Egy ismerősöm Bioptron lámpát használ (néha irogatott is a fórumba

), azt mondta nekem, hogy nagyon sokat használ neki.
Én pont ma mutattam a pumpatrénernek, hogy még a nyári hegek a hasamon vannak. De nekem a bőröm ilyen, egy karcolás is sokszor évekig meglátszik, foltos vagyok.
Azért voltam ma a medtronicnál, mert kaptam folyamatos vércukormérőt (a minilinket). Tartály nélkül rajtam van a pumpa és megy a vércukormérő része most. Olyan izgi

1 órája megy egyelőre, kíváncsi vagyok az éjjelemre
És megbizonyosodtam róla, hogy tényleg nem vagyok alkalmas a kanülök viselésére. Az első szenzort délután 2kor tettük be. Mivel már elég nagy a hasam és a háromnegyed részében egy gyerek ücsörög, próbáltuk azt a részt megcélozni, ahol még nincs gyerek, egészen fent. Nade mivel nagyon lefogytam az első 4 hónapban, a hájam eltűnt és össze sem lehet csípni a bőrömet sehol. De azért megpróbáltuk. Na, ahogyan az szokott lenni, jó kis érbe talált (pedig ez rövidebb ám, mint a kanül!) és mivel ez is egyszer használatos, szegény pumpatrénet tartotta bennem azt a szenzort tűstől és kérdezgette, hogy ennyire fáj? Én meg elfehéredve, majdnem összeesve mutogattam, hogy egyre jobban. Na, akkor kihúzta (kidobtunk egy szenzort, jupí) és mondta, hogy üljek le és ne hozzon-e vizet, mert szörnyen nézek ki. Mondtam neki, hogy ezért álltam le a pumpával, mert ezt nem bírtam elviselni 2-3 naponta és sokszor csak a 3-4. próbálkozásra sikerült NEM eret eltalálni. Mondta, hogy még nem látott ilyet, mint én. Akkor mutattam a karomat, hogy tiszta lila még a pentől is, azzal is mindig érbe szúrom, csak azt kihúzom ugye, ezért nem fáj folyton. A lényeg, hogy kaptam másik szenzort, 1 óráig keresett rajtam helyet, mert mindenhol olyan vékony a bőröm és nincs alatt háj, hogy nem tudtuk, hova szúrjuk. Aztán a medencecsontom feletti részbe, hátra szúrta, ez jónak bizonyult, nem fájt és csak kicsit vérzett (az előző rendesen vérzett is). De, mint másfél óra múlva kiderült, kifogtam egy rossz szenzort... nem működött. Visszament a férjem egy másikért és a belövőért és itthon ő belőtte nekem ugyanoda. És azóta az szépen működik. Na, hát ez volt a mai napi kálváriám.