mindenkinek

Zsu77

Új tag
Én is rákukkantottam a linkre:)Elég részletesen ír róla.Két dolog ragadott meg.Az egyik a magas kálium tartalom.Akkor ezek szerint szíveseknek ez nem az igazi,a másik pedig,hogy pehelyben is adják...nos akkor ez a forma elég bölcstelen,hiszen a lényegét zúzzák ripitjára.Szerintem valami nagyon okos bio boltban kimérve,vagy előre kimérten adhatják.Szerintem én utánakuksizok.(valamerre:?)

kmolli

Moderátor
Fórumvezető
Aztamindenit! Vajon a bélrendszerünk mennyire tolerálja az ilyet? És én ezzel terhelem a gyomromat havonta 1X! Köszi a linket.
Láttátok a Super Size Me filmet? Azért ott nem voltak évekig tartósak a mekis hamburgerek. Szerintem sokmnden televan Evel meg szintetikus cuccokkal, nemcsak a mekis dolgok. Én nem hiszem, hogy annyira ártalmas lenne ez a sokminden E, mint amennyire félnek az emberek tőle. Ez egy másik téma, már itt is felmerült többször.

Zsu77

Új tag
Aztamindenit! Vajon a bélrendszerünk mennyire tolerálja az ilyet? És én ezzel terhelem a gyomromat havonta 1X! Köszi a linket.

Gráciától kapott linken,amit a Kata ki is nyomtatott,van egy mondat:
"amit megettünk,az még nem a mienk,annak fel kell szívódnia."
Nos,abból kiindulva,hogy lenyelt aprótárgyak is átmennek az emberen és nem emésztjük meg,talán a mekis kajciba dobált műanyagok sem kerülnek raktárba...talán...:?

Zsu77

Új tag
Láttátok a Super Size Me filmet? Azért ott nem voltak évekig tartósak a mekis hamburgerek. Szerintem sokmnden televan Evel meg szintetikus cuccokkal, nemcsak a mekis dolgok. Én nem hiszem, hogy annyira ártalmas lenne ez a sokminden E, mint amennyire félnek az emberek tőle. Ez egy másik téma, már itt is felmerült többször.

Persze,azért ha megnézitek a képeket,ott nem látjátok a savanyúságot,vagy az önteteket rajtuk.Szóval azokat,amik tipikusan magukban hordozzák a penészesedést,és ki sem lehetne szedni belőlük.Ezek csak naturan a zsemle,a hús,a sajt.Vagyis...amik úgy néznek ki,mintha ezek lennének...:mrgreen: Ezeket össze lehet gyúrni olyanokból,hogy ne romoljanak.A lapka sajt is összeszáradásra,megkeményedésre hajlamos.Legalábbis saját tapasztalat alapján.(na azért a teljes romlást nem vártam meg vele...:mrgreen: )De biztos nem kell sokat mahinálni,hogy megmaradjon...:p

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A McDonaldsnál pedig tuti, hogy semmilyen baktérium, miegymás nem leledzik a kajában. Évekig megőrzi a minőségét, nem rothad, nem bomlik, nem penészedik, max. kicsit kiszárad ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic

Napocska ez nagyon durva!:?
Ha valaki nem törné az inglist,akkor elmondanám,hogy arról szól,hogy a hamburger nem romlik meg évek múlva sem...A végén a pirosbetűs hosszú lista pedig az adalékanyagok,amik benne vannak...Most már tudom,hogy mitől tudnak null-veszteséggel üzemelni...hát nyílván a műanyag nem romlik,mivel soha örökké le sem bomlik,az idő vasvoga sem tudja kikezdeni...Bleeeeeeeeeeeeeeeee...:?
Ez nagyon állat volt. ennyire még én is töröm a 'zinglist. Én egyszer egy műsort láttam, ahol fiatal, jól edzett sportolót kértek meg, hogy néhány hétig csak mekis kaját egyen. Persze előtte teljes labor, súlymérés, és általános közérzet megítélés volt.
Gondolom kitaláltátok, hogy a kísérlet végén minden eredmény romlott, felszedett néhány kg-ot és a közérzete pocsék volt, szédelgett, émelygett, és még a sport teljesítményei is romlottak. De a legmegdöbbentőbb az volt, hogy a néhány hetes romboló munkát, amit a labor eredmények mutattak, azt több hónapnyi munkával tudta csak helyrehozni.
Pedig én imádom a mekis kaját, de szerencsére csak ritkán kajálom.

vighkata

Gráciától kapott linken,amit a Kata ki is nyomtatott,van egy mondat:
"amit megettünk,az még nem a mienk,annak fel kell szívódnia."
Nos,abból kiindulva,hogy lenyelt aprótárgyak is átmennek az emberen és nem emésztjük meg,talán a mekis kajciba dobált műanyagok sem kerülnek raktárba...talán...:?
Ki is fizettetik velünk azt a sok bedobált műanyag cuccot.

pumpás

Őstag
Kedves Barátaim-Ismerőseim!

Kérjük ha más elkötelezettségetek nincs, JDH alapítvány
céljait támogasd a SZJA 1%-val ( info: http://www.JDH.HU )
Adószám: 1 919 66 83 56-1-41 Pali bácsi már elkezdte szervezni a XX. tini tábort Balatonfenyvesre
ha segíteni vagy javasolni tudnál, jelezz!!!

1% mindenkiért, mindenki az 1%-ért.PUMPÁS

vighkata

Kedves Barátaim-Ismerőseim!

Kérjük ha más elkötelezettségetek nincs, JDH alapítvány
céljait támogasd a SZJA 1%-val ( info: http://www.JDH.HU )
Adószám: 1 919 66 83 56-1-41 Pali bácsi már elkezdte szervezni a XX. tini tábort Balatonfenyvesre
ha segíteni vagy javasolni tudnál, jelezz!!!

1% mindenkiért, mindenki az 1%-ért.PUMPÁS
Te melyikre mész?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
áááááááááááá :) fogjál halat is a likon, aztán dobd vissza, hogy Laci is örüljön :D Jó mulatást!

pumpás

Őstag
Kicsit ithagylak benneteket máris cikiztek.... na mondhatom.Egyszerre külömben sem lehet korizi.görkorizni,halászni+löni

Oldal tetejére