Szia Vick!
A napi 9-11 E inzulin valóban kevés, és ilyen kevés adagoknál valóban a legkisebb változtatás is sokat lendít a cukorszinten akár lefelé, akár felfelé.
Ne hibáztasd magadat, mert én tudom jól, hogy te ugyanúgy odafigyelsz, mint a többi anyuka.
Az én pumpás kezeléssel elért cukorszintem is messze elmarad a többiekétől, nem csak a legjobb eredményektől. Én is megteszek mindent, de tudom nagyon jól, hogy önmagában az akarat nem elegendő. Sőt, hiába tudom ezt vagy azt, és alkalmazom is, ha nálam csődöt mond némelyik praktika.
Tulajdonképpen olyan szívesen leírtam vona már néhány napja, hogy teljesen felborult a cukorháztartásom. A legjobb eredményem, amit elértem múlt hét péntek óta, az a 9,5-ös érték volt, és egyszer fel ment 24,6-ra. A többi a kettő között volt, leginkább 14-17 között. Pedig semmit nam csináltam másképp (diéta, mozgás, stb.), ha csak azt nem, hogy több, mint egyharmadával több inzulint adtam.
Csakhogy.... most a fórum jelenleg nem arról szól, hogy nyugodtan megoszthatnám a diabom körülményeit. Ezt én eléggé elszomorítónak tartom. Ma délután látszik egy kicsit javulni.
Úgyhogy Vick, én nagyon jól tudom mit jelent mindent megtenni, odafigyelni, és lelombozódni a vacak eredmények láttán. Biztos tudnék tanácsot, tippet adni, de azokat te is tudod, és azt is tudod, hogy a változás, ha be is jön és pozitív irányba lendül, két-három nap, és a jól felállított teória megbukik. Nehéz lehet ezzel nap-mint nap megküzdeni, főként azért, mert te nem magadat kezeled, hanem a kisfiadat.
Mindezek ellenére akkor is azt mondom, hogy légy bizakodó, optimista, mert a kis eredméyn is eredmény, és az igenis neked köszönhető. A te odafigyelésednek, és a te gondoskodásodnak.
Az, hogy látom a jobbnál-jobb eredményeket, engem ösztönöz, hogy van megoldás, meg lehet csinálni, csak nekem nagyobb erőfeszítésbe tellik.
Mindenképpen jó érzés látni a szuper eredményeket, és az odavezető utat, de ugyanolyan fontosnak tartom (főként a gazdája miatt) a vacak eredményeket is feltenni.
Telán ez a fórum erről szól. És arról, hogy akinek vacak eredményei vannak, az ugyanolyan bátran, bűntudat nélkül megírhassa.
Hát bocseszka, most én voltam őszinte.
Üdv mindenkinek