonline.hu/2003-januar-februar/mult-es-jovo-hataran-a-cukorbetegseg-gyogyitasa.html

Elolvastam a cikket, csak az a baj, hogy ez 2003-as és azóta semmilyen hír nem érkezett erről a témáról. Ezek szerint mégsem jött be?

Oldal tetejére