zsuzsa
Új tag
Tibusnak úgy néz ki nem sok baja van, már délután óta 6 os cukra van, remélem nem kiabálom el, még ez is emelkedett egy kicsit, de már tűrhető.Ellenben én lázas lettem, fáj a torkom, alig élek, de a cukraim biztos jók, azon kívűl semmi más. A nasik miatti mentegetőzést belém nevelték, cukorbeteg gyerek ne nasizzon, és ne szoktassuk rá az édes ízekre. Ez volt a mottó régen. Egyébként mióta cukraos nem evett cukros dolgokat, csak diabos, és norbi cuccot, norbi puding, joghurt, rudi, stb... nem is tartunk itthon mást. Mikor hypozott akkor vettem nagy nehezen a dr.-nő javaslatára cukros szívószálas üditőt és azt itta. Ez akkor volt amikor elkapta a hasmenéses vírust, és hypozgatott, akkor kapott cukrosat, egyébként mindenünk olyan itthon amit nyugodtan ehet. Mondjuk az igaz hogy sokszór a diabos dologban több vagy uanyi a szh. de cukor nincs benne. Én ezt valahogy kezdetektől fogva úgy kezelltem mint a cukorallergiát, nem kapta, még a ketchup és társai is lightosak. Azért még ezekkel is számólni kell, de normál helyzetben semmi gonunk nincs a nasikkal, teljesen jó a cukra, most valami volt a háttérben, valami bújkállt benne. Remélem tudjuk uralni.