Merthogy én nem macska vagyok....![]()
Nyafi ha Budapesti vagy mi valahonnan fel tudunk ,,szedni"ezen ne múljon!!!
Szuper lenne,pesti vagyok,megbeszéljük!

De jó, de jó, de jóóóóóó! Írhatlak a noteszembe, Nyafi?!;-)
Ugyanis, már noteszt alkalmazok...Kicsit szita az agyam néha...:mrgreen:
![]()
Ír6sz,ír6sz,de mit kapok,ha vmi miatt mégse jó?:roll:
Örülök hogy így örülsz nekem ...
Akkor maradt a Pákozd,máj 31.-e?vagy nagyon le vagyok maradva?
Hát, hogy mit kapsz, ha valami miatt mégsem jó?! Majd elküldjük postán a kaja részedet!;-) A muffint nem postázom, mert naon hamar megromlik... Nem venném a szívemre, ha ki kellene dobni... Inkább bevállalom, hogy megeszem...:mrgreen::mrgreen:
Igen, május 31.-e Pákozd-Sukorói Arborétum! Nem vagy annyira lemaradva...![]()
Muffin?? Hűhaaa...vigyek plusz ampulla inzulint?:lol:
Orsika, nekem is ez volt a bajom, aztán a 45 fokos kanül végül csak néha fájt, ezerszer jobb volt, mint a merőleges (nem tudom, hogy a Rochenál mik a nevük ezeknek). Az normális, hogy valami olyan helyre szúrja az ember a kanült, ahol nem szívódik fel rendesen az inzulin, a medtronicos pumpám jelezte ezt, bár előbb 15 lett a cukrom és utána csippant, hogy nem megy az inzulin rendesen, ilyenkor nem szabad várni napokat, azonnal cserélni kell kanült. Ezért nem szabad este cserélni, mert akkor csak reggel veszi észre az ember, lehet, hogy már 20-as cukorral. Szóval ez is normális, hogy ritkán előfordul ez és akkor néhány óra múlva kanült kell cserélni, de amint magas a cukrod, korrigálsz és nem megy le, érdemes egyből kanülcserével próbálkozni, mindig! Az elsődleges, hogy ki kell zárni a fizikai problémákat a kanüllel.Igen, megírom... Már várom a mail-t, a cégtől...
Nekem is könnyítene a dolgomon, mert vagy én vagyok a béna, vagy mindig rosz helyre szúrom, de nekem igenis fáj. Pedig itt mindig azt olvasom, hogy ááááááááá nem fáj az... Hát nekem meg fáj... Ja! és 4 napja annyira rossz helyre szúrtam, hogy nem szívódott fel az inzulin... Tartósan 15 fölötti cukikat mértem, nem értettem miért... Azt hittem megint kezdődik előről minden rossz, és én a pumpával sem leszek beállítva, de azért 2 napja átszúrtam., és láss csodát, már megint alig megyek 8 fölé... Talán kétnaponta egyszer...
BOLDOG VAGYOK!!!
Irigylem a lányokat hogy nekik már van pumpájuk,és jók a cukrai.Mondjuk nekem még nem olyan rosszak de most nem lesz 5,0 a glikolizált hgb.,és nem azért mert nem figyeltem oda a ch -ra.Én is pumpát akarok!!!!!Még 2 év várakozás,de remélem hamar eltelik.Gratulálok nekik és kívánom hogy minnél hamarabb babázzanak mert annál nincs jobb dolog a világon.Köszönöm az Istenkének hogy a betegségemet csak utána kaptam miután megszülettek a lányaim.Meli
Hát lányok tudom mit éreztek most,én ugyanezt éreztem amikor a beállítás alatt nem ment 6 fölé a cukrom csak egyszer ,de ne keseredjetek el a későbbiekben sem ha nem mindig lesz ilyen gyönyörű a cukrotok ,hiszen lesznek dolgok amik befolyásolhatják és akkor azt ki kell tapasztalni ,hogy hogyan kell lekezelni
Tímeácska szavait pedig fogadjátok meg és próbáljatok ki mindenféle kanült,én is ezt tettem anno a próbaidőn és rá kellett jönnöm ,hogy nekem nem jó a Flex csak a Tender .Flex-Linkkel én is ugyanezt éreztem mint ti,hogy fáj .csíp és érzem mikor megy be az inzulin és kihúzáskor L alakban volt a kanül mindannyiszor,hogy hogyan csináltam nem tudom ,de nem jött be.De viszont a Tenderből én is 2 félét rendelek 13 és 17 mm-est és attól függően ,hogy hova szúrok éppen azt választom amelyik a legmegfelelőbb!
Jó-Jó... Mostmár okosabb vagyok... Én azért szeretlek titeket, mert nagyon okos dolgokat tanulok tőletek...Orsika, nekem is ez volt a bajom, aztán a 45 fokos kanül végül csak néha fájt, ezerszer jobb volt, mint a merőleges (nem tudom, hogy a Rochenál mik a nevük ezeknek). Az normális, hogy valami olyan helyre szúrja az ember a kanült, ahol nem szívódik fel rendesen az inzulin, a medtronicos pumpám jelezte ezt, bár előbb 15 lett a cukrom és utána csippant, hogy nem megy az inzulin rendesen, ilyenkor nem szabad várni napokat, azonnal cserélni kell kanült. Ezért nem szabad este cserélni, mert akkor csak reggel veszi észre az ember, lehet, hogy már 20-as cukorral. Szóval ez is normális, hogy ritkán előfordul ez és akkor néhány óra múlva kanült kell cserélni, de amint magas a cukrod, korrigálsz és nem megy le, érdemes egyből kanülcserével próbálkozni, mindig! Az elsődleges, hogy ki kell zárni a fizikai problémákat a kanüllel.
Köszönjük a bíztatást... Aranyos vagy...Hát lányok tudom mit éreztek most,én ugyanezt éreztem amikor a beállítás alatt nem ment 6 fölé a cukrom csak egyszer ,de ne keseredjetek el a későbbiekben sem ha nem mindig lesz ilyen gyönyörű a cukrotok ,hiszen lesznek dolgok amik befolyásolhatják és akkor azt ki kell tapasztalni ,hogy hogyan kell lekezelni
Tímeácska szavait pedig fogadjátok meg és próbáljatok ki mindenféle kanült,én is ezt tettem anno a próbaidőn és rá kellett jönnöm ,hogy nekem nem jó a Flex csak a Tender .Flex-Linkkel én is ugyanezt éreztem mint ti,hogy fáj .csíp és érzem mikor megy be az inzulin és kihúzáskor L alakban volt a kanül mindannyiszor,hogy hogyan csináltam nem tudom ,de nem jött be.De viszont a Tenderből én is 2 félét rendelek 13 és 17 mm-est és attól függően ,hogy hova szúrok éppen azt választom amelyik a legmegfelelőbb!
Hi-Hi-Hi...Merthogy én nem macska vagyok....![]()
Hi-Hi-Hi...
Akkor hogy nézel ki?
KÉPET-KÉPET-KÉPET!!!
Ors!ka te is a Petro dokinőhöz jársz gondozásra?Hogy vagy vele megelégedve?